|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama |
taky je rozdil mezi nohavickovyma a klasickyma kalhotkama. Nohavickovy jsou i pohodlny a hezky prilnou, ale klasicky vypadaj po chvili noseni opravdu jako by v nich "neco bylo".
(chtela jsem najit na netu nakej obrazek jako priklad, ale vsechny klasicky kalhotky tam jsou foceny jen zepredu : ( ) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | WildOrchid napsal: | | Black Dragon napsal: | Ja vubec nic, pokud se v nich vyfotis a posles fotku :)
|
Uz tu kdysi byla, v tanga plavkach.
Jako, nohavickovy kalhotky jsou taky fajn :) mozna uplne nejlepsi.. ale teda jeste jsem nepotkala kluka, kterej by daval prednost klasickym kalhotkam pred tangama. Vetsinou je oznacujou nelichotivyma pojmama.. jako nas....y atd.. | nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama |
Moje řeč
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Slayter dne so červen 02, 2007 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: so červen 02, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Deadlift napsal: | | nepotkalas?...stav se někdy do Brna...nohavičkový kalhotky u mě zdaleka vedou před tangama |
taky je rozdil mezi nohavickovyma a klasickyma kalhotkama. Nohavickovy jsou i pohodlny a hezky prilnou, ale klasicky vypadaj po chvili noseni opravdu jako by v nich "neco bylo".
(chtela jsem najit na netu nakej obrazek jako priklad, ale vsechny klasicky kalhotky tam jsou foceny jen zepredu : ( ) |
protoze zezadu to v bombardakach uz nejsou roztomile prdelky....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | Tu vobec nejde o trenirky, gate a bombardaky, ale to co je v nich ... Ved na zraze u Baru si to mozte damy a pani nafotit a bude pokoj |
to abych si uz konečne pořídila nový foťák
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | Tanga jsou prostě jednoznačně nejpohodlnější.
Bokovky a boxerky mám taky ráda (hlavně na doma ), ale klasický kalhotky, u těch mi vadí, že se "zaříznou" do půlek a člověk pak má "4 zadky" |
prave. bud se to zarizne, nebo to zaleze do zadku a jsou to pomackany tanga. Ty nohavickovy jsou fajn, ze se nikam nerolujou. Dobre se v nich aj sportuje, nikde nerezou.. proste ideal :)
ja myslim, ze panove jen neznaji ten rozdil mezi klasickymi a nohavickovymi, tak rikaji ze jsou klasicky lepsi nez tanga. jinak bych to fakt nechapala.
edit: ted bych sem klidne dala jako priklad jednu svou fotku v klasickych kalhotkach, ale bohuzel uz ji nemam.. byla venovana, a smazana _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:27 pm Předmět: |
|
|
aa tak kluci z koleje maj prehled :)
klasicky kalhotky zezadu:
nohavickovy tu mela Sabatini (myslim). _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červen 02, 2007 1:42 pm Předmět: |
|
|
sabatini...kdyby to tak bralo víc slečen...nežli v teplákách..lépe v kalhotkách....a než v kalhotkách...nejlíp nahá...myslím, že hodně vztahů by se tím upevnilo:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|