|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Palestra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Velmen

|
Zaslal: pá červen 09, 2006 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ten prvni je Ján Kus ne? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.leg

|
Zaslal: pá červen 09, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
Jano Kus a Ivan Rybansky _________________ ---
|
|
| nahoru |
|
 |
hispeed
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 10:40 pm Předmět: mudr. Josef Veselý |
|
|
Můžete mi Vážení někdo vysvětlit kdo přišel na takovou blbost,že Veselý musel emigrovat kvůli Hučínovi? pan Veselý byl můj strýc,přesně bratr mé matky a taková kravina mě opravdu dostala. Je mi celkem líto,že je ne až tak dávná historie překrucována a někteří pohádkáři píší nové a nové pohádky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: st červenec 12, 2006 6:30 am Předmět: |
|
|
[quote="Palestra"] | Mikuc napsal: | Mrkejte na ty stehna:-))) To byla doba!
Prosim Ta Mikuc nevies nejakeho slovenskeho juniora z devedesiatych rokov na krstne meno Roman??? okrem ineho vyhral MSR 1996 juniorov.Dik | Mohl by to být Roman Garčala?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 9:40 pm Předmět: Re: mudr. Josef Veselý |
|
|
| hispeed napsal: | | Můžete mi Vážení někdo vysvětlit kdo přišel na takovou blbost,že Veselý musel emigrovat kvůli Hučínovi? pan Veselý byl můj strýc,přesně bratr mé matky a taková kravina mě opravdu dostala. Je mi celkem líto,že je ne až tak dávná historie překrucována a někteří pohádkáři píší nové a nové pohádky. |
tak to neni kravina přečetl jsem hučínovu knihu kde říká že josef dělal doktora v přerově a hodně mu pomohl ,znali se dobře vím že veselý jezdil soutěžit i do usa a dařilo se mu ,jinak josefa je mi líto byl to takovej českej ralp moeller
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne květen 27, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
dej te sem někdo fotky petra tlapáka -nikde je nemohu nejít? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
MichalS
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 4:30 pm Předmět: p |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 4:31 pm Předmět: Re: p |
|
|
| MichalS napsal: | | to je již opravdu retro |
jak to myslíš? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
Úžasný fotky. A já si myslel, ž bb byl za komunistů buržoazní sport.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tlapak, Datlinger, Fox. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
Co se týče toho buržoustského sportu, koukali na to páni tak nějak, spíš jako na sport z Emeriky. Samostatný časopis nebyl, metodika se scháněla pro kluky cvičící doma jako já dost těžko, každý měsíc sice vyšel Trenér a na jeho konci byly 3-4 stránky o kulturistice, jednou do roka Ročenka, ale to bylo vše. Člověk hltal občasný článek ve Štartu, Športu (Slováci tím žili v médiích více) jako Boží slovo, proteiny nikdo neznal, repre měla kasein, jinak file, tvaroh, hovězí, sýry, rýže...Ale byly to krásné doby - ta atmosféra závodů, jednou do roka Sandow, občas někdo někde ofotil z podloudně dovezené Sport revue nebo Masklu nějaké fotky ARNOLDA! a jiných, nebo se nějaké občas koupily i na soutěžích... Minařík byl Bůh, Pek se vracel a odcházel, Uríček stálicí, Jastřebák a Holič doma věčně druzí a třetí, jinak mistři Evropy...Na svět se občas mohlo, občas ne, když někdo emigroval... To už se nikdy nevrátí! A to jsem nezažil dobu opravdového boomu, když v 75tém Stach vyhrál jako první východoevropan absolutku na evropě! Pak vyjeli s Pekem, Dantlingerem do světa a svět nevěřil!!! No nic, jdu spát a snít o těch krásných časech!
PS. a možná to i trošku schodím, nějaký Chlumský a jemu podobní neopruzovali, jinak by to už tehdy bylo o ničem:))))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|