vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m4l

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragon: hehehe dragon:freimen 1/0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by se dalo nazvat....Kruhovým tréninkem k plážové formě
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Black Dragon se raduje:
http://www.novinky.cz/ekonomika/do-ceska-miri-retezec-burger-king_117779_7hmn3.html

tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragon: dooobrý ale kurva nějak si pohubnul. Šup hned jeden burgr do papulky.o)))
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Bara napsal:
Black Dragon se raduje:
http://www.novinky.cz/ekonomika/do-ceska-miri-retezec-burger-king_117779_7hmn3.html

tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC...

Já to půjdu určitě zkusit hned,protože mi MB chutnal.MC Donalds mi chutná taky hodně a svýho času jsem tam žral denně jako prase a u KFC taky.Ani bych to nikomu nevymlouval,protože je to chutný.Salát bych tam snad ani nejedl,ale pěknej sendvič jo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BESTie

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil BESTie dne so listopad 29, 2014 5:28 am, celkově upraveno 1 krát
kouba the man

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Vsak kdyby mel Merhule vetsi zada tak vam to tak neprijde, jako taky me napadlo ze zrovna on kdyz to tak zere vypada lip, ale kazdej at se stara o sebe hlavne. Me akorat zarazi ze trojbojem si tolik lidi omlouva ze jsou tlusti . Taky jsem v objemu silnejsi, ale nevim proc 18ti letej kluk by se mel prasit kvuli tomu ze chce delat trojboj..speky fakt nic nezvedaji .
No a jeste k fotce, jako speky v pase vem cert ale pomer ramena-pas a taky ty tloustikovsky nohy kdyz nepoznas skoro kde je kotnik nemaji se sportem moc spolecnyho.

a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:)

Dovolím si malinko oponovat. Ono to není omlouvání se nikomu, že dělám trojboj, že su tlustej a že je to takovej sport. V podstatě, pokud máš geny na to být tlustej, při velikým příjmu seš tlustej. Teď se na to dívám z pohledu obou stran - jednoho co chce zvedat moc a je mu prdel jak vypadá, tak ten opravdu žere a žere a pak stoupne na váhu a má tam 150. No, i to se stává . A druhá věc, že špeky nezvedaj. Sám víš, že když razantně přibíráš, sílá ti de nahoru ohromně. Je to sachrama, energií. A lidi s tlustejma rukama, velkým hrudníkem, velkejma nohama, no, při dřepu vlastně dřepáš půldřep protože v půlce pohybu už ti drhne stehno o lýtko a břicho o stehno, kozy o břicho. Takže pak zvedneš víc:-) Takže když seš tučnej, ale máš tam svoje natrénovaný, je jasný že zvedáš víc. A je ti jedno jak vypadáš, zvedáš. Druhé skupině de víc o postavu, takže ot je jasný, ti se nevyžerou. Tohle je na celej článek, ale protože su v carp-upu a po pívě, začal bych po chvilce psat o tom jak naše kotě furt kouše...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
babovka napsal:
Bara napsal:
Black Dragon se raduje:

Já to půjdu určitě zkusit hned,protože mi MB chutnal.MC Donalds mi chutná taky hodně a svýho času jsem tam žral denně jako prase a u KFC taky.Ani bych to nikomu nevymlouval,protože je to chutný.Salát bych tam snad ani nejedl,ale pěknej sendvič jo.

Ja se hrozne bojim jedny veci ... zevropovanej Burger King ... za ty prachy co se u nas clovek nazere v McD nebo KFC, tak v Ameru v BK praskne :) ... takze asi to bude nejak podobne... mensi porce a v prepoctu drahsi : ( ...
Doufam, opravdu doufam, ze tomu tak nebude, pac se na to tesim. Ale nepohrdl bych treba jeste Taco Bell ...
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bara napsal:
babovka napsal:
Bara napsal:
Black Dragon se raduje:

Ja se hrozne bojim jedny veci ... zevropovanej Burger King ... za ty prachy co se u nas clovek nazere v McD nebo KFC, tak v Ameru v BK praskne :) ... takze asi to bude nejak podobne... mensi porce a v prepoctu drahsi : ( ...
Doufam, opravdu doufam, ze tomu tak nebude, pac se na to tesim. Ale nepohrdl bych treba jeste Taco Bell ...

Neva Dragone,tak jako tak se tam přežereme a budeme funět
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kouba the man

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu

Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat.
kouba the man

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Bara napsal:
Black Dragon se raduje:

Mohl bys ty z toho vůbec něco?
Merhule

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Merhule napsal:
Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu

Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat.

Diky, od tebe me to tesi trojnasob Ale dietu nejspis nasadim hned po prazdninach. Aby mel Prcek radost =)
kouba the man

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
kouba sexy beast napsal:
Merhule napsal:

Diky, od tebe me to tesi trojnasob Ale dietu nejspis nasadim hned po prazdninach. Aby mel Prcek radost =)

Po prázdninách bude zima, voe, a v zimě se co, no, žere, přece, voe. KDybys teď začal dietit, 31.8. můžeš jít na koupák a bude za kinga
babovka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
babovka napsal:
Bara napsal:
Black Dragon se raduje:

Mohl bys ty z toho vůbec něco?

JJ, už jsem to žral v Budapešti, mají v nabídce přírodní prsa na grilu plus zeleninový salát...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: