vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kouba the man

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
matejkorvin napsal:
ygg napsal:

Pokud jste stále mezi námi, tak Vám gratulujeme..jste skutečně LIFTER!

mimochodom, ked sme uz na tom kulturistickom fore - kedy sa bezny chcipak z gymu stava kulturistom? Ked dokaze ladne ukazat chrbat spredu?

Teď bez legrace a pokusů..často nezdařených ..o vtip. BB stejně jako pwl jsou sportovní disciplíny....takže pokud soutěžíš, jsi kulturista nebo lifter. Pokud ne, tak dle mého názoru nikoli.
Jedná se čistě jen o můj názor...

To je totiž pro brzdy (pomalejší lidi). Ty sám sobě přece nemusíš tvrdit, už vůbec né dokazovat nebo přemýšlet nad tím, jestli seš lifter, nebo kdo teda jsi (včera jsem zjistil, že su diskant, protože nosím truckerskou kšiltovku a holím si kozy a pytel (zdroj libimseti.cz)). Nejsme přece ve školce, abychom se dělili na malčáky, velčáky a na ty co se pravidělně po požití rajčete nebo nějaké móc dobré pomazánky poblijí.
cz.petab

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
matejkorvin napsal:
ygg napsal:

mimochodom, ked sme uz na tom kulturistickom fore - kedy sa bezny chcipak z gymu stava kulturistom? Ked dokaze ladne ukazat chrbat spredu?

Teď bez legrace a pokusů..často nezdařených ..o vtip. BB stejně jako pwl jsou sportovní disciplíny....takže pokud soutěžíš, jsi kulturista nebo lifter. Pokud ne, tak dle mého názoru nikoli.

Jestli se nepletu, tak (podle toho co se učí třeba na tělocvikářských fakultách) sport se dělí na: rekreační, výkonnostní a vrcholový. Takže rekreační sportovec taky sportovec. Dřív se taky cvičení v posilovnách říkalo "kondiční kulturistika"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
kouba sexy beast napsal:
Merhule napsal:
Jinak vsem dekuju za nepriznivou kritiku a to myslim vazne! Zivot je o prioritach a ja ty svoje mam ve cviceni a momentalne i v autu. Jinak cvicim uz 2 roky a nejde to tolik videt, protoze sem "zalitej". Kdyztak obcas mrknete do myho logu a zjistite, ze se snazim uplne maximalne Nevynechavam jedinej trenink, stravu mam v celku v poradku, akorat ten tuk no. Momentalne mi jde o silu. Po prazdninach mi pujde uz i kvuli vam o postavu

Spíš se nenech ovlivnit názorama jiných. (Poserte se všichni ). Začátkem loňksých prázdnin mi psali více či méně úspěšní sportovci aŤ shodím, přibral jsem ještě 25 kilo. Šlo mi o sílu a nikdo mi to nevykecal, nechtěl jsem hubnout kvůli možné ztrátě síly, možná to je stejný příklad i u tebe. Sám si to srovnej, sám dělej co uznáš za vhodný, můžeš si nechat poradit, doporučit, ale nenech se zmanipulovat.

Diky, od tebe me to tesi trojnasob Ale dietu nejspis nasadim hned po prazdninach. Aby mel Prcek radost =)

to není dobrej důvod , sám musíš vědět jak ti to vyhovuje
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
ygg napsal:
matejkorvin napsal:
ygg napsal:

Jestli se nepletu, tak (podle toho co se učí třeba na tělocvikářských fakultách) sport se dělí na: rekreační, výkonnostní a vrcholový. Takže rekreační sportovec taky sportovec. Dřív se taky cvičení v posilovnách říkalo "kondiční kulturistika"

a jak to chceš rozlišit? Chceš mi namluvit, že 15letý borec nebo třeba 45letý strejda po měsící, co popré přijde do posilovny je už kulturista??? Nebo jak se to dělí? Až od 6 měsíců tréninku? Jednoho roku? Kecy.

Máš pravdu v tom, že se sport rozděluje na kondiční a vrcholový, jenže kulturistika je asi jediným sportem na světě, kde se na soutěži ukazuje něco jiného, než jak se na soustěž připravuje - tzn.lifter benchuje a 106 a na soutěži benchuje o 106. Kdežto kulturisté trénují v posilovnách, tvrdě dietí, mají speciální zakončení přípravy všetně odvodnění a na soutěži pózují v několika kolech dle pravidel - tzn. kulturistika je soutěž v pózingu a předvedení svalového rozvoje, člověk, který kondičně cvičí ve fitku proto nutně nemůže být kulturista , ale je kondiční cvičenec. Tečka, tady není prostor pro žádné spekulace.
saty

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne povedane Freii

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kouba the man

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale cvičenec zní fest debilně. Chce to vymyslet nový slovo.
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:

Alespoň, to řekneš na plnou hubu, to mám rád...

Co třeba kondičák ???
X-Pert

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie vždy sa stotožňujem s Freimenovimi názormi (resp. s tým ako sú prezentované), ale myslím, že tentokrát sa s týmto zhrnutím nedá nesúhlasiť. Stručné, vecné, presné...
kouba the man

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
kouba sexy beast napsal:

Co třeba kondičák ???

S kondici to nemá nic moc společnýho. Ty vole, čeština je tak rozsáhlá a jedno blbý slovo nedám dohromady. Posilovačka, kondičák, fitboy, gymboy, atlet? Stejně většina lidí dělá jinej sport, ať už cyklistiku nebo pinec, takže je to fuk. Chodí cvičit:-) Jak jsem psal, nemusí se každej někam škatulkovat, ale cvičenec je fakt vo nervy.
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Freimen napsal:
kouba sexy beast napsal:

Co třeba kondičák ???

S kondici to nemá nic moc společnýho. Ty vole, čeština je tak rozsáhlá a jedno blbý slovo nedám dohromady. Posilovačka, kondičák, fitboy, gymboy, atlet? Stejně většina lidí dělá jinej sport, ať už cyklistiku nebo pinec, takže je to fuk. Chodí cvičit:-) Jak jsem psal, nemusí se každej někam škatulkovat, ale cvičenec je fakt vo nervy.

Za trest půjdeš povinně na příští trénink v rudých spartakiádních trenýrkách a bílém tílku a nevyholený a smradlavý jako za minulého režimu, cvičenče
matejkorvin

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

a jak to chceš rozlišit? Chceš mi namluvit, že 15letý borec nebo třeba 45letý strejda po měsící, co popré přijde do posilovny je už kulturista??? Nebo jak se to dělí? Až od 6 měsíců tréninku? Jednoho roku? Kecy.

Máš pravdu v tom, že se sport rozděluje na kondiční a vrcholový, jenže kulturistika je asi jediným sportem na světě, kde se na soutěži ukazuje něco jiného, než jak se na soustěž připravuje - tzn.lifter benchuje a 106 a na soutěži benchuje o 106. Kdežto kulturisté trénují v posilovnách, tvrdě dietí, mají speciální zakončení přípravy všetně odvodnění a na soutěži pózují v několika kolech dle pravidel - tzn. kulturistika je soutěž v pózingu a předvedení svalového rozvoje, člověk, který kondičně cvičí ve fitku proto nutně nemůže být kulturista , ale je kondiční cvičenec. Tečka, tady není prostor pro žádné spekulace.

to mas ako so sutazou miss. Tiez sa pripravuju v posilovni, drzia dietu, ucia sa usmievat, chodit, predvadzat sa a pozovat. To by mal byt tiez sport.
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
Freimen napsal:

to mas ako so sutazou miss. Tiez sa pripravuju v posilovni, drzia dietu, ucia sa usmievat, chodit, predvadzat sa a pozovat. To by mal byt tiez sport.

to je logika jako jahodové vemeno...O čem se bavíme?
Z logiky toho, co jsi sám napsal vyplývá, že ne každá holka co cvičí, aby byla krásná je Misska, stejné je to s kulturistikou.
Merhule

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TO Bara: Psal si, ze cvicim uplne spatne, skladbu stravy mam uplne spatnou, pritom si vedu log presne proto aby mi ti zkusenejsi mohli poradit co a jak. Ale koukam, ze ono celkove se tu v posledni dobe resi vic picovin, nez cokoli o treninku nebo vyzive jako driv. Jedinej kdo mi z moderatoru poradil byl Grim. Dal sem na nej a jak sla sila nahoru, za to mu dik

TO Prcek: Ano v tom mas pravdu, ze clovek ma jednat podle toho jak to citi, ale kdyz slysi z 60 stran nepriznivou kritiku, tak pochybuju, ze to s nim ani trosku nepohne. Ja chci dat po prazdninach CKD, co mi doporucoval Frei a uz sem si neco procetl v logu BUFUho a Deadlifta, takze po prazdninach snad
Slayter

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady se porád resi kdo co je.. to ja mam jasno,ja sem horňák
cz.petab

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
cz.petab napsal:
ygg napsal:
matejkorvin napsal:
ygg napsal:

Já jsem sport se nedělil na kondiční a vrcholový, ale na: rekreační, výkonnostní a vrcholový, s tím že pro rekreační sport se nepředpokládá účast na soutěžích. To není žádná spekulace ani můj výmysl, to je oficiální rozdělení běžně používané ve sportovní odborné literatuře.
A to jak dlouho člověk nějaký sport dělá, dokonce ani to jak je v něm úspěšný či neúspěšný nerozhoduje, jestli je sportovec nebo ne. Když je někdo výrazný talent a během několika málo měsíců je lepší než většina co trénují léta tak je menší sportovec než ti ostatní? Nebo když třeba nějaký náš sportovec trénuje dlouho, je třeba u nás mezi nejlepšími ale mezi ním a světovou špičkou zeje obrovská propast tak už není sportovcem protože nemá takovou nebo makovou výkonnost?
A kolikrát tu třeba prošly fotky ze soutěže kde na prknech stál borec, který měl s ostatními společnou jenom tu barvu a i spousta "cvičenců" vypadá líp?
Samozřejmě, kulturistika (na rozdíl od taky zmiňovaného PL) má své specifikum, kdy primárním kritériem pro hodnocení je vzhled a ne sportovní výkon ale to už by bylo na jiné povídání.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: