|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loolan
|
Zaslal: st červen 13, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
zajímalo by mě jetli to, co měl na hlevě byly origoš Májky  nebo jenom nějaké nekvalitní játrovky
nevíš, pomane?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 13, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | jelikož jsem měl čest, ehm, v tomto filmu hrát mohu říct že takhle fakt nevypadal |
a koho si hrál ? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LLOYD BANKS

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
mě se ta fotka nezobrazuje, kdo to je? _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st červen 27, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červen 27, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měl radši Xenu. Herkules mi přišel jako vidlák nejtvrdšího kalibru a mlátil se jako pokus o Buda Spencera. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: st červen 27, 2007 5:54 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: |
jj spencer - to musel být lifter
|
Je fakt že když jsem poprvé slyšel že byl docela úspěšnej plavec, tak jsem tomu málem nevěřil.
| wikipedia.org napsal: |
Swimming and water polo career
A successful swimmer in his youth, Spencer was the first Italian to swim the 100 m freestyle in less than one minute. He achieved this on 19 September 1950, when he swam the 100 m in 59.5 s.[2] In the 1951 Mediterranean Games, he won a silver medal in the same 100m freestyle event.
Spencer participated in the 1952 Olympic Games in Helsinki, Finland, reaching the semi-finals in the 100 m freestyle (58.8 s heats, 58.9 s semi final). Four years later, in Melbourne, he also entered the semi-finals in the same category (58.5 s heat, 59.0 s semi final). As a water polo player, he won the Italian Championship in 1954, with S.S. Lazio. His swimming career ended abruptly in 1957.
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Bud_Spencer#Swimming_and_water_polo_career
|
|
| nahoru |
|
 |
vasilliev
|
Zaslal: st červen 27, 2007 10:35 pm Předmět: Terence Hill |
|
|
woW tak to si mě dostal s tím Spencerem ... a terence je v tom případě co ? :D vzpěrač ? _________________ "Be fat and happy, Enjoy your liFe" Mc'Donald
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
vasilliev
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|