vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merhule

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/merhuleho-cesta-rajem-welcome-to-heaven-korte-t14081-180.html
tady najdes, co tak denne jim

https://forum.ronnie.cz/sacharidove-vlny-den-po-dni-od-merhuleho-t12834.html
tady si to shrnoval jednou i ty, kdyz sem te o to pozadal

Frei, to ze si mistr republiky vim a hrozne ti fandim. Verim, ze by si byl i mistr Evropy, kdyby si nemel ty problemy co si mel. Ale nebudu vykladat, ze to mam ze vzduchu. To rozhodne nemam! V prvni rade porovnej muj a tvuj metabolismus jen podle fotek. Zrejme uz vis do jake kategorie patrim. Dale nevim jak si drzel ty dietu, ale ja to jinak nez vlnama neumim. Proste nemam tolik zkusenosti jako ty. A navic si platim ted polovinu toho co snim. Kdyz prejdu na dietu, tak si budu muset platit vsechno jidlo sam! a cely leto budu delat v restauraci! abych si potom mohl koupit poradny auto. Zrejme ted uznas, ze v techto podminkach nemuzu zacit drzet dietu. Stejne budu cely leto delat v restauraci a jediny moje prazdniny budou na tom srazu. Ono je lehky kritizovat-ted mluvim ke vsem, ale horsi je se vzit do situace toho cloveka Jak rikam. Po lete az mi bude auto stat pred barakem a ja si budu pripadat az moc tluýstej (jako ze si uz pripadam), tak hodim dietu, ted to v planu nemam
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, je to o prioritách...já studoval léta gymnázium, když jsem závodil v dorostu, teď v juniorech jsem na léařské...takže povinností jsem měl a mám také celou dobu dost, také si musím vystačit se 4000Kč na měsíc, ale vždy to je o tom, že pokud se chce, tak to jde...

Já nemám čas číst ty logy, jen v podvědomí jsem myslel, že tu byl nějaký topic merhuleho cesta k vrcholu a jak tu někdo píše, taky bych čekal, že když to někdo tak žere, bude vypadat, že alespoň držel činku v ruce...

Nemyslím to špatně, spíš tě chci nakopnout k tomu, aby jsi si uvědomil, že přece můžeš makat v restauraci jak chceš, ale ráno předtím si jít zaběhat nebo do fitka (resp. to střídat) a celý den v práci si dát co dvě hodiny cottage, tvaroh, tuňáka apod., neříkej mi, že ti nedovolí to tam během 5min poslat...A vše stojí do 20Kč...
Pokud ti nefungují vlny, tak dej CKD, kluci s tvým tělesným typem s tím bývají spokojení...
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
ja myslim ze Mehule kdyby jak rika "nemel penize" tak nema hlavne doma kompl a internet... frei vyhral republiku, ja v tvych letech si mohl o steakach taky nechat jenom zdat, tvaroh, mliko, obed ve skole a hotovo. a takovych kluku je vetsina a obecne sportovcu, az na vrcholu kariery maji sponzory a ziji si dobre ale za tim jsou roky driny a odrikani vseho moznyho ve prospech treninku.

Drago....chraň Bůh, abych tvrdil, že nemáš pravdu! Ale na druhé straně....jednak je to mladej kluk a jednak je tu x dalších faktorů. A ten hlavní, co jsem kdy kolem sebe viděl...je to, k čemu je kdo vedený v rodině. Ať už jde o sport, vzdělání nebo stravu.....samozřejmě, že tyhle původní návyky můžeš časem změnit, ale chvíli to trvá...jednak si uvědomit, co si představuješ jinak, jednak dokázat tu změnu realizovat v praxi.
A další věk je genetika....ta u lidí, co nijak moc necvičí a nedietí a jsou mladý, dělá strašně moc....já měl kdysi slečnu, ta by v poho snědla to co Merhule...například v dávných dobách závodního stravování pod svíčkovou se 6 nešla...a 175cm a 52kilo....nádherná štíhlá holka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja merhuly fandim.... taky nemam svaly vim co to je kdyz se vam svichni smejou
Drago

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: OK ale nejak nevim jak to souvisi s tim co jsem psal a na co reagujes

Jasne ze nikdo nevime jak to Merhule ma (podminky,stravu, genetiku, cile..), ja to ani nemyslel jako kritiku takovou tu urazejici, spis radu nebo tak neco a hlavne reakce na to ze nema na jidlo, myslim ze to myslel tak ze nema na kulturistickou stravu ale ja chtel jen rict ze nikdo kdo zacina nema moznost se stravovat jako profici, ale taky to ani neni potreba. A genetika je jasnej omezujici faktor, ale na druhou stranu proto vsichni cvicime abysme zmenili nebo naopak vyuzili to co mame geneticky dany.
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule....Frei má pravdu, Drago má pravdu, prcek má pravdu.....ale je to jak píše Frei o prioritách. Cvič, jez a vůbec se snaž dělat věci tak, abys byl co možná nejvíc spokojenej a šťastnej.
Někdo potřebuje ke štěstí víc úspěchy na podiu nebo ve sportu, jiný lepší auto, někdo zase bude raději někde lozit po horách, sjíždět řeku a večer chlastat pivo a opékat buřty . A všechno co jsem napsal je v poho!!! Všechno naráz mít asi nejde....ty chceš lepší auto a budeš pro to celý prázdniny hákovat jak vůl....respekt! Já za sebe ti přeju, ať se ti to podaří a ať z něj máš potom radost. Když se pak rozhodneš, že budeš dřít a držet dietu, abys vypadal jinak, než vypadáš....a dáš tomu tolik úsilí jako tomu autu...tak ti jedině v dobrém popřeju hodně štestí.
Prostě....life is short...be happy
BTW..jo, a až si to auto koupíš..tak si ho kua POJISTI
Drago

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

no zrovna ty a supporter ste uplne nejvetsi chcipaci na foru zejo krk jak tady kluci stehno ale kecu plno
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
ygg: OK ale nejak nevim jak to souvisi s tim co jsem psal a na co reagujes

Jasne ze nikdo nevime jak to Merhule ma (podminky,stravu, genetiku, cile..), ja to ani nemyslel jako kritiku takovou tu urazejici, spis radu nebo tak neco a hlavne reakce na to ze nema na jidlo, myslim ze to myslel tak ze nema na kulturistickou stravu ale ja chtel jen rict ze nikdo kdo zacina nema moznost se stravovat jako profici, ale taky to ani neni potreba. A genetika je jasnej omezujici faktor, ale na druhou stranu proto vsichni cvicime abysme zmenili nebo naopak vyuzili to co mame geneticky dany.

No...mně se zdálo, že tu do Merhuleho tak nějak moc šijeme..tak jsem se pokusil to trochu "odlehčit"....
Merhule

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei, ja se vubec nezlobim. Vim, ze to se mnou myslite dobre. vim, ze ses na Vejsce a pri priprave si mel taky tyto problemy, ale ja ted otacim kazdou korunu a o penize se pretahuju s nasima. Hodlam si kupovat pomerne drahy auto a na to budu muset delat cely prazdniny, az na ty 2 dny, kdy jedu na ten sraz a po dnesku se tam tesim o to vic. S CKD nemam zadny zkusenosti, leda kdyby si mi byl ochotnej vysvetlit o co tak nejak jde. Cetl sem tu par logu, ale nejak sem to nepobral.

Jinak Drago. Rict nekomu v dnesni dobe, ze ma doma PC a internet, tak je prachac je asi takova picovina, jako kdyz reknes, ze nema 18 letej kluk na mobil. Jesi je pro tebe AMD Duron 800Mhz s 256MB Ramkama pocitac, tak by me zajimalo co mas doma
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

No...mně se zdálo, že tu do Merhuleho tak nějak moc šijeme..tak jsem se pokusil to trochu "odlehčit"....

Tak já to taky trochu odlehčim...

ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To tě uveze ....
m4l

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
m4l napsal:

no zrovna ty a supporter ste uplne nejvetsi chcipaci na foru zejo krk jak tady kluci stehno ale kecu plno

krk je jediny co mam:D ale vlastne nestezuju si jen sem ho chtel podporit ze ne vsechno se toci kolem svalu....
The Blade

Lopane ty si v tej mimike fakt borec
Merhule

Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To tě uveze ....
Si piš. Jede to až snad 130 (i když to vozí podstatně lehčí mámu mý holky.o) ale jel sem nejvíc 30 tak nevim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: