|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | babovka napsal: |
tak se klidně raduj taky, prodají ti tam třeba přírodní kuřecí prsa se salátem, ale i burgery mají mnohem lepší než MC... |
Mohl bys ty z toho vůbec něco? |
JJ, už jsem to žral v Budapešti, mají v nabídce přírodní prsa na grilu plus zeleninový salát... |
Jak u blbců. Jasně že jo. Sice malý výběr, alespoň nějaký. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:01 pm Předmět: |
|
|
na burger kinga se tesim hodne... jejich whooper je mnamka :-) uvidime jak dopadne duel bigMac vs. Whooper
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud mě pamět neklame , tak má Burger King i cely special dietní menu....např kuřecí plátky v celozrné housce atd.... Jinakmi každopádně jejich birgers přišli lepší než ty od Mc.. _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | Pokud mě pamět neklame , tak má Burger King i cely special dietní menu....např kuřecí plátky v celozrné housce atd.... Jinakmi každopádně jejich birgers přišli lepší než ty od Mc.. |
dietní:) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
Podle mě si to Merhule dává. (zmlatte mě  ) Prostě na něm to usílí je vidět , nebo aspon mi to tak přijde a plno jinejch lidí by s jeho úsilím, tréninkem a stravou už byli určo svalnatější apod. Go merhule _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Podle mě si to Merhule dává. (zmlatte mě ) Prostě na něm to usílí je vidět , nebo aspon mi to tak přijde a plno jinejch lidí by s jeho úsilím, tréninkem a stravou už byli určo svalnatější apod. Go merhule |
Co znamená,že si to Merhule dává??
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | cha cha napsal: | | Bara napsal: | | BUFU napsal: | Podle mě si to Merhule dává. (zmlatte mě ) Prostě na něm to usílí je vidět , nebo aspon mi to tak přijde a plno jinejch lidí by s jeho úsilím, tréninkem a stravou už byli určo svalnatější apod. Go merhule |
Co znamená,že si to Merhule dává?? |
Jako, že je hafo hustej řízek, kámo :) |
jj přesně tak negře |
Tak na tebe začínám bejt zvědavej králi Lešeňová trubko Ty budeš asi velkej drsňák
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
jezis:) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | BUFU napsal: | | cha cha napsal: | | Bara napsal: | | BUFU napsal: | Podle mě si to Merhule dává. (zmlatte mě ) Prostě na něm to usílí je vidět , nebo aspon mi to tak přijde a plno jinejch lidí by s jeho úsilím, tréninkem a stravou už byli určo svalnatější apod. Go merhule |
Co znamená,že si to Merhule dává?? |
Jako, že je hafo hustej řízek, kámo :) |
jj přesně tak negře |
Tak na tebe začínám bejt zvědavej králi Lešeňová trubko Ty budeš asi velkej drsňák |
OMG, to už je druhej co mi něco takovýho říká (viz podpis). Ale ne, já sem fakt normální, hlavně mezi cizíma lidima Btw, přemýšlím, estli z té benchové lavičky neudělám lavičku ke grilu (sry za off,to jen tak na okraj) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | jezis:) |
Ne,Ježíš to nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ale trochu nad tím infantilním vyjadřováním zapřemýšlej *bufu.. nedá se to číst. _________________ We only get what we give
Naposledy upravil cha cha dne út červen 26, 2007 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | Ale trochu nad tím infantilním vyjadřováním zapřemýšlej.. nedá se to číst. |
Ano,zapřemýšlím
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
seš nějakej rozvernej dneska :P _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|