Krize v posilovně:-))

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Krize v posilovně:-))  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Krize v posilovně:-))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte někdy krizi v posilovně ???
Ano, ale výjmečně !!!
70%
 70%  [ 46 ]
Vůbec NE !!!
29%
 29%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:24 pm    Předmět: Krize v posilovně:-)) Odpovědět s citátem

Máte taky někdy problémy jako já?
Myslim tim krizi v posilovně....

Třeba, že se celý den těšíte jak si zacvičíte a když se převlečete protáhnete se a jdete na první serii tak se Vám do toho nechce!

Nevim jestli jde o lenost, ale když mě to chytne tak mám tutovka po tréninku:-))

Nevim proč, ale skoro každý rok mě to chytá pouze v zimě ?!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JIM

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle pocit mam kazdy utery pred drepama...ale kdyz je po vsem je to ten nejlepsi pocit na svete
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pku

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapoměl jsi do toho hlasování dát možnost ANO POŘÁD.Pro tu hlasuji já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že mívám - docela často Ale kdyu už to mám zasebou, tak je to super. Ale krizi mám i teď - už jsem vynechal 2 tráninky. No ni, dám si týden pauzu a aspoň si odpočinu.
Karda

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě to funguje i opačně, když se mi vůbec nechce, tak to pak sou výborný tréninky.
pku

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karda napsal:
U mě to funguje i opačně, když se mi vůbec nechce, tak to pak sou výborný tréninky.
Jo tak to mám taky.
Bucci

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to je tim, že cvičim poměrně krátce (1,5 roku) ale na tréninky se těšim celej den, při tréninku se cejtim skvěle, jsem asi nadšenec , když jsem byl minulej rok tejden nemocnej a nemoh jsem cvičit, to jsem byl otrávenej a mimo....
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pku napsal:
Zapoměl jsi do toho hlasování dát možnost ANO POŘÁD.Pro tu hlasuji já.

Na to jsem zapoměl...

Jinak mám krizi při treninku nohou,zad...jinak všechny partie OK!
zaba

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak krizi mam taky vždycky před tréninkem nohou :))
tucet

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně krizi nikdy nemam, pouze jenom když mi ji někdo přivodí jako jednou to už sem tu psal si takhle cvičim celkem spokojeně a v tom ke mě příde takovej frajer a začne na mě řvát přes celou posilovnu že cvičim blbě a že si zkurvim záda, a to mě hned to cvičení přestalo bavit, tak sem dojel sérii a šel sem domu

na toho frajera sem si druhej den počíhal a skopal sem ho a ten následující trénink byl asi nejlepší v životě
(joke)
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždycky před tréninkem když jsem si dal creatin tak jsem se do tréninku jako by více těšil...

Jinak když je uterý a to je trenink nohou tak to je nejhorší den v týdnu!
JIM

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Vždycky před tréninkem když jsem si dal creatin tak jsem se do tréninku jako by více těšil...

Jinak když je uterý a to je trenink nohou tak to je nejhorší den v týdnu!

Jj z predkopavani bych mel taky vetry
Ben

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 5:25 pm    Předmět: Re: Krize v posilovně:-)) Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Máte taky někdy problémy jako já?
Myslim tim krizi v posilovně....

Třeba, že se celý den těšíte jak si zacvičíte a když se převlečete protáhnete se a jdete na první serii tak se Vám do toho nechce!

Nevim jestli jde o lenost, ale když mě to chytne tak mám tutovka po tréninku:-))

Nevim proč, ale skoro každý rok mě to chytá pouze v zimě ?!

nemuze to byt jeden z priznaku chronicke unavy/pretrenovani?

jinak tohle se me snad jeste nikdy nestalo... to uz spis jsem na ten trenink nekdy nesel (z jakychkoliv duvodu) a pak jsem z toho byl leda tak nervozni....
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě to tedy taky hlavně záleží na náladě. Když se mi ráno podělá den a neni moc času tak je trénink na shit!

Ale zase když příjde dobrý den tak se mi vůbec nechce z posilky!
Velmen

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo taky to vobcas prijde to asi na kazdyho kdyz neco boli vic nez je zdravo a tak ,ale vetsinou jdu pres mrtvoly a souhlasim z tema nohama a specialne drepama to je vo zivot ale kdyz to poradne vodvaris a prrezijes tak je to k nezaplaceni lepsi nez ecko !

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Krize v posilovně:-)) Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: