|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tessi

|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: |
pravopis už jsem na foru přestal řešit dávno, nemá to cenu, ale někdy je to pohled k zblítí . Ale nejvíc mi s*re, že občas udělám i sám takovou hrubku (počítám teď jen i/y vyjma čárek mezi vetama atd.) že bych si dal přes držku |
Nj, když to člověk vidí denodenně, bohužel občas něco taky "pochytí" : ( ( ( ( Zrovna včera jsem řekla nějakou takovou blbost jako "datumy"... no myslela jsem, že si nafackuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
data jsou data a datumy jsou datumy, me se zda ze to nejsou uplne stejne |
A co jsou teda ty datumy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: |
no cestinari by se chytali za usi a rvaly ze to jsou DATA a ne datumy taky jsem mela par zazitku s cestinarema.. kdyz jsem rikala odemcit misto odemknout, cverka misto ctyrka atd |
Tak třeba čtverka se ještě dá, některé výrazy nejsou až tak strašné... já taky nemluvím naprosto spisovně, to ani nejde... Ale je rozdíl mluvit hovorově a říkat něco, co v podstatě ani nemá smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út červen 12, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: út červen 12, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
Nj, já měla na mysli mluvené slovo, ne psané :) Ale v zásadě s tebou souhlasím.. Překlep je překlep, ten se ale dá poznat, nejvíc mě dostávají i/y, s/z a podobně.. Když někdo popisuje, jak něco stavěl y a přitom tam byli samí muži
Ale to už jsme trošku OT...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: út červen 12, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | množné číslo od datum sem napsal data (nezávisle na tom, že to ještě znamená něco jinýho). Datumy neexistuje. Doufám. Teda prošel sem. no |
Správně  
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út červen 12, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsem státnice. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út červen 12, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Udělal jsem státnice. |
upřímná gratulace
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:45 am Předmět: |
|
|
Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|