|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:51 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :) |
kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:08 am Předmět: |
|
|
Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat. |
Ultra silný kafe si můžeš dávat jak chceš, když nic neděláš, tak ho neucítíš. Kofein se rozjede, až když se začneš hýbat
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :) |
Ale Kamikaze je brutus, to zas jako joo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :) |
Ale Kamikaze je brutus, to zas jako joo |
Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
SPEEDů 8 jsem si dal postupně 5 a nic (v průběhu jedné hodiny) - za půl hodiny jsem byl tuhej
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | SPEEDů 8 jsem si dal postupně 5 a nic (v průběhu jedné hodiny) - za půl hodiny jsem byl tuhej |
Já taky,ale usnul jsem už když jsem ten pátej dopíjel
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
[quote="Draper"][quote="Black Dragon"]Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :)[/quote]
kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat. *a10*[/quote]
vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Draper napsal: | | Black Dragon napsal: | | Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :) |
kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat. |
vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
Málokdy,ale tady s Bábovkou úplně souhlasím.Každej si zvykne a potom nechcou vysadit a to je konečná.Dávky a frekvence stopají a zaděláš si na velkej problém.Vysadit a je to.Potom můžeš občas zalaborovat a šlape to jak víno
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E |
No tak na mě působí dost, asi teda jak kdy, ale vypila jsem 3 Redbuly, teda ten 3. už jsem nedopila, nedělalo mi to moc dobře :/ (Jsem to fakt ale citlivka ) Od tý doby jsem ho neměla a ani nechci, na co, stejně je to jen stimulant, to si radši dám to kafe
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
no ono se to a alkoholem může míchat všechno, jenom ti to nedoporučí žádnej doktor (podle mě ne ani ten s8)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | | Tessi napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :) |
Ale Kamikaze je brutus, to zas jako joo |
Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E |
No, jako na me to zabira vyborne, rekl bych nejlepsi z energitaku, pro me bez debaty... a navic se muze michat s alkoholem... |
Na každým z nich je abys ho nemíchal s alkoholem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|