Bolesti zad:-))

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolesti zad:-))  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolesti zad:-))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte bolesti zad ???
Ano
39%
 39%  [ 33 ]
Ne
18%
 18%  [ 15 ]
Někdy
42%
 42%  [ 35 ]
Celkem hlasů : 83

Autor Zpráva
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej

Tak to se máš...
Co bych za to já dal dřepovat bez bolesti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rimmer

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JIM napsal:
Tyrael napsal:
Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej

Nepsal si nedke ze ti je 17? ty ani nevis kolik ti je? Tak to je drsny...

Tak to je teda zahada.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tyrael

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rimmer napsal:
JIM napsal:
Tyrael napsal:

Nepsal si nedke ze ti je 17? ty ani nevis kolik ti je? Tak to je drsny...

Tak to je teda zahada.

Jo mněl bych přestat hulit !! Narodil sem se 6. 4. 1987 je mi 16 skoro 17 spokojen???
Stan

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 4:43 pm    Předmět: Re: záda Odpovědět s citátem

[quote="magistr"]pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/

Jasne Magistre,ja se stari nebojim,jen lituju cloveka,ktery bude mou vahu tlacit na tom voziku..:-)
Ja mam taky neco sportu za sebou a je pravda co pises..jestlize vec boli,je treba opravdu vybirat cviky s rozumem..
apis

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam 16 a drepnu 130kg a nemyslim si ze se nejak kurwim
nerostu uz asi rok vubec..mam 180cm a 84kg (drep byl pri 95kg)
magistr

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená

co se týče vah a ostatních cviků..vyhni se cheatingu a cviky jezdi pokud možno s pevnou oporu zad..př. ne bicepsový zdvih s velkou ve stoji..ale v sedě
Miguelito

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAAAARO!!!
JE TI -NACT A MAS BOLESTI KOLEN, ZAD A BUHVI CEHO JESTE...
NECO JE SPATNE. NEJSPIS TO PREHANIS S VAHAMA A NEPREHANIS S TECHNIKOU. CO BUDES DELAT VE TRICETI???
Mára

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magistr napsal:
Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená

co se týče vah a ostatních cviků..vyhni se cheatingu a cviky jezdi pokud možno s pevnou oporu zad..př. ne bicepsový zdvih s velkou ve stoji..ale v sedě

Tak já stim teď seknu s dřepováním...kdyby jste mi tak doporučili dřepovat? Já vim až přestanu růst, ale jak je to tak cca...tak od 17,18?

Díky všem

m.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mára

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ještě chtěl jsem se zeptat je tady někdo komu křupe v kloubech ?
Znáteto cuknete s nohou a ,,křup,, po otočíte v loktě a zase,,křup,, a pak v prstech...

Chtěl jsem se zeptat Magistra jestli to neni taky náhodou z toho?

m.
Stan

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
magistr napsal:

Tak já stim teď seknu s dřepováním...kdyby jste mi tak doporučili dřepovat? Já vim až přestanu růst, ale jak je to tak cca...tak od 17,18?

Díky všem

m.

Jestli te to opravdu boli a bolet neprestane,nedrepuj!
Ja drepy a MT nejedu vubec i kdyz me to strasne sere,po tom co jsem nedavno videl RTG sve patere to za to nestoji..
Hezke nohy se daji udelat i bez drepu a hlavne si uvedom jedno,ze jakmile se cvicenim jednou seknes,jedine co ti opravdu zustane,je rozbita pater..takze pokud nemas nejak vysoke cile,nepretezuj to a nejed proti bolesti..
Mára

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
Mára napsal:
magistr napsal:

Díky všem

m.

Jestli te to opravdu boli a bolet neprestane,nedrepuj!
Ja drepy a MT nejedu vubec i kdyz me to strasne sere,po tom co jsem nedavno videl RTG sve patere to za to nestoji..
Hezke nohy se daji udelat i bez drepu a hlavne si uvedom jedno,ze jakmile se cvicenim jednou seknes,jedine co ti opravdu zustane,je rozbita pater..takze pokud nemas nejak vysoke cile,nepretezuj to a nejed proti bolesti..

Asi jo...když nejedeš dřepy a MT čim to nahrazuješ ?
Jaký cviky?

Předem díky

m.
Conan

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Znáteto cuknete s nohou a ,,křup,, po otočíte v loktě a zase,,křup,, a pak v prstech...

m.

nejsem magistr ale prej ne. Nekdo krupe nekdo ne. Me krupou zada, to jsou rany jak z dela. Fakt je ze mam s pateri problemy...
Mára

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Mára napsal:

m.

nejsem magistr ale prej ne. Nekdo krupe nekdo ne. Me krupou zada, to jsou rany jak z dela. Fakt je ze mam s pateri problemy...

Když se zeptám někoho kdo cvičí ať tady a nebo v posilce tak ani jednou se snad nikdo nenašel až ovšem na výjimky aby neměli zdravotní problémy....ať už jsou to klouby,kolena,pateř,...

Jinak mě taky křupe kde se dá...od páteře až po prsty na noze!
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo taky krupu... mlada si uz ze me dela prdel, ale jsem chlap a narazky na svoji rozvyklanou kostru prejdu se stoickym klidem
Mára

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
jojo taky krupu... mlada si uz ze me dela prdel, ale jsem chlap a narazky na svoji rozvyklanou kostru prejdu se stoickym klidem

Pro mě je to už taková droga!!!Nekřupnu, pořád na to myslim!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolesti zad:-)) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: