|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: út červen 26, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
Dragon: dooobrý  ale kurva nějak si pohubnul. Šup hned jeden burgr do papulky.o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: |
tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC... |
Já to půjdu určitě zkusit hned,protože mi MB chutnal.MC Donalds mi chutná taky hodně a svýho času jsem tam žral denně jako prase a u KFC taky.Ani bych to nikomu nevymlouval,protože je to chutný.Salát bych tam snad ani nejedl,ale pěknej sendvič jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:21 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BESTie dne so listopad 29, 2014 5:28 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Vsak kdyby mel Merhule vetsi zada tak vam to tak neprijde, jako taky me napadlo ze zrovna on kdyz to tak zere vypada lip, ale kazdej at se stara o sebe hlavne. Me akorat zarazi ze trojbojem si tolik lidi omlouva ze jsou tlusti . Taky jsem v objemu silnejsi, ale nevim proc 18ti letej kluk by se mel prasit kvuli tomu ze chce delat trojboj..speky fakt nic nezvedaji .
No a jeste k fotce, jako speky v pase vem cert ale pomer ramena-pas a taky ty tloustikovsky nohy kdyz nepoznas skoro kde je kotnik nemaji se sportem moc spolecnyho.
a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:) |
Dovolím si malinko oponovat. Ono to není omlouvání se nikomu, že dělám trojboj, že su tlustej a že je to takovej sport. V podstatě, pokud máš geny na to být tlustej, při velikým příjmu seš tlustej. Teď se na to dívám z pohledu obou stran - jednoho co chce zvedat moc a je mu prdel jak vypadá, tak ten opravdu žere a žere a pak stoupne na váhu a má tam 150. No, i to se stává . A druhá věc, že špeky nezvedaj. Sám víš, že když razantně přibíráš, sílá ti de nahoru ohromně. Je to sachrama, energií. A lidi s tlustejma rukama, velkým hrudníkem, velkejma nohama, no, při dřepu vlastně dřepáš půldřep protože v půlce pohybu už ti drhne stehno o lýtko a břicho o stehno, kozy o břicho. Takže pak zvedneš víc:-) Takže když seš tučnej, ale máš tam svoje natrénovaný, je jasný že zvedáš víc. A je ti jedno jak vypadáš, zvedáš. Druhé skupině de víc o postavu, takže ot je jasný, ti se nevyžerou. Tohle je na celej článek, ale protože su v carp-upu a po pívě, začal bych po chvilce psat o tom jak naše kotě furt kouše... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | babovka napsal: |
tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC... |
Já to půjdu určitě zkusit hned,protože mi MB chutnal.MC Donalds mi chutná taky hodně a svýho času jsem tam žral denně jako prase a u KFC taky.Ani bych to nikomu nevymlouval,protože je to chutný.Salát bych tam snad ani nejedl,ale pěknej sendvič jo. |
Ja se hrozne bojim jedny veci ... zevropovanej Burger King ... za ty prachy co se u nas clovek nazere v McD nebo KFC, tak v Ameru v BK praskne :) ... takze asi to bude nejak podobne... mensi porce a v prepoctu drahsi : ( ...
Doufam, opravdu doufam, ze tomu tak nebude, pac se na to tesim. Ale nepohrdl bych treba jeste Taco Bell ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | | babovka napsal: |
Já to půjdu určitě zkusit hned,protože mi MB chutnal.MC Donalds mi chutná taky hodně a svýho času jsem tam žral denně jako prase a u KFC taky.Ani bych to nikomu nevymlouval,protože je to chutný.Salát bych tam snad ani nejedl,ale pěknej sendvič jo. |
Ja se hrozne bojim jedny veci ... zevropovanej Burger King ... za ty prachy co se u nas clovek nazere v McD nebo KFC, tak v Ameru v BK praskne :) ... takze asi to bude nejak podobne... mensi porce a v prepoctu drahsi : ( ...
Doufam, opravdu doufam, ze tomu tak nebude, pac se na to tesim. Ale nepohrdl bych treba jeste Taco Bell ... |
Neva Dragone,tak jako tak se tam přežereme a budeme funět
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu |
Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: |
Mohl bys ty z toho vůbec něco? _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Merhule napsal: | Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu |
Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat. |
Diky, od tebe me to tesi trojnasob Ale dietu nejspis nasadim hned po prazdninach. Aby mel Prcek radost =) _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | Merhule napsal: | Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu |
Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat. |
Diky, od tebe me to tesi trojnasob Ale dietu nejspis nasadim hned po prazdninach. Aby mel Prcek radost =) |
Po prázdninách bude zima, voe, a v zimě se co, no, žere, přece, voe. KDybys teď začal dietit, 31.8. můžeš jít na koupák a bude za kinga _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | babovka napsal: |
Mohl bys ty z toho vůbec něco? |
JJ, už jsem to žral v Budapešti, mají v nabídce přírodní prsa na grilu plus zeleninový salát...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|