|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
Ten komentář k Malkinovi - doktor předepsl zakázané vitamíny !
No LOOOOOL.
Jinak je to jasné, jedeme domů. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:17 pm Předmět: |
|
|
Nevypadá to ani na čestný... odchzím se zabít pod bench...
Hodně štěstí Slovensko. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:17 pm Předmět: |
|
|
Hm, sem nasranej, je to v piči. Turnaj pro mě skončil.
Doufám, že dneska nebudeme spárovat, sem nasranej a byl bych zlej. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Tak nashle MS |
Mne to ani nesere. Tunaky by stejne neslevnili kdyby sme vyhrali, tak je to jedno....
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:26 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | aaaaaaj na tyhle kecy sem přesně čekal. "bude chleba levnější?" z toho se mi dělaj mžitky před očima. |
Ja vim, mne to taky kdysi sralo, kdyz sem to slychaval od matky
Ale mne ta prohra fakt nejak dvakrat nemrzi, takze co...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
robertgorz
(ban)
|
|
|
| Hefaistos napsal: | | Draper napsal: | | supporter napsal: | Tak nashle MS |
Mne to ani nesere. Tunaky by stejne neslevnili kdyby sme vyhrali, tak je to jedno.... |
jaaaaaaj na tyhle kecy sem přesně čekal. "bude chleba levnější?" z toho se mi dělaj mžitky před očima.
Už vidim, jak se shromažďují davy lidí na náměstích před velkou obrazovkou, hospody jsou narvaný k prasknutí, mimo dosah televize ani živáčka a všichni sledujou zlevňování chleba, a když překonal chleba magickou hranici 10 korun tak všichni oslavujou, při 9,90 se objímají, zpívají českou hymnu a skandují. |
Ty seš asi fakt nasranej Tenhle tým na to neměl, už na začátku jsem favorizoval Slováky a Rusy....Slováci zatím nic-moc ale rusáci mají 100% na titul, náš extraligovej tým je prostě B-čkovej, to si musíme přiznat. Snaha byla, ale víc se asi čekat nedalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
|
Tady ten tym me nijak neziskal, prohra a to ze koncime je blby ale nijak me to srdce nerve. Mizernej sportovni vykon tymu kterej ani zdaleka nema ani herni ani jiny kvality predchozi generace. Drzim palce Slovakum a Svedum.
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Tady ten tym me nijak neziskal, prohra a to ze koncime je blby ale nijak me to srdce nerve. Mizernej sportovni vykon tymu kterej ani zdaleka nema ani herni ani jiny kvality predchozi generace. Drzim palce Slovakum a Svedum. |
he tak jeden z nich ti urcite postupi
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
hmm,no co k tomu říct....Mohli jsme alespoň ten závěr pojmout trochu kanadsky a trošku poškádlit malkina:-)
Je to určitě zklamání,ale jak už kdosi podotknul,tak tenhle tým na to zkrátka neměl (i když po bitvě je každý generál,že?  ) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:41 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že už Hadamczik odstoupí, nároďák prostě neni pro něj. Neni to špatnej trenér, dost sem mu křivdil, hodně předsudků, ale v repre mi nesedí.
Jako pozitivní hodnotim, že udělal (i když trochu nuceně) generační výměnu. Je třeba si připustit, že hráči jako Straka, Jágr, Šlégr, Ručinský už nejsou nejmladší. Samozřejmě by nám byli ještě hodně platní, ale je třeba dát prostor mladí.
Na druhou stranu, je to muj názor, hodně kvalitních hráčů má o něm svý mínění, viz. Jágr, kterej to řekl naplno a na repre zanevřeli. Je pekný mít mladý tým, ale je potřeba zkušeností.
Rád bych tam viděl Slávu Lenera nebo samozřejmě růžičku, což asi nepude.
Zlatá generace nelze srovnávat s timhle výběrem. Je to sice mladá generace, ale z extraligy a ty co přijeli z NHL zdaleka nepatří k tomu nejlepšímu co tam máme. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Tady ten tym me nijak neziskal, prohra a to ze koncime je blby ale nijak me to srdce nerve. Mizernej sportovni vykon tymu kterej ani zdaleka nema ani herni ani jiny kvality predchozi generace. Drzim palce Slovakum a Svedum. | Tohle jako myslíš vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|