|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
SG je muj oblibenej serial, posledni dobou jsem to ale nestihal a probehly snad dve rady a najednou koukam a Tielk je 2x takovej, ted je fakt narvanej hodne, asi je v kure _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
Stačí do vyhledávače dát jeho jméno a ne SG-1  (Christopher Judge) moc dobrejch fotek jsem ale taky nenašel.Chtělo by to něco do půl těla
EDIT: podle mě má ten jaffskej symbol doopravdy a tudíž je to jaffa protože i tam kde se směje má kulich _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Naposledy upravil keba dne ne červen 10, 2007 1:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Stačí do vyhledávače dát jeho jméno a ne SG-1 (Christopher Judge) moc dobrejch fotek jsem ale taky nenašel.Chtělo by to něco do půl těla |
ja vim jak se jmenuje ale prave ze jsem jich taky moc nenasel kloudnejch
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | AHOLA napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | SG je muj oblibenej serial, posledni dobou jsem to ale nestihal a probehly snad dve rady a najednou koukam a Tielk je 2x takovej, ted je fakt narvanej hodne, asi je v kure |
Naco kura? Vdaka symbiontovi lepsie regeneroval |
AHOLA :
jinak ten seriál od tý doby co tam neni Oneill šel do hajzlu a nemá cenu se na něj koukat škoda....byl jsem do toho hezky zfanatizovanej |
už není co to bejvalo ale i přes se na to dá koukat teda já se na to koukám
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
jedu do Duchcova.. tam se proste musim podivat... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:32 am Předmět: |
|
|
| Flappy napsal: | | DownWithTheSickness napsal: | | AHOLA napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | SG je muj oblibenej serial, posledni dobou jsem to ale nestihal a probehly snad dve rady a najednou koukam a Tielk je 2x takovej, ted je fakt narvanej hodne, asi je v kure |
Naco kura? Vdaka symbiontovi lepsie regeneroval |
AHOLA :
jinak ten seriál od tý doby co tam neni Oneill šel do hajzlu a nemá cenu se na něj koukat škoda....byl jsem do toho hezky zfanatizovanej |
už není co to bejvalo ale i přes se na to dá koukat teda já se na to koukám |
Ja sa na to tiez obcas pozriem ale uz nie tak casto proste bez O´Neila je to uz slabee
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st červen 13, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
mne s adost paci (ako herec) RON PERLMAN hlavne vo filmu Hellboy,ale nefiem ci to bola jeho postava alebo bol upraveni computerom
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st červen 13, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|