Topdef Napriklad DJ si velice vazim a vim ze v hlave nosi hodne znalosti.Tak nepis "vsechny".Najdou se zde i kvalifikovani lide.Ti ovsem uz rezignovali na to se s vami dohadovat.
Bohuzel je to trochu starsiho data a uz povesila zavodeni na hrebik. Naposledy v roce 95. Jeji nej uspech bylo celkove vitezstvi na amaterske verzi souteze Jan Tana v roce 94. Bohuzel. Ale ty nohy jsou az neuveritelne.
Na te Jan Tana soutezi mela nasledujici miry:
Vyska: 162cm
Vaha: 76kg
Biceps: 47cm
Lytko: 50cm
Hrudnik: 114cm
Stehno: 70cm
Leosi, neco specialne pro tebe. Doufam, ze to rozjedes. Videl jsem uz hodne, ale tohle jeste ne teda. Ostatni asi budou zvracet, ale ja smekam.
Tina Lockwood.
proč zvracet, je velice hezká v obličeji, mně osobně nevaděj na kulturistkách svaly, ale to, že většinou vypadaj jako chlapi, tahle vypadá jako by nic nebrala, naprosto ženskej obličej.
_________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Leosi, neco specialne pro tebe. Doufam, ze to rozjedes. Videl jsem uz hodne, ale tohle jeste ne teda. Ostatni asi budou zvracet, ale ja smekam.
Tina Lockwood.
proč zvracet, je velice hezká v obličeji, mně osobně nevaděj na kulturistkách svaly, ale to, že většinou vypadaj jako chlapi, tahle vypadá jako by nic nebrala, naprosto ženskej obličej.
to delaj ty dlouhy vlasy. tady
ti taky prijde jako zenska?
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Ja jen cekal obvyklou reakci od vetsiny uzivatelu fora...
Tina Lockwood.
proč zvracet, je velice hezká v obličeji, mně osobně nevaděj na kulturistkách svaly , ale to, že většinou vypadaj jako chlapi, tahle vypadá jako by nic nebrala, naprosto ženskej obličej.
No tak ono, taková kulturistka bez svalů, jaksi není kulturistka
btw dost lol,jak cvičí v těch plavkách zařízlých v prdeli
Je obrovská,to jako respekt, ale jináč....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru