|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
great

|
Zaslal: so červen 09, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | phoenix16:
musim rict ze kombinace tvyho pravopisu a detailnich znalosti brutalniho zakulisi wrestlingu me dostaly do kolen |
mě z toho nejvíc zaujala basebolová pálka omotaná ostnatym drátem :-) |
mna toto
| citace: | | a perlík (dluhý kladivo) je jasný že tim perlíkem ho nesmí přetáhnou přes hlavu aby ho nezabil a dá na to železo ruku a flákne hu s tim do ksichtu |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: so červen 09, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
tak tu baseballovou pálku s ostnatým drátem a řezání do čela nůžkama máte v sekci K1 tady na fóru....nějaký vtipálek to tam hodil jako ,,nejdrsnější zápas všech dob,,  , viděl jsem o tom dokument na satelitu - amíci tomu říkají myslím Backdoorfighting a ti týpci se při tom fakt zraňují...no a hlavní slovo v tom doku měl nějaký cvokař  což vypovídá o mnohém
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 09, 2007 5:21 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim ten wrestling co je v tv,je jasne hranej,skakni provazu na telo,by asi neprezily.....Tak nevim jak je to stema titulama tam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 09, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
tak ty tituly se asi nejak v ramci bussinesu a uspokojeni fanousku rozdeli mezi ty nejlepsi/nejoblibenejsi wrestlery a taky tak aby tam zustal prostor na to napnout fanousky na "vyzyvatelsky titulovy zapasy". vsecko domluveny. ale zas co musim rict ze ti borci nekteri na to kolik maji svalu jsou sikovni akrobati a kaskaderi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so červen 09, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Wrestlinh je sranda. Hlavně když zapomenete na to, že je to hraný. Víte jak ve filmu taky neřešíte že se nestříleji doopravdy, takže asi takto. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: so červen 09, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | tak tu baseballovou pálku s ostnatým drátem a řezání do čela nůžkama máte v sekci K1 tady na fóru....nějaký vtipálek to tam hodil jako ,,nejdrsnější zápas všech dob,, , viděl jsem o tom dokument na satelitu - amíci tomu říkají myslím Backdoorfighting a ti týpci se při tom fakt zraňují...no a hlavní slovo v tom doku měl nějaký cvokař což vypovídá o mnohém |
Taky jsem to viděl,ale to nemění nic na tom,že je to pořád jenom cirkus i když tady trochu úchylnej ,tak tam přesto každej ví co,kdy,jak komu udělá!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so červen 09, 2007 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 8:53 am Předmět: |
|
|
oni třeba perlík opravdu mají ale samozřejmě je to jen hraný.A s tou krví maj na čelách takový váčky který se v hodnou chvíli protrhnou a oni jakoby krvací.Všechno je to fake.Ovšem minule jsem koukal na wwe a jednoho wrestlera hodili na schody a pěkně mu to rozštíplo obočí tak to už fake nebyl.Jinak divadlo to je pěkný nedá se na to koukat podle mě ale být se na to kouknout "naživo" už může být zážitek _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
samozrejme je to vsechno nahrany ale jinak vsechna cest natrenovat pri takovy vaze takovou akrobacii jakou predvadej to uz chce docela slusny skills _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:09 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | ...ale být se na to kouknout "naživo" už může být zážitek |
Muzu potvrdit, ze zazitek je to skvelej. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
Nevim, jak moc se tomu dá říkat sport, ale pokud ano, tak ty sportovce obdivuju. Mají uplně skvělej kompromis mezi siĺou, muskulaturou, obratností a výdrží _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:28 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | samozrejme je to vsechno nahrany ale jinak vsechna cest natrenovat pri takovy vaze takovou akrobacii jakou predvadej to uz chce docela slusny skills |
Jestli s enepletu, tak Paul Dillet to kdysi zkoušel a přípravnej trenink byl tak náročnej, že to otlučenej vzdal..... _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
Na SG se teď nekoukám, asi tak od sedmé řady je to blbost, ale jinak to byl super seriál. Je pravda, že Teal'c vypadá teď mnohem větší. Pamatuju se, jak to v jednom díle táhnul s jednou "obyčejnou" lidskou ženskou a ukazoval ji tam nějaký bojový umění a měl docela brutální delty a trapézy. Jinak on je celkově dost objemnej, to jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|