Za chvilku tady snad zacnete davat cinske vytrvalostni bezkyne.Ja vim tam je tech svalu taky moc.
Cože? Asi nějaká blbá narážka na mě, co? Btw, jak která asiatka je hezká, moc jich není, takže čínské běžkyně nebrat
De o tuk, ne o svaly... teda pokud jich ta mařka na sobě nemá tolik co ty Leoši
Heh, tak newím, estli narážíš na můj a faye rozhovor, tak to bylo o něčem jiným. A to že se mi nelíbí, když má na sobě mařka svalů jak Arní je moje věc. Líbí se mi fitnessky a fotky co sem dává Faye, tak proto sem lezu (kdyby někdo rejpal do mé přítomnosti zde). A na žádnou (snad) z fitnessek sem tu nenadával a neříkal, že je to přehnané,tak vo co go?
Clovece ses nejakej vztahovacnej.Jak se to rika o te potrefene huse?V teto sportovni oblasti mezi svalnatou postavou a postavou fitness.Proto taky jsou souteze kulturistek a fitnesek.Takze selskym rozumem podle nazvu by zde mely byt hlavne kulturistky.To uz jsem se vam jednou snazil vysvetlit.
Fitnesky maji sportovni postavu.Dam vam radu.Prectete si co se hodnoti u Fitness a uvidite ze tam na hodnoceni svalu nenarazite.To je ale odborna debata a tady asi neuspeje.
Takze selskym rozumem podle nazvu by zde mely byt hlavne kulturistky.To uz jsem se vam jednou snazil vysvetlit.
mein gott.
edit:leosi,tak si zaloz svuj topic a tam si davej treba renne tonney (nebo jak se jmenuje ta s tim 50 cm bicepsem),vim ze ses chytrejsi nez my vsichni dohromady takze to urcite zvladnes.
Ehm, sorry ja si podival jen na ten prvni odkaz....-Vypada moooc dobre akorat to zapaseni bych si asi rozmyslel- vykony ma lepsi nez ja sice ne o moc a....mel bych cca 30Kg vyhodu....
Právě to mě taky napadlo. Na těch fotkách vypadá mohutně, ale má jen 165 cm a 70 kg, takže zase tak obrovitá není
Clovece ses nejakej vztahovacnej.Jak se to rika o te potrefene huse?V teto sportovni oblasti mezi svalnatou postavou a postavou fitness.Proto taky jsou souteze kulturistek a fitnesek.Takze selskym rozumem podle nazvu by zde mely byt hlavne kulturistky.To uz jsem se vam jednou snazil vysvetlit.
Leosi, neco specialne pro tebe. Doufam, ze to rozjedes. Videl jsem uz hodne, ale tohle jeste ne teda. Ostatni asi budou zvracet, ale ja smekam.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru