|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte bolesti zad ??? |
| Ano |
|
39% |
[ 33 ] |
| Ne |
|
18% |
[ 15 ] |
| Někdy |
|
42% |
[ 35 ] |
|
| Celkem hlasů : 83 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej |
Tak to se máš...
Co bych za to já dal dřepovat bez bolesti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rimmer
|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:19 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Tyrael napsal: | Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej |
Nepsal si nedke ze ti je 17? ty ani nevis kolik ti je? Tak to je drsny... |
Tak to je teda zahada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | JIM napsal: | | Tyrael napsal: | Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej |
Nepsal si nedke ze ti je 17? ty ani nevis kolik ti je? Tak to je drsny... |
Tak to je teda zahada. |
Jo mněl bych přestat hulit !! Narodil sem se 6. 4. 1987 je mi 16 skoro 17 spokojen???
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 4:43 pm Předmět: Re: záda |
|
|
[quote="magistr"]pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte  /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/
Jasne Magistre,ja se stari nebojim,jen lituju cloveka,ktery bude mou vahu tlacit na tom voziku..:-)
Ja mam taky neco sportu za sebou a je pravda co pises..jestlize vec boli,je treba opravdu vybirat cviky s rozumem..
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: ne únor 08, 2004 5:03 pm Předmět: |
|
|
ja mam 16 a drepnu 130kg a nemyslim si ze se nejak kurwim
nerostu uz asi rok vubec..mam 180cm a 84kg (drep byl pri 95kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
magistr

|
Zaslal: po únor 09, 2004 10:56 am Předmět: |
|
|
Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená
co se týče vah a ostatních cviků..vyhni se cheatingu a cviky jezdi pokud možno s pevnou oporu zad..př. ne bicepsový zdvih s velkou ve stoji..ale v sedě
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po únor 09, 2004 11:16 am Předmět: |
|
|
MAAAARO!!!
JE TI -NACT A MAS BOLESTI KOLEN, ZAD A BUHVI CEHO JESTE...
NECO JE SPATNE. NEJSPIS TO PREHANIS S VAHAMA A NEPREHANIS S TECHNIKOU. CO BUDES DELAT VE TRICETI???
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po únor 09, 2004 2:27 pm Předmět: |
|
|
| magistr napsal: | Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená
co se týče vah a ostatních cviků..vyhni se cheatingu a cviky jezdi pokud možno s pevnou oporu zad..př. ne bicepsový zdvih s velkou ve stoji..ale v sedě |
Tak já stim teď seknu s dřepováním...kdyby jste mi tak doporučili dřepovat? Já vim až přestanu růst, ale jak je to tak cca...tak od 17,18?
Díky všem
m.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po únor 09, 2004 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jo a ještě chtěl jsem se zeptat je tady někdo komu křupe v kloubech ?
Znáteto cuknete s nohou a ,,křup,, po otočíte v loktě a zase,,křup,, a pak v prstech...
Chtěl jsem se zeptat Magistra jestli to neni taky náhodou z toho?
m.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: po únor 09, 2004 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | magistr napsal: | Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená
co se týče vah a ostatních cviků..vyhni se cheatingu a cviky jezdi pokud možno s pevnou oporu zad..př. ne bicepsový zdvih s velkou ve stoji..ale v sedě |
Tak já stim teď seknu s dřepováním...kdyby jste mi tak doporučili dřepovat? Já vim až přestanu růst, ale jak je to tak cca...tak od 17,18?
Díky všem
m. |
Jestli te to opravdu boli a bolet neprestane,nedrepuj!
Ja drepy a MT nejedu vubec i kdyz me to strasne sere,po tom co jsem nedavno videl RTG sve patere to za to nestoji..
Hezke nohy se daji udelat i bez drepu a hlavne si uvedom jedno,ze jakmile se cvicenim jednou seknes,jedine co ti opravdu zustane,je rozbita pater..takze pokud nemas nejak vysoke cile,nepretezuj to a nejed proti bolesti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po únor 09, 2004 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Mára napsal: | | magistr napsal: | Máro...dřepy s volnou vůbec nejezdi..zkus je nahradit "rozumným" leg-pressem..tam máš ty záda opřená
Díky všem
m. |
Jestli te to opravdu boli a bolet neprestane,nedrepuj!
Ja drepy a MT nejedu vubec i kdyz me to strasne sere,po tom co jsem nedavno videl RTG sve patere to za to nestoji..
Hezke nohy se daji udelat i bez drepu a hlavne si uvedom jedno,ze jakmile se cvicenim jednou seknes,jedine co ti opravdu zustane,je rozbita pater..takze pokud nemas nejak vysoke cile,nepretezuj to a nejed proti bolesti.. |
Asi jo...když nejedeš dřepy a MT čim to nahrazuješ ?
Jaký cviky?
Předem díky
m.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po únor 09, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Jo a ještě chtěl jsem se zeptat je tady někdo komu křupe v kloubech ?
Znáteto cuknete s nohou a ,,křup,, po otočíte v loktě a zase,,křup,, a pak v prstech...
m. |
nejsem magistr ale prej ne. Nekdo krupe nekdo ne. Me krupou zada, to jsou rany jak z dela. Fakt je ze mam s pateri problemy... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po únor 09, 2004 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Mára napsal: | Jo a ještě chtěl jsem se zeptat je tady někdo komu křupe v kloubech ?
m. |
nejsem magistr ale prej ne. Nekdo krupe nekdo ne. Me krupou zada, to jsou rany jak z dela. Fakt je ze mam s pateri problemy... |
Když se zeptám někoho kdo cvičí ať tady a nebo v posilce tak ani jednou se snad nikdo nenašel až ovšem na výjimky aby neměli zdravotní problémy....ať už jsou to klouby,kolena,pateř,...
Jinak mě taky křupe kde se dá...od páteře až po prsty na noze!
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po únor 09, 2004 5:48 pm Předmět: |
|
|
jojo taky krupu... mlada si uz ze me dela prdel, ale jsem chlap a narazky na svoji rozvyklanou kostru prejdu se stoickym klidem _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:57 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | jojo taky krupu... mlada si uz ze me dela prdel, ale jsem chlap a narazky na svoji rozvyklanou kostru prejdu se stoickym klidem |
Pro mě je to už taková droga!!!Nekřupnu, pořád na to myslim!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|