!!!PRDELKY!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!!  Úvodní stránka -> Fotografie -> !!!PRDELKY!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
WildOrchid

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama

taky je rozdil mezi nohavickovyma a klasickyma kalhotkama. Nohavickovy jsou i pohodlny a hezky prilnou, ale klasicky vypadaj po chvili noseni opravdu jako by v nich "neco bylo".

(chtela jsem najit na netu nakej obrazek jako priklad, ale vsechny klasicky kalhotky tam jsou foceny jen zepredu : ( )
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
WildOrchid napsal:
Black Dragon napsal:
Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)

Uz tu kdysi byla, v tanga plavkach.

Jako, nohavickovy kalhotky jsou taky fajn :) mozna uplne nejlepsi.. ale teda jeste jsem nepotkala kluka, kterej by daval prednost klasickym kalhotkam pred tangama. Vetsinou je oznacujou nelichotivyma pojmama.. jako nas....y atd..
nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama

Moje řeč
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Slayter

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Slayter dne so červen 02, 2007 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucy

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
Deadlift napsal:

taky je rozdil mezi nohavickovyma a klasickyma kalhotkama. Nohavickovy jsou i pohodlny a hezky prilnou, ale klasicky vypadaj po chvili noseni opravdu jako by v nich "neco bylo".

(chtela jsem najit na netu nakej obrazek jako priklad, ale vsechny klasicky kalhotky tam jsou foceny jen zepredu : ( )

protoze zezadu to v bombardakach uz nejsou roztomile prdelky....
Sabatini

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
PAVUK

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu vobec nejde o trenirky, gate a bombardaky, ale to co je v nich ... Ved na zraze u Baru si to mozte damy a pani nafotit a bude pokoj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lucy

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
Tu vobec nejde o trenirky, gate a bombardaky, ale to co je v nich ... Ved na zraze u Baru si to mozte damy a pani nafotit a bude pokoj

to abych si uz konečne pořídila nový foťák
WildOrchid

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabatini napsal:
Tanga jsou prostě jednoznačně nejpohodlnější.
Bokovky a boxerky mám taky ráda (hlavně na doma ), ale klasický kalhotky, u těch mi vadí, že se "zaříznou" do půlek a člověk pak má "4 zadky"

prave. bud se to zarizne, nebo to zaleze do zadku a jsou to pomackany tanga. Ty nohavickovy jsou fajn, ze se nikam nerolujou. Dobre se v nich aj sportuje, nikde nerezou.. proste ideal :)

ja myslim, ze panove jen neznaji ten rozdil mezi klasickymi a nohavickovymi, tak rikaji ze jsou klasicky lepsi nez tanga. jinak bych to fakt nechapala.

edit: ted bych sem klidne dala jako priklad jednu svou fotku v klasickych kalhotkach, ale bohuzel uz ji nemam.. byla venovana, a smazana
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klasiku a nohavičky ještě svým chabým zrakem rozliším ...a co nerozliším...to nahmatám
WildOrchid

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aa tak kluci z koleje maj prehled :)

klasicky kalhotky zezadu:

nohavickovy tu mela Sabatini (myslim).
Sabatini

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
WildOrchid

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabatini napsal:
Wild Orchid se dala na osvětu pánů

no, zda se, ze nakonec stejne budu muset uznat, ze kazdej ma svuj nazor.. a nekomu se asi klasicky kalhotky opravdu libej.. jak se zda. Ja je teda nosim jen kdyz musim.
Sabatini

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sabatini...kdyby to tak bralo víc slečen...nežli v teplákách..lépe v kalhotkách....a než v kalhotkách...nejlíp nahá...myslím, že hodně vztahů by se tím upevnilo:o)))
lucy

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty cerne beru, ok, ale ty svetle, tak to snad opravdu ne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: