MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo letos vyhraje MS?
Švédsko
16%
 16%  [ 16 ]
Finsko
1%
 1%  [ 1 ]
Kanada
9%
 9%  [ 9 ]
USA
0%
 0%  [ 0 ]
Slovensko
28%
 28%  [ 29 ]
Rusko
14%
 14%  [ 14 ]
Česká republika
31%
 31%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 100

Autor Zpráva
cha cha

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
idete dom...nevadi

Kam spěchat.. počkáme snad na bratry a odjedem spolu
stoka

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:
secret78 napsal:
idete dom...nevadi

Podruhej tretine to vyzera, ze ani dlho cakat nebudete. Maju este Vasi hokejisti miesto v lietadle?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stoka napsal:
cha cha napsal:
secret78 napsal:
idete dom...nevadi

Podruhej tretine to vyzera, ze ani dlho cakat nebudete. Maju este Vasi hokejisti miesto v lietadle?

ece je cas...nebudeme sa snad tlacit v jednem letadli
tonda

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neleti se letadlem spatky jedou češi vlakem tak když prohrajete tak se k nim můžete přidat,budou rádi páč budou mít levnější hromadnou jízdenku
Douglas

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio a jak bys okomentoval utkání s Německem, hráči se určitě snažili, ale zase mi nepřišlo, že by byl zvládnutý právě koučink - ta hra byla pořád stejná a IMHO chyběla nějaká opravdová změna, což je hlavně na trenérovi.
Jinak je Hadamczik určitě úspěšný trenér - tři velké turnaje a dvě medaile. (Na EHT se tady už od dob Hlinky moc nedá..)
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Mirio a jak bys okomentoval utkání s Německem, hráči se určitě snažili, ale zase mi nepřišlo, že by byl zvládnutý právě koučink - ta hra byla pořád stejná a IMHO chyběla nějaká opravdová změna, což je hlavně na trenérovi.
Jinak je Hadamczik určitě úspěšný trenér - tři velké turnaje a dvě medaile. (Na EHT se tady už od dob Hlinky moc nedá..)
Ono zase úplně všechno vyjít samozřejmě nemůže. Ale to, co uvádíš není zrovna moc silný argument obzvláště, když vezmeš v potaz, že proti papírově slabším soupeřům jsme hráli poměrně špatně vždy, ať to koučoval kdokoli...

EHT není o Hlinkovi, ale u úrovni našich hráčů v evropě, všichni špičkoví jsou v NHL...
Douglas

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ono zase úplně všechno vyjít samozřejmě nemůže. Ale to, co uvádíš není zrovna moc silný argument obzvláště, když vezmeš v potaz, že proti papírově slabším soupeřům jsme hráli poměrně špatně vždy, ať to koučoval kdokoli...

Tak to zase neberu jako argument já, ale dobře.

mirio napsal:
EHT není o Hlinkovi, ale u úrovni našich hráčů v evropě, všichni jsou v NHL...

O Hlinkovi to samozřejmě není, ale on udal takový nepsaný standart, že EHT je na vyzkoušení evropských hráčů na MS. Jinými slovy, když se vyhraje EHT a nedopadne MS je to v pytli, když se skončí poslední na EHT a na MS je placka je to špica.
Nehovoříc o tom, že koncepční práce trenéra se spíš projeví u dlouhodobějších záležitostí, jako je EHT.

Co mě opravdu sere, je situace kolem Hadamczika. To že mu nevěří lidi vem čert, jestli mu nevěří hráči je už horší (a je možné, že to ani tak není, nicméně v médiích se s tím pracuje - což nemusí být argument), ale ty hloupé tahanice a slovíčkaření po Turínu ze strany svazu, ty ultimáta, podmíněná smlouva na rok a já nevím co všechno a to i když má výsledky, to je na pováženou. Být Lojzou otočím se na patě a každý mi může polůbit řtť! On to neudělal...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ganxterko

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no fasa, tak uz sme skoncilli aj my...a tak nadejne sa to zacinalo
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Co mě opravdu sere, je situace kolem Hadamczika. To že mu nevěří lidi vem čert, jestli mu nevěří hráči je už horší (a je možné, že to ani tak není, nicméně v médiích se s tím pracuje - což nemusí být argument), ale ty hloupé tahanice a slovíčkaření po Turínu ze strany svazu, ty ultimáta, podmíněná smlouva na rok a já nevím co všechno a to i když má výsledky, to je na pováženou. Být Lojzou otočím se na patě a každý mi může polůbit řtť! On to neudělal...
Naopak, on si dupnul a řekl, že žádná smlouva na jeden rok, já chci na dva, ať mám čas na koncepční práci a jak řekl, tak bylo. Sám řekl, že když nabídnou smlouvu jen na rok, nepřijme.
Dome-V

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stup**y madar sudi , kua jak mohly takeho nymanda dat aj take nieco piskat, sak to bolo hned jasne Demitra,Gaborik.Nebyt takeho madara a swedskeho stastia tak ideme dalej .Toto co sa uz deje na MS to je fakt sila, ale ako sa to hovori peniaze hybu svetom .
Ospravedlnujem sa za toto tu, ale mylim sa ?
Douglas

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Douglas napsal:
Naopak, on si dupnul a řekl, že žádná smlouva na jeden rok, já chci na dva, ať mám čas na koncepční práci a jak řekl, tak bylo. Sám řekl, že když nabídnou smlouvu jen na rok, nepřijme.

Aha , už mě to vypadlo z hlavy, nicméně i tak to bylo celkem trapné, ten přístup (některých svazových fců).
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
mirio napsal:
Douglas napsal:

Aha , už mě to vypadlo z hlavy, nicméně i tak to bylo celkem trapné, ten přístup (některých svazových fců).
Jo, jejich přístup byl trapný.

Vůbec na vedení našeho svazu mám poměrně vytříbený názor...
saty

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
Stup**y madar sudi , kua jak mohly takeho nymanda dat aj take nieco piskat, sak to bolo hned jasne Demitra,Gaborik.Nebyt takeho madara a swedskeho stastia tak ideme dalej .Toto co sa uz deje na MS to je fakt sila, ale ako sa to hovori peniaze hybu svetom .

tam sa ten zapas neprehral ... ten sa zlomil v druhej tretine ... hento uz bol len nasledok vsetkeho a k necomu takemu ani nemalo dojst ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Hefaistos

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak řekl Kysela před koncem:
"Myslím, že už je rozhodnuto, každopádně smekám před slováky, za to jak z toho dokázali přes nepříznivý stav udělat zápas." Přes všechny křivdy a smůly jeli až do konce."

šVÉDSKO - Na začátku turnaje sem jim moc nevěřil, byli na tom podobně jako my - žádný hvězdy z NHL, ale švédové jsou jinde než my, s timhle kádrem téměř 100%.

edit: škoda, že sem viděl jenom závěr.
Ivo2

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:

Plne s tebou suhlasim, azn ato ze peniaze hybu svetom. Nemyslim si že by na MS išlo o prachy, čo sa týka vyhratých a prehratých zapasov. Inač som velmi smutny, že sme vypadly , boli porazitelný a ešte aj česi vypadli jááj ! A jedina vec čo ma ako tak teší je že sme snimi vyhrali .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: