|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kiLa

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 6:32 am Předmět: |
|
|
V pondeli jsem byl cvicit a kamos mi rika, ze se prej budou rusit pernamentky a budou nejake cipovky! Tak jsem se na to ptal vcera na vratnici a ta zenska mi to potvrdila.
ALE kazdy vstup bude stat 45kc... to vychazi cca 800kc za mesic!!!
Tak jsem uvazoval, ze bych si zalozil vlastni doma. Pro zacatek by mi stacila velka osa + cca 100kg zavazi, lavicka + stojan na drepy ( ten bych doma nejak posvaroval). Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nevi kolik by to tak cca stalo, kdybych si to nechal udelat na zakazku, bo za nove v obchode bych dal celkem palku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 7:13 am Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | V pondeli jsem byl cvicit a kamos mi rika, ze se prej budou rusit pernamentky a budou nejake cipovky! Tak jsem se na to ptal vcera na vratnici a ta zenska mi to potvrdila.
Tak jsem uvazoval, ze bych si zalozil vlastni doma. Pro zacatek by mi stacila velka osa + cca 100kg zavazi, lavicka + stojan na drepy ( ten bych doma nejak posvaroval). Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nevi kolik by to tak cca stalo, kdybych si to nechal udelat na zakazku, bo za nove v obchode bych dal celkem palku. |
Možná to bude OT, ale chci ti to napsat. Nevím jaka je tvoje finanční situace a kolik pro tebe znamená 800Kč za měsíc, ale řeknu svůj názor. Už několikrát jsem se pokoušel o domácí posilovnu. Domácí posilovna je super věc ale cvičení doma má občas nevýhody. A sice v tom, že když už NĚKAM jdeš cvičit a dáš za to peníze, cvičíš a makáš. Ale když máš posilovnu doma, kolikrát se ti nechce a jsi unavený a řekneš si, že půjdeš zítra...a nakonec to nemá stejně takovou úroveň, protože nemáš tak dobrou lavičku, tolik činek. Nemáš pohodlí s rychlou výměnou jedné jednoručky za druhou a tak dále a tak podobně. Musíš montovat a tak. Nechci tě v žádnem případě odrazovat, jen mám svoje zkušenosti s tímhle. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 8:00 am Předmět: |
|
|
Ja zatim vidim na domacim posilovani vic vyhod nez nevyhod. Ale divam se na to z pohledu cloveka, ktery cela leta chodil do posilovny s mizernym vybavenim, otevirackou a totalitnim vedenim a kde sem se neustale musel necemu podrizovat. Ted cvicim doma a sem pro sve ucely spokojenej, hlavne proto, ze se nemusim nicemu podrizovat a cvicim si co chci a kdy chci. Samozrejme ze mne spousta veci chybi, ale za takovych podminek co jsou ve fitku bych zatim zpet nechodil a navic bych ani nemohl, protoze mne oteviraci doba absolutne nesedi z praci, coz je asi ta nejvetsi nevyhoda.
Neco jineho je bydlet ve velkem meste, kde je moznosti mnohem vice, kde se lide nesoustredi jen do jedne male posilovny a kde je ve fitkach otevreno od rana do vecera a ne 2 hodiny vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kiLa napsal: | V pondeli jsem byl cvicit a kamos mi rika, ze se prej budou rusit pernamentky a budou nejake cipovky! Tak jsem se na to ptal vcera na vratnici a ta zenska mi to potvrdila.
Tak jsem uvazoval, ze bych si zalozil vlastni doma. Pro zacatek by mi stacila velka osa + cca 100kg zavazi, lavicka + stojan na drepy ( ten bych doma nejak posvaroval). Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nevi kolik by to tak cca stalo, kdybych si to nechal udelat na zakazku, bo za nove v obchode bych dal celkem palku. |
Možná to bude OT, ale chci ti to napsat. Nevím jaka je tvoje finanční situace a kolik pro tebe znamená 800Kč za měsíc, ale řeknu svůj názor. Už několikrát jsem se pokoušel o domácí posilovnu. Domácí posilovna je super věc ale cvičení doma má občas nevýhody. A sice v tom, že když už NĚKAM jdeš cvičit a dáš za to peníze, cvičíš a makáš. Ale když máš posilovnu doma, kolikrát se ti nechce a jsi unavený a řekneš si, že půjdeš zítra...a nakonec to nemá stejně takovou úroveň, protože nemáš tak dobrou lavičku, tolik činek. Nemáš pohodlí s rychlou výměnou jedné jednoručky za druhou a tak dále a tak podobně. Musíš montovat a tak. Nechci tě v žádnem případě odrazovat, jen mám svoje zkušenosti s tímhle. |
Tak nejake penize vydelam, ale vybaveni za 50k najednou si dovolit nemuzu. Ale tady nejde zase o ty 3stovky navic, ale o to ze zdrazujou 2x do roka a uz me to sere. A u nas ve meste jina moznost, nez tato posilovna neni pokut nechci dojizdet pres pul mesta. Ale nemyslel jsem to tak, ze bych do posky vubec nechodil, ale napr. na drepy, zada a takove veci mi v klidu staci velka tyc, popripade hrazda a bradla a nic vic. Nepotrebuju nejake zahnute tyce, kupu jednorucek a nesmyslne stroje...stejne je nejedu ani v posilovne!
A navic bydlim na baraku, takze bych mel i misto, zrusil bych nasim zahradni chatku ( jeste o tom nevi ).
|
|
| nahoru |
|
 |
fercik
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 9:52 am Předmět: Re: kotouče |
|
|
[quote="Draper"][quote="fercik"]juchúú  sehnal jsem do naší sklepní posky 150 kg kotoučů+ dvě dlouhý osy a stojany za dobrou cenu  [/quote]
za kolik? [img]http://www.f-sport.cz/bb/img/smilies/nove11.gif[/img][/quote]
fakt dost dobrá cena,chce za to 12 stovek  plus ještě tak pětikilo za dopravu
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 11:16 am Předmět: Re: kotouče |
|
|
| fercik napsal: | | Draper napsal: | | fercik napsal: | juchúú sehnal jsem do naší sklepní posky 150 kg kotoučů+ dvě dlouhý osy a stojany za dobrou cenu |
za kolik? |
fakt dost dobrá cena,chce za to 12 stovek plus ještě tak pětikilo za dopravu |
Tak tomu rikam dobra cena, ve sberne by za to dostal o dost vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | V pondeli jsem byl cvicit a kamos mi rika, ze se prej budou rusit pernamentky a budou nejake cipovky! Tak jsem se na to ptal vcera na vratnici a ta zenska mi to potvrdila.
No počítej dlouhá tyč cc 1000Kč,100Kg závaží cc 2000 (ne v obchodě ale třeba na inzerát) polohovací lavice 3000Kč nákej stojan cc 2000Kč.Doporučoval bych žebřiny s bradlama a hrazdou cc 2300Kč.Suma sumárom by ses moh vejít do 10500Kč. A sem tam navštívíš posilku kde si odcvičíč to co doma dělat nemůžeš.
PS: Jo co je doma to se počítá
|
|
| nahoru |
|
 |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
btw: chcem si zriadit posilovnu v mojej izbe kde spavam atd., ma to niekto takto urobene? vyhody - nevyhody? skusenosti? secko sem...
uvedomujem si ze to ma kopu nevyhod, ale porovnam to s tym ze mi to usetri 3 kopy casu.... tak to jednoznacne beriem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
A kolik do toho chces vrazit? Bohate ti staci osa, lavicka, stojan na drepy (respektive neco, na co si tu cinku polozis) samozrejme zavazi a 2 pary nakladacich jednorucek.
Co prostory? A stropy? Ja osobne bych si doma v 2. patre ve strasim baraku do niceho velkeho nepoustel...
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | btw: chcem si zriadit posilovnu v mojej izbe kde spavam atd., ma to niekto takto urobene? vyhody - nevyhody? skusenosti? secko sem...
uvedomujem si ze to ma kopu nevyhod, ale porovnam to s tym ze mi to usetri 3 kopy casu.... tak to jednoznacne beriem |
Dřív jsem měl vybavení (lavici,stojany,činky) na chatě,a pak jsem to přesunul domu.Dělal jsem mrtvolu i s 250kg a nikam jsem se nepropadl,je pravda,že jsem takovou váhu nikdy nepustil z výšky,naštěstí.
Spousta lidí tvrdí,že cvičit doma tě brzo přestane bavit (ztráta motivace,že se k tomu člověk nedokope,atd).To u mě neplatí,je pravda,že jsem s tím chtěl už několkrát seknout (hlavně letos v lednu,když jsem musel přestat cvičit mrvolu a dřep),ale makám v rámci svých možností dál.
Takže cvičit doma,pokud jde o základní cviky na sílu se mi osvedčilo.
Přeju ti hodně štěstí a síly!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Dřív jsem měl vybavení (lavici,stojany,činky) na chatě,a pak jsem to přesunul domu.Dělal jsem mrtvolu i s 250kg a nikam jsem se nepropadl,je pravda,že jsem takovou váhu nikdy nepustil z výšky,naštěstí. |
Mne parkrat spadly z jednorucky kdyz povolilo jisteny ctyri 5kg kotouce asi z 1-1,5m vysky a o patro nize jsou pekne popraskane stropy :) Kdyz delam drepy nebo vypady s 80kg, tak jen cekam, kdy uslysim krupani a sem dole:) Vubec tem stropum neverim
Jinak domaci cviceni je fajn a i kdyz se ted vracim zpet do gymu respektive budu kombinovat z casovych duvodu home workout a ve trenink fitku, tak mne domaci cviceni bavilo a mit prostory, tak si koupim potrebne veci a cvicim jen doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
rozmyslam medzi tym ze vrazit penaze do original bench lavicky, alebo ci ju spravim sam...asi to druhe.
a co sa tyka vybavenia, tak mam jeden par nakladacich jednoruciek, kotuce asi do cca 70 kg + dokupim nieco, kupim EZ a rovnu tyc. Aj ked o tej EZ este stale rozmyslam ze naco mi bude  .... no a v podstate vsetko toto by mi uz aj stacilo.
DRAPER - naco 2 pary jednorucieK?
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|