|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: st červen 27, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | Freimen napsal: |
a jak to chceš rozlišit? Chceš mi namluvit, že 15letý borec nebo třeba 45letý strejda po měsící, co popré přijde do posilovny je už kulturista??? Nebo jak se to dělí? Až od 6 měsíců tréninku? Jednoho roku? Kecy.
Máš pravdu v tom, že se sport rozděluje na kondiční a vrcholový, jenže kulturistika je asi jediným sportem na světě, kde se na soutěži ukazuje něco jiného, než jak se na soustěž připravuje - tzn.lifter benchuje a 106 a na soutěži benchuje o 106. Kdežto kulturisté trénují v posilovnách, tvrdě dietí, mají speciální zakončení přípravy všetně odvodnění a na soutěži pózují v několika kolech dle pravidel - tzn. kulturistika je soutěž v pózingu a předvedení svalového rozvoje, člověk, který kondičně cvičí ve fitku proto nutně nemůže být kulturista , ale je kondiční cvičenec. Tečka, tady není prostor pro žádné spekulace. |
to mas ako so sutazou miss. Tiez sa pripravuju v posilovni, drzia dietu, ucia sa usmievat, chodit, predvadzat sa a pozovat. To by mal byt tiez sport. |
missky cvicej? eh? tomu pohybovani madlama stroje se uz rika taky cviceni?
mozna tak este miss aerobik ,ale oficialni missky sou akorat vyzable az na par vyjimek.,.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
Zaslal: st červen 27, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | matejkorvin napsal: | | Freimen napsal: |
a jak to chceš rozlišit? Chceš mi namluvit, že 15letý borec nebo třeba 45letý strejda po měsící, co popré přijde do posilovny je už kulturista??? Nebo jak se to dělí? Až od 6 měsíců tréninku? Jednoho roku? Kecy.
Máš pravdu v tom, že se sport rozděluje na kondiční a vrcholový, jenže kulturistika je asi jediným sportem na světě, kde se na soutěži ukazuje něco jiného, než jak se na soustěž připravuje - tzn.lifter benchuje a 106 a na soutěži benchuje o 106. Kdežto kulturisté trénují v posilovnách, tvrdě dietí, mají speciální zakončení přípravy všetně odvodnění a na soutěži pózují v několika kolech dle pravidel - tzn. kulturistika je soutěž v pózingu a předvedení svalového rozvoje, člověk, který kondičně cvičí ve fitku proto nutně nemůže být kulturista , ale je kondiční cvičenec. Tečka, tady není prostor pro žádné spekulace. |
to mas ako so sutazou miss. Tiez sa pripravuju v posilovni, drzia dietu, ucia sa usmievat, chodit, predvadzat sa a pozovat. To by mal byt tiez sport. |
missky cvicej? eh? tomu pohybovani madlama stroje se uz rika taky cviceni?
mozna tak este miss aerobik ,ale oficialni missky sou akorat vyzable az na par vyjimek.,. |
někteří by mohli tvrdit že missky nemůžou cvičit, že maj dost nevýhodné páky:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: st červen 27, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
prave sem slil rejzi do drezu,tak to budu slevac :-)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st červen 27, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
Pekne nalozena cinka, kolik, ze to tam mas? _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: st červen 27, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: st červen 27, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
greate ty budes dost vysoky? good job
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
To great ....jsi lifter....podle všech definicí zde již uvedených, takže jím fakt jsi  .....takže hovínko záleží na xichtě...každý čumí na to, kolik máš naloženo  ...a to není vůbec špatné....
To cz.petab....literatura je sice hezká věc, ale tady je trochu problém. Skoro každý sport (krom asi 3, na které si zrovna nemohu vzpomenout  ) využívá posilování....s činkami, stroji, vlastní vahou apod. Stejně jako mraky sportů využívají běh, jízdu na kole, na lyžích, gymnastiku, plavání, orální sex a masturbaci....ehm..pardon..jsem se nechal nějak unést  ...
Kdybych si například v hlavě prošel naši celoroční příplavu, tak z toho poskládám skoro tiket sportky....takže takhle to asi nepůjde. A je dobré v tomto kontextu odlišovat pojmy "posilování" a "kulturistika" ....takže Frei má na 100% pravdu.
Cvičenec je hezké...Tyrš by na tebe byl Koubo hrdý  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | Freimen napsal: | | cz.petab napsal: | | ygg napsal: | | matejkorvin napsal: | | ygg napsal: |
Pokud jste stále mezi námi, tak Vám gratulujeme..jste skutečně LIFTER!
|
mimochodom, ked sme uz na tom kulturistickom fore - kedy sa bezny chcipak z gymu stava kulturistom? Ked dokaze ladne ukazat chrbat spredu? |
Teď bez legrace a pokusů..často nezdařených ..o vtip. BB stejně jako pwl jsou sportovní disciplíny....takže pokud soutěžíš, jsi kulturista nebo lifter. Pokud ne, tak dle mého názoru nikoli.
Jedná se čistě jen o můj názor... |
Jestli se nepletu, tak (podle toho co se učí třeba na tělocvikářských fakultách) sport se dělí na: rekreační, výkonnostní a vrcholový. Takže rekreační sportovec taky sportovec. Dřív se taky cvičení v posilovnách říkalo "kondiční kulturistika" |
Já jsem sport se nedělil na kondiční a vrcholový, ale na: rekreační, výkonnostní a vrcholový, s tím že pro rekreační sport se nepředpokládá účast na soutěžích. To není žádná spekulace ani můj výmysl, to je oficiální rozdělení běžně používané ve sportovní odborné literatuře.
A to jak dlouho člověk nějaký sport dělá, dokonce ani to jak je v něm úspěšný či neúspěšný nerozhoduje, jestli je sportovec nebo ne. Když je někdo výrazný talent a během několika málo měsíců je lepší než většina co trénují léta tak je menší sportovec než ti ostatní? Nebo když třeba nějaký náš sportovec trénuje dlouho, je třeba u nás mezi nejlepšími ale mezi ním a světovou špičkou zeje obrovská propast tak už není sportovcem protože nemá takovou nebo makovou výkonnost?
A kolikrát tu třeba prošly fotky ze soutěže kde na prknech stál borec, který měl s ostatními společnou jenom tu barvu a i spousta "cvičenců" vypadá líp?
Samozřejmě, kulturistika (na rozdíl od taky zmiňovaného PL) má své specifikum, kdy primárním kritériem pro hodnocení je vzhled a ne sportovní výkon ale to už by bylo na jiné povídání . |
ne, to už není na jiné povídání, to je přeně jádro problému...
Já neříkám, že ti, co kondičně cvičí nejsou sportovci, ale říkám, že ti, co kondičně cvičí nejsou kulturisté
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Ale File,tohle není vůbec o výsměchu,protože Merhule není nijak postiženej nebo marod,ale jen normálně línější kluk,kterej prostě ne ideálně cvičí a stravuje se taky špatně.Jedině konstruktivní kritika ho posune dál.No a ta funguje nejlépe v kombinaci s lehkou ironií Není gen jako gen.Já můžu dělat co chci a vlasy nenarostou,ale on to může změnit velice často.Já se přece nevyjádřil ve stylu:jsi hroznej a radši ani na ten večírek nejezdi,tam můžou jen svalouši,ale naopak jsem zvědavej na jeho přístup,protože už předem tam vidím milion chyb a ty můžeme společně odstranit.Pár lidí mu tam poradí a bude to lepší |
ok :)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | YUD napsal: |
Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka. |
Mily UD (reagujem nielen na teba),
som pseudolifter a v pase mam 100cm, ale vobec nechcem schudnut a netrapi ma to. So silou dokazem ist najviac hore vtedy, ked priberam. Preco by som mal mat 10% tuku, ked mi na tom vobec nezalezi? Dokonca by som si pripadal ako diskotekova buzna zo solarka (EDIT: ospravedlnujem sa vsetkym dotknutym diskofilom, homosexualom a solarkovym fesakom). Chlap ma byt chlap a ne nakremovana karikatura so 70cm pasom. |
Jasne a maji mu smrdet trenky co *a18*takze podle tebe treba Arnold co mel v pase 80cm neni chlap...co na tom ze ma pres hrudnik 150cisel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: |
Jasne a maji mu smrdet trenky co *a18*takze podle tebe treba Arnold co mel v pase 80cm neni chlap...co na tom ze ma pres hrudnik 150cisel. |
arnold jo,ty treba ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
TO Bara: Psal si, ze cvicim uplne spatne, skladbu stravy mam uplne spatnou, pritom si vedu log presne proto aby mi ti zkusenejsi mohli poradit co a jak. Ale koukam, ze ono celkove se tu v posledni dobe resi vic picovin, nez cokoli o treninku nebo vyzive jako driv. Jedinej kdo mi z moderatoru poradil byl Grim. Dal sem na nej a jak sla sila nahoru, za to mu dik
Merhule,Merhule ty kluku nešťastná.Ještě nejsi dost zralej abys to pochopil  Ten kdo ti slepě lichotí není tvůj přítel,ale podlejzák.Pravda je někdy krutá a bolí,ale za vše si můžeš sám.Pokud píšeš pravdu v logu,tak na té fotce nejsi ty.Pokud ano,tak lžeš v logu.Grim ti pomohl v síle a to je fajn.Já bych se ti spíš pokusil pomoct s celkovým přístupem k věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
To Bára..no, já nevím....přečetl jsem si poslední 4 strany Merhuleho logu...a celkem mi to k těm fotkám sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Merhule,Merhule ty kluku nešťastná.Ještě nejsi dost zralej abys to pochopil Ten kdo ti slepě lichotí není tvůj přítel,ale podlejzák.Pravda je někdy krutá a bolí,ale za vše si můžeš sám.Pokud píšeš pravdu v logu,tak na té fotce nejsi ty.Pokud ano,tak lžeš v logu.Grim ti pomohl v síle a to je fajn.Já bych se ti spíš pokusil pomoct s celkovým přístupem k věci. |
To je od tebe chvalihodne, tak doufam, ze uvidim tvoje prispevky v mym logu casteji. Radu obcas potrebuje kazdy, i ja. A ten log je muj a ta fotka je taky ma. A dost mi vadi, kdyz nekdo rekne, ze si vymyslim, at uz to mysli jakkoliv.[/quote] _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|