|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
a tos snedl celejch 420g najednou, jo? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
ještě, že nikoho nenapadlo sem nějakej ten steak vyfotit...to by pak měl ze mě pan Pavlov velikou radost:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Špatně se dívaš Deadlifte.
Před:
Po:
T-bone steak:
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne ne červenec 01, 2007 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | vcera jsem si koupil 420g spalik hovezi rosteny, jen trikrat jsem do toho placnul pesti proti vlaknum a mel jsem nadhernej 3cm tlustej steak akorat na panev, opepril jsem, lehce pokapal citronem, protrel lehce olejem a dve hodiny nechal odlezet, pak jsem to udelal na panvi podle vyse uvedeneho postupu, udelal jsem si k tomu peprovou omacku na smetane, vypadalo to asi takhle a pri konzumaci jsem se asi tak 2x udelal
...maso bylo krasne mekky, uprava medium takze uprostred ruzovy, diky tomu ze jsem solil az na panvi a pri nakladani dal citron tam byla vsechna stava... proste po trech letech pokusu uz muzu rict ze umim steak minimalne tak dobrej jako v dobry restauraci :)
|
ja si nemuzu pomoct a musim to quotnout ..zatim asi nejhezci obrazek ve steakove galerii
jak delas tu peprovou omacku? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | jak delas tu peprovou omacku? |
cca 100ml smetany smicham v misce se 2-3 lzicemi horcice a pridam tri druhy pepre- mlety bily a cerny a cely zeleny, pepre tolik jak mate radi ostrou omacku, ja davam dohromady asi jednu cajovou lzicku dohromady, jinak uz nepridavam nic, obcas steakovy koreni, tohle pak kdyz sundam maso naleju na panev a tak 4-5 minut micham, pak prileju stavu kterou zatim pustilo masi a jeste minutku zamicham a pak uz jen naleju na steak :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
cooker

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
to Douglas: Moc krásný fotky tu velkou jsem si dal napozadí _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
no...asi je to divný...ale momentálně je toto u mě nejoblíbenější topic
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
| cooker napsal: | to Douglas: Moc krásný fotky tu velkou jsem si dal napozadí |
Taky ji tam mam, nejak takto bych to chtel nekdy dostat, teda bez tech ostruh a znackovaciho zeleza.
Ale ta Cizova je taky paradni. Je to jako rozdil mezi fotkou Colemana a treba prave Cizopasnika. Ta jedna je skoro perfektni, ale vlastne nedosazitelna, ta druha je o neco horsi, ale zase je uz dosazitelna a proto zajimavejsi.
(Ehm, Douglas filosofem. Hodte na nej deku, nebo ho zabiju.) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
No, dnes sem poprosil mamku, aby mi koupila steaky, protoze vecer padim na grilovacku, ale nekoupila mi je, stejne jako celozrny pecivo, takze si budu muset vystacit s mletym hovezim a aljasskou treskou s opecenyma bramborama, ale ty steaky vypadaji nadherne Douglasi _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|