|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ygg napsal: | Čistě OT...proč by mělo být ego ženské..navíc pěkné:-))))...menší ega chlapa ??????? | protože snad naivně předpokládám, že jsou ženy lepší než my? |
Kolik ti je ?
BTW...ani lepší, ani horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:58 pm Předmět: Re: dea |
|
|
| maria napsal: | | nie sme lepšie, horšie, je to len o jedincoch | a to je právě smutný...pokud jste stejný jako my....teda některé ...hele...nechme toho....teda já už se k tomu nebudu vyjadřovat
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: út duben 17, 2007 8:37 pm Předmět: |
|
|
tak uz mam test BCAA aj v diete, dal som si take kratsie vlny, a je to dobra vec, clovek moze pomerne dost kvalitne cvicit, aj ked ma nizky prijem sacharidov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: st duben 18, 2007 12:26 am Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | | tak uz mam test BCAA aj v diete, dal som si take kratsie vlny, a je to dobra vec, clovek moze pomerne dost kvalitne cvicit, aj ked ma nizky prijem sacharidov. |
ked uz,trebalo by to trochu priblizit,co je to dost kvalitne cvicit? rovnake vahy? resp. akym stylom trenujes? _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: st duben 18, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Olimpia
zavisi od toho ake mnozstvo sacharidov si das na ten ktory den, ale celkovo som mal pri cviceni pocit akoby som v diete vobec nebol. Aj cez den som necitil take to typicke ochabnutie svalstva.
Trenoval som systemom 1hodina vonku na bicykli a asi 1/2hodka
brusaky+jednorucka na bicak+kluky.
Davkoval som 10tabliet v priebehu dna+ 10 pri cviceni. Na nejaky narast objemu to asi fakt nie je, ale proti katabolizmu podla mna aj celkom hej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st duben 18, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Olimpia
zavisi od toho ake mnozstvo sacharidov si das na ten ktory den, ale celkovo som mal pri cviceni pocit akoby som v diete vobec nebol. Aj cez den som necitil take to typicke ochabnutie svalstva.
Trenoval som systemom 1hodina vonku na bicykli a asi 1/2hodka
brusaky+jednorucka na bicak+kluky.
Davkoval som 10tabliet v priebehu dna+ 10 pri cviceni. Na nejaky narast objemu to asi fakt nie je, ale proti katabolizmu podla mna aj celkom hej.. |
to je vtip???
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 18, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
tak to ja trenuju 25 minut stojka na hlave, 150 opakovani klika od dveri a pak 8 minut pozuju v damskym pradle pred zrcadlem... beru aminy a nezmizely mi svaly
doufam ze hodnota tohoto prispevku je zcela nezpochybnitelna _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: st duben 18, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
Dneska je tady celkově takovej produktivní den _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: st duben 18, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
Mě to nepřijde až tak neúčelné, když je v dietě a chce shodit tuk. Proč by na shazování tuku měla mít posilovna větší vliv než jiná intenzivní zátěž?? _________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
mysaci
|
Zaslal: st duben 18, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
| minsc napsal: | | Mě to nepřijde až tak neúčelné, když je v dietě a chce shodit tuk. Proč by na shazování tuku měla mít posilovna větší vliv než jiná intenzivní zátěž?? |
pokud chce shodit cokoliv (tedy tuk i svaly), tak s chuti do toho a pul je hotovo a silu urcite taky bude mit jak golias
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 2:07 am Předmět: |
|
|
len tak cisto empricky pri kortem I schudnem na tuku a ne na vahe a pri sheikovi schudnem na tuku a zosilniem,okrem toho vyber treningu na chudnutie ziadne vplyv nema _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:15 am Předmět: |
|
|
islo mi o zhadzovanie tuku, vlnil som dost prisne, sachre co najnizsie.
Neslo mi o to aby si freimen zhodnotil moj treningovvy plan, ale o to, ze pozitivny vplyv Bcaa je pri vyraznom energetickom deficite prijme potravy zrejmy.
Mal by si pochopit jednu vec. Nie vsetcia na tomto fore su ludia co rano vstavaju a vecer idu do postele s jedinou myslienkou- stat sa majstrom republiky v kulturistike.Niektori mame totiz aj trcohu ine, prioritnejsie aktivity ako travit pol dna v posilke.
|
|
| nahoru |
|
 |
wunti
|
Zaslal: po květen 14, 2007 5:51 am Předmět: Amina |
|
|
Zdarec... jen jsem se chtel zeptat zda je nutnosti rozkousavat aminace, nebo muzu tu "ludru" spolknout celou :-) dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 14, 2007 6:04 am Předmět: Re: Amina |
|
|
| wunti napsal: | | Zdarec... jen jsem se chtel zeptat zda je nutnosti rozkousavat aminace, nebo muzu tu "ludru" spolknout celou :-) dik | jak je ctěná libost
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|