|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Sabatini, ty taky pojedes k Barovi...?
EDIT: A prekonal jsem magickou hranici 1100 prispevku. Karbanatek RULEZ! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sabatini

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:56 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červen 02, 2007 7:50 am Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | PAVUK: nie, to niesom ja (ak máš na mysli to tetovanie ) (moja slovenčina sa lepší, hej? )
Douglas: ani nevim, že se jede k Barovi, takže asi ne. |
Ale no tak pojeď děvče,pojeď.Přitáhneš mi tam nějaký kucííí
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: so červen 02, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Co to znamena nequotovat? |
nequotovat=ulozit do PC
Raz zverejnim svoju zbierku "neqoutovanych fotiek" |
Rekl bych, ze to znamena spis NECITOVAT. Jako aby tu ta fotka nebyla 8x Ale jinak hezka fotka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so červen 02, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: so červen 02, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | PAVUK: nie, to niesom ja (ak máš na mysli to tetovanie ) (moja slovenčina sa lepší, hej? )
Douglas: ani nevim, že se jede k Barovi, takže asi ne. |
Ja len ze to je pekna fotka s tym tetovanim ;-) A slovencinu mas skvelu :)
Akcia u Baru. Prid :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
Sabatiny...moc hezkej zadeček...a tky koukám, že úplně všechny slečny nezblbly a imrvére nenosí tanga...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Sabatiny...moc hezkej zadeček...a tky koukám, že úplně všechny slečny nezblbly a imrvére nenosí tanga... |
hej, co mas proti tangam? :D _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)
btw. Deadlifte, tos asi nevidel ostatni jeji fotky _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)
|
Uz tu kdysi byla, v tanga plavkach.
Jako, nohavickovy kalhotky jsou taky fajn :) mozna uplne nejlepsi.. ale teda jeste jsem nepotkala kluka, kterej by daval prednost klasickym kalhotkam pred tangama. Vetsinou je oznacujou nelichotivyma pojmama.. jako nas....y atd.. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
Když je v nich rozkošnej zadeček, tak je mi to celkem jedno _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Black Dragon napsal: | Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)
|
Jako, nohavickovy kalhotky jsou taky fajn :) mozna uplne nejlepsi.. ale teda jeste jsem nepotkala kluka, kterej by daval prednost klasickym kalhotkam pred tangama. Vetsinou je oznacujou nelichotivyma pojmama.. jako nas....y atd.. | nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Black Dragon napsal: | Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)
|
Jako, nohavickovy kalhotky jsou taky fajn :) mozna uplne nejlepsi.. ale teda jeste jsem nepotkala kluka, kterej by daval prednost klasickym kalhotkam pred tangama. Vetsinou je oznacujou nelichotivyma pojmama.. jako nas....y atd.. |
No me se treba posledni rok nebo dva na holkach libej spis kalhotky nez tanga (pokud maj teda peknou barvu...treba cernou :o). Tanga vypadaj fajn...ale nosi je skoro kazda a chlap na ty slecne taky casto nema co vic objevovat :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|