|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Byl by sám proti sobě, kdyby se cpal i 4ky. Takhle se v T3, vrátil jako král a tak si ho budeme pamatovat. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 11:47 am Předmět: |
|
|
No jo,kupili licenciu,chcu zarobit na znaej znacke,to je jasne...ale bez Arnieho,s inym reziserom....dopadne to tak,ze to nakoniec pojde rovno na DVD :)) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Tyrael napsal: | | http://www.novinky.cz/kultura/potvrzeno--novy-terminator-bez-schwarzeneggera_114829_7ir66.html |
Myslím, že tohle dopadne velice špatně. Ruku na srdce, už ta trojka nebyla zdaleka taková jako první dva díly. No a pokud ve čtvrtým dílu nebude Arnold, tak to sklouzne do kategorie B. Vždyť na Arniem celá serie terminátor stojí. Navíc to bude točit nějakej pofidérní režisér (rozuměj terminátor 1 a 2, točil Cameron a to je PAN režisér )...no prostě to bude aušus, podle mě |
NA tom bude stát a padat celej film. Buď se budou snažit vybrat nějakýho kulťíká, jenže kdo má takový charisma jako arný?
Nebo vyberou nějakýho manekýna, a tomu to zase lidi nebudou věřit.
Mě se 3jka líbila hodně, hlavně za režisérovo "my way", tim se vyhnul hodně klišé, zároveń zachoval kultovní scény a dokázal jim dát něco víc než je nutný klišé ( viz. přichod z budoucnosti a shánění oblečení :-), to třeba nebylo tak dobrý jako dvojka,to asi ani nejde, ale mě to nevadilo. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
To bude jak Predator 1 a pak ta dvojka  . Stejne Predator best akcni film ever.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Neviem ako vam,ale mne chybaju filmy,kde byvalemu armadnemu plukovnikovi unesu/zabiju zenu/dceru/kamarata a on sa vyda,a pozabija cely gang/armadu/alienov :))) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
Dival sem se na Commando a to je proste best ...
Arnold je Terminator ... film Terminator 4 bez Arnolda neni proste pokracovani Terminatora, melo by se to jmenovat uplne jinak ... to je jako kdyz krasobruslarce seberete brusle, hokejistovi hokejku, malirovi stetec ...
ad Predator 2 , ten film se dal ... z duvodu ze to nebylo v podstate primy pokracovani toho filmu, jako Terminator .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Neviem ako vam,ale mne chybaju filmy,kde byvalemu armadnemu plukovnikovi unesu/zabiju zenu/dceru/kamarata a on sa vyda,a pozabija cely gang/armadu/alienov :))) |
takovejch filmů je mraky, bohužel 99% toho jsou béčkový sračky o ničem. natočit film se scénářem " jeden zabiják proti všem" aby to nebyla píčovina je možná těžší než se pustit do nějakýho psychologickýho rozboru ve filmu.Kord teď , kdy už se těžko hledá něco novýho, vyhnout se klišé to je umění. Většinou to pak sou kultovní filmy, když se to povede. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | To bude jak Predator 1 a pak ta dvojka . Stejne Predator best akcni film ever. |
To je fakt, dvojka mi vubec nebrala, ale na jedničku se kdykoliv rád podívám.
Co se týče Terminátora, tak nej díl byla dvojka, jednička byla takova nic moc ohledně efektů atd. a trojka už spolehala jen na popularitu předchozích dílu, jinak to nebylo o ničom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
jo kdekoliv se mi z hlášek typu "byl to dobrej voják, tohle si nezasloužil" chce blejt. ale tady mi to prostě sedí.
Dutch: Dillone! Ty parchante!
(Dutch si podá s Dillonem ruku a hrají páku. Dutch je lepší a přetlačuje Dillona.)
Dutch: Co je s tebou? U CIA teď brousíš tužky?
Dutch: Co to je za pitomej hadr?
Dillon: Ale no tak. Nech moji kravatu na pokoji.
Hawkins: Hej Billy! Billy! Jednou jsem šel ke svý holce a povídám: "Víš, mám rád malý kundy" a vona: "Já taky. Mám ji jako padák".
(Billy nechápavě kouká na Hawkinse.)
Hawkins: Víš, taky by ráda malou, protože ta její je... Jak padák.
Poncho: Hele, jdi s tím smradem do hajzlu, Blaine.
Blain: Vy ste ale banda teplejch kreténů. Tohle z vás v posteli udělá pořádný tyranosaury. Jako sem já.
Poncho: Udělej si z toho obklady na prdel, Blaine.
Dillon: Ani nevíš, jak mi to chybělo, Dutchi!
Dutch: Nikdy si nebyl chytrej.
Poncho: Piloty střelili do hlavy, všechno vybrali a odnesli.
Dutch: Sejmuli je raketou.
Poncho: Ještě něco, majore. To není obyčejný taxík. Vypadá to spíš jako špionážní éro.
Dillon: Máte jejich stopy?
Dutch: Billy je hledá. Měli infra. To je docela slušný na polonahý domorodce.
Dillon: Každým dnem maj lepší zbraně.
Mac: Sereš mě, dobytku! Kašlu na to, co seš zač. Jestli nás prozradíš, tak tě podřežu a nechám tě tu.
Poncho: Si raněnej, vždyť vykrvácíš.
Blain: Nemám čas krvácet.
a ná závěr:
Dutch: Ty máš, ale pěknou držku. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Predator:pro mě nejlepší Arnoldovka (komando je sice ultra best ale predátora mám o chloupek radši) obojí sem viděl odhadem tak 20x-30x a nestárne to pro mě. Můžu to vidět kolikrát chci a furt je to pecka...
Hefaistos:překecal si mě, v sobotu se na predyho kouknu.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
Hefaistos:překecal si mě, v sobotu se na predyho kouknu.o) |
Já se na to na to taky asi dneska podívám... Fakt mě to navnadilo. | Hefaistos by měl dělat ve firmě která propaguje Arnoldovy filmy.o) kouknul bych dneska ale nebude čas ale zítra na mě Arnie čekáá
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Predártora jsem viděl naposeldy minulej pátek (tuším), když byl v TV...čuměl jsem na to i přesto, že ho mám doma na DVD, prostě neodolám  .
Hefaistos : Tohle jsou ty eufemistický překlady. Třeba v momentě kdy říká "Ty máš, ale pěknou držku" je v originále "You are an ugly motherfucker"....to je tak trosku o necem jinym _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
Hefaistos:překecal si mě, v sobotu se na predyho kouknu.o) |
Já se na to na to taky asi dneska podívám... Fakt mě to navnadilo. | Predátora jsem si koupil ve speciální edici, hned jak vyšla. Arnoldovky miluju a mám v podstatě celou jeho "starou" tvorbu (např. Total Recall je taky mňamka!).
Jediné, co mi opravdu chybí je Running Man. Pro mě má ten film neodolatelnou atmosféru (a je tam dokonce i hokej ), ale u nás na DVD vůbec nevyšel. Nebo se mýlím?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|