za 3 mesice 31.........rok a 3 mesice cvicim..........10 mesicu nepiju alkohol........8 mesicu nekourim..........ani v 15 jsem se necitila byt tak v pohode........o veku to neni
Mně už 31 je, ale nekouřím a nekouřila jsem, nechlastám alkohol. Pouze konzumuji víno a to je lék. Roztahuje cévy a snižuje mi krevní tlak kam se na to hrabou nějaký pilule!
U žen víno roztahuje hlavně nohy ,ale cévy možná taky
To je mi fuk. Mně to dělá moc dobře a prášky jíst odmítám!
za 3 mesice 31.........rok a 3 mesice cvicim..........10 mesicu nepiju alkohol........8 mesicu nekourim..........ani v 15 jsem se necitila byt tak v pohode........o veku to neni
Mně už 31 je, ale nekouřím a nekouřila jsem, nechlastám alkohol. Pouze konzumuji víno a to je lék. Roztahuje cévy a snižuje mi krevní tlak kam se na to hrabou nějaký pilule!
U žen víno roztahuje hlavně nohy ,ale cévy možná taky
To je mi fuk. Mně to dělá moc dobře a prášky jíst odmítám!
To věřim že ti to dělá dobře
To víš, v mém věku je mládí v pr... do důchodu daleko
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Od letošního pálení čarodějnic 20let, cvičim cca 2,5roku a vůbec toho nelituju. Kouřit jsem ani nezkoušel a chlastam skoro každej pátek. (njn, jsem asi závislej).
Nějak mi to nebere hlas při hlasování !
Je mi 41, už takové 3-4 roky skoro necvičím, mám v háji kolena, kotníky, lokty, páteř - pozůstatek úrazů, házené, hokeje, plavání?, cvičení?:)))
Ale dění sleduji!
Co je pozitivní, jsem pamětníkem "zlatých" časů československé kulturistiky - Minařík, Holič, Jastrzebský, Veselý, Pek, Dantlinger a moře jiných.
Ty časy prostě v této době nejdou pochopit! Těšení se na "jednouzarok" Ročenku, 12x do roka 3-4 stránky v Trenérovi, sem tam článek ve Štartu, Športu, file, tvaroh, hovězí, pangamin, flavobion... a to nejsem až takovým pamětníkem!!!
Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50 tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru