AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
saty

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
Chtěl bych se poradit v jaký části treninkového období bych měl suplementovat amina (objem, rýsovačka..). Mám doma https://obchod.ronnie.cz/s-293-amino-2300.html
když teď jedu objem, jestli je mám dávat nebo počkat až na rýsocací období. dík

hocikedy ... nevidim ziadny realny dovod, preco by mali ist amina do rysovacky ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
ruhl

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdy je teda mám jíst?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saty

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
A kdy je teda mám jíst?

napriklad teraz ... po treninku, pred treninkom, s jedlami co nemaju moc proteinov ... moznosti je vela ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
ruhl

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
ruhl napsal:
A kdy je teda mám jíst?

napriklad teraz ... po treninku, pred treninkom, s jedlami co nemaju moc proteinov ... moznosti je vela ...

Takže i v objemu když jsem to správně pochopil.
saty

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
saty napsal:
ruhl napsal:
A kdy je teda mám jíst?

Takže i v objemu když jsem to správně pochopil.

spravne ...

ruhl

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jsou hodně potřebný? třeba trene mi doporučil abych 20denně (ale je mu se nedá moc věřit), jestli to není moc? a stačí když budu dávat 100% protein
https://obchod.ronnie.cz/s-306-100--whey-protein.html
a k tomu tyto tekutý BCAA
https://obchod.ronnie.cz/s-497-bcaa-extra- (+500-ml-zdarma).html
(nemám totiž moc peněz)
saty

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zalezi od tvojej stravy, od toho kolko bielkovin v nej mas bez doplnkov ... ked sa dostanes nekde k 2g bielkovin na kilo cistej vahy, tak protein/amina upotrebis akurat pred/pocas/po treninku ... tych 20 kapsli po treninku (alebo 10, pred 10 po) je pre teba hadam akurat ...

protein a amina spravia rovnaku sluzbu, akurat jedno je v prasku ochutene a druhe v tabletach ... (amina by sa akurat mali vstrebat rychlejsie) ...

hentie BCAA co tam mas, tak toho 1.5 litra je pre 100kg kulturistu na 3 davky ...

SCHWACA

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RUHLE pokud nemas moc peněz tak nevyhazuj prachy za blbosti a kup si maso, boze muuuuuuuuuuj

Neni snad lepší a i chutnějsí do sebe pekne nacpat 200g peknyho kureciho masicka nez polykat hnusny obrovsky bobule amin ?!?!

Navic cely bcaa v tekuty formě jsou samej cukr , což pro tebe jako endomorfa neni zrovna to nejlepší viď ;)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
RUHLE pokud nemas moc peněz tak nevyhazuj prachy za blbosti a kup si maso, boze muuuuuuuuuuj

Neni snad lepší a i chutnějsí do sebe pekne nacpat 200g peknyho kureciho masicka nez polykat hnusny obrovsky bobule amin ?!?!

Navic cely bcaa v tekuty formě jsou samej cukr , což pro tebe jako endomorfa neni zrovna to nejlepší viď ;)

Ruhl - už jsem Ti psal, že amina nepotřebuješ...v objemu rozhodně...saty to myslí dobře...ale to co píše předpokládá následující
1. máš zajištěnou dostatečně kvalitní stravu s dostatkem bílkovin, sacharidů, kvalitních tuků, vitamínů, minerálů...
pokud nesplňuješ bod jedna - nekupuj AK !!!

2. jako endomorf sis koupil vysokoproteinovej koncentrát nebo izolát v dostatečným množství
( je lepší 2 kg proteinu než kilo a pár AK !!!)
pokud neplníš bod 1 a 2 - nekupuj AK !!!!

3. pokud _Ti i po tomto zbyly peníze - kup si kreatin monohydrát - mikronizovaný...žádný CEE apod....pokud na tobě monohydrát funguje...CEE nezabere líp ( pokud nefunguje nebo máš po něm trávící problémy - kup CEE )
nesplňuješ - li bod 1,2 a 3 - nekupuj AK !!!

4. pokud jsi splnil tři předcházející body a chceš mermomocí vyhodit prachy - kup si AK...nejlíp s vysokým podílem AK s rozvětveným řetězcem....verstehen?
saty

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem je ze te AK ma uz doma ... tak nech ich aspon zmysluplne vyuzije ...

SCHWACA

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:

problem je hlavně že se chysta si koupit tekuty BCAA
ruhl

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
saty napsal:

problem je hlavně že se chysta si koupit tekuty BCAA

Tak ty amina jsem před chvílí prodal, tekutý BCAA ale mám pořád doma, maso jím taky, každý oběd, dobírám ten protein, koupím si další, denně přijmu z normální stravy tak 140kg bílkovin, a amina už kupovat nebudu a pak si možná koupím i monohydrat když zbydou peníze.
ruhl

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
SCHWACA napsal:

Ruhl - už jsem Ti psal, že amina nepotřebuješ...v objemu rozhodně...saty to myslí dobře...ale to co píše předpokládá následující
1. máš zajištěnou dostatečně kvalitní stravu s dostatkem bílkovin, sacharidů, kvalitních tuků, vitamínů, minerálů...
pokud nesplňuješ bod jedna - nekupuj AK !!!

2. jako endomorf sis koupil vysokoproteinovej koncentrát nebo izolát v dostatečným množství
( je lepší 2 kg proteinu než kilo a pár AK !!!)
pokud neplníš bod 1 a 2 - nekupuj AK !!!!

3. pokud _Ti i po tomto zbyly peníze - kup si kreatin monohydrát - mikronizovaný...žádný CEE apod....pokud na tobě monohydrát funguje...CEE nezabere líp ( pokud nefunguje nebo máš po něm trávící problémy - kup CEE )
nesplňuješ - li bod 1,2 a 3 - nekupuj AK !!!

4. pokud jsi splnil tři předcházející body a chceš mermomocí vyhodit prachy - kup si AK...nejlíp s vysokým podílem AK s rozvětveným řetězcem....verstehen?

Ich verstehe.
R@ven

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhe odmlce se potrebuji na enco zeptat.
Ma nekdo z vas zkusenosti s Firmou FITCO vylozene jeho amino acids (napsat do googlu nebo seznamu).
Pripadaji mi za ty prachy na slusne urovni.Jediny vyrobek ktery znam od FITCO je takovy napoj ALOE VERA jestli nekdo zná.
Olimpia

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R@ven napsal:
Po dlouhe odmlce se potrebuji na enco zeptat.
Ma nekdo z vas zkusenosti s Firmou FITCO vylozene jeho amino acids (napsat do googlu nebo seznamu).
Pripadaji mi za ty prachy na slusne urovni.Jediny vyrobek ktery znam od FITCO je takovy napoj ALOE VERA jestli nekdo zná.

raven ved ty si chytry chalan co si radsej kupi hydro,ci sa mylim?
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: