|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám pokračovat? |
| Ano,líbí se mi to... |
|
91% |
[ 272 ] |
| Radši ne, narvi si to někam.. |
|
8% |
[ 26 ] |
|
| Celkem hlasů : 298 |
|
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st květen 16, 2007 6:35 am Předmět: |
|
|
Ass to mouth - polib mi prdel :D _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 16, 2007 6:40 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Ass to mouth - polib mi prdel :D |
hh .. j tohle sem vynechal a pritom tom a docela dobrej primej preklad - prdel k puse :)
samoszrejme pro neznale - A2M neboli Ass to mouth je to, kdyz holka dela analni sex a v mezicase kouri ten penis, kterej mela v zadku... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 16, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
Pridana Krystal Steal... opet na prvni strane, tentokrate pod Jennou Jameson ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Pridana Krystal Steal... opet na prvni strane, tentokrate pod Jennou Jameson ... |
Krystal je pekna holka (velmi pekna) ... videl som s nou len milfhunter neviem co neviem kolko a okrem pekneho oralu tam bola vcelku pasivna (natrcit prcku a cakat co sa bude dit) ... takze mi pripada vcelku nudna ... inak vravis ze lesbicke sceny ma gut? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Black Dragon napsal: | | Pridana Krystal Steal... opet na prvni strane, tentokrate pod Jennou Jameson ... |
Krystal je pekna holka (velmi pekna) ... videl som s nou len milfhunter neviem co neviem kolko a okrem pekneho oralu tam bola vcelku pasivna (natrcit prcku a cakat co sa bude dit) ... takze mi pripada vcelku nudna ... inak vravis ze lesbicke sceny ma gut? |
to nebyl milf hunter, na to nema vubec vek .. to byl flesh hunter - video pohybujici se po internetu pod nazvem- Krystal Steal - flesh hunter ..
edit: ze zacatku si daj sraz u kafe, pak dou po schodech nahoru a postupne se do toho davaj...
co se tech lesbickych scenek tyce, tak je fakt aktivni, viz. ty strap-ony ... to si fakt s gustem vychutnava :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
v titulkoch bol scela jiste milf hunter ... natocene az po jej druhej plastike ...
strp-ony si daky tusim aj zozenem ... nech je zas na co nove kukat ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
milf -- mother i`d like to fuck,na to fakt nema vek :D asi to niekto zle oznacil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | milf -- mother i`d like to fuck,na to fakt nema vek :D asi to niekto zle oznacil |
jo prave proto mi to nejde vubec do hlavy ...
To video sem nikdy nevidel a ani na internetu o tom nic neni... s prvni plastikou natocila Flesh Hunter 1 a z toho je ta scena co koluje po internetu... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 16, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
no mne na to ten nazov tez moc nestimuje, hrali tam este napr Sky Lopez a nejake dalsie zname mena ... doma to kuknem ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st květen 16, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Pridana Krystal Steal... opet na prvni strane, tentokrate pod Jennou Jameson ... |
Dragone, ktora pride na radu najblizsie? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st květen 16, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
super práce, jen tak dal _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 16, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Black Dragon napsal: | | Pridana Krystal Steal... opet na prvni strane, tentokrate pod Jennou Jameson ... |
Dragone, ktora pride na radu najblizsie? |
Premyslim nad tim, nejaka, ktera mi neda moc prace ... ale vidim to asi tak, jak sem psal ze zacatku, pravdepodobne se dam do Devon a dalsi po ni Tory Lane nebo Alexis Amore, kazdopadne nejakou pro kterou je anal na dennim poradku :)
peet: dik a neboj
jinak klidne piste svoje nazory... chcu slyset nejakou kritiku, neco co zlepsit treba, nebo co vam vyhovuje apod. diky .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st květen 16, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
uvítal bych odkaz na fimografii, ci uvest 3-5 nej filmu podle tveho uvazeni.¨
vim ze nejake tam vytycis, ale treba jen jeden dva..
abych mohl stahovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|