U příležitosti oslav 15 let od otevření posilovny se uskutečnila i soutěž v BENCHPRESSu a tady jsou výsledky
Kategorie ŽENY :
1.místo: Klíčová Vendula (50x)
2.místo: Švecová Julie (29x)
3.místo: Sehnalová Tereza (10x)
Kategorie MUŽI :
1.místo: Štuchal Radek (47x)
2.místo: Naniáš Patrik (45x)
3.místo: Matonoha Pavel a Maňák Jan (39x)
Ženy závodily s 50% své aktuální tělesné hmotnosti, muži s 70% své aktuální tělesné hmotnosti.
malo, ale i tak mi druhy misto udelalo radost :)
a vzhledem k tomu ze prvni byla judistka kterou znam, tak mi to taky ani tak nevadilo. Ale pristi rok budu prvni ja
obrovská gratulace...jsi silačka
Ale ta vítězka teda byla suverenní. To je teprve nějaká silačka. Co je ona zač?
jedna bejvala judistka z Prostejova. Jinak ona vazila 62 ja 66, ona tlacila 25kg ja 30. nechapu proc nam tam nedali presne, meli tam i 1kg kotoucky. Ale co, je to jejich soutez.
Tak to bylo nefér, celkem nepoměr. Ale i tak musí být dost dobrá. Kolik jí je?
to nevim presne, ale o neco mladsi nez ja. takze asi 20-22 neco mezi.
a je dobra. v Judu kdyz vazila asi 40kg (jako mladsi zakyne jeste) hazela 60ti Kg kluky na tomoenagu uplne s prehledem
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
to nevim presne, ale o neco mladsi nez ja. takze asi 20-22 neco mezi.
a je dobra. v Judu kdyz vazila asi 40kg (jako mladsi zakyne jeste) hazela 60ti Kg kluky na tomoenagu uplne s prehledem
No, naštěstí se v Prostějově a jeho blízkém i dalekém okolí nevyskytuji Jinak nevím...
Dneska sem si udelal radost na soutezi v silovym dvojboji co se konala na nasi univerzite, skoncil sem druhej s vykony bench - 100 a drep - 145 (b.w. - 70) a navic ten drep byl muj osobak, ja mam ale radost
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zaslal: ne květen 13, 2007 11:37 am Předmět: Re: .
Včera se mi podařilo v I. lize juniorů ve vzpírání vytvořit nové osobní rekordy v trhu (120 kg), nadhozu (148 kg) a ve dvojboji (268 kg), při osobní hmotnosti 78,30 kg.
Mám z toho velikou radost, protože mi chybí v trhu i v nadhozu po 2 kg do rekordů juniorů ČR (do 17 let), které vytvořil loni jeden junior, který má nyní 2 roky dištanc...
Tady jsem to uploadnu:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru