|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Od kolika jste začali posilovat ? |
| 0-15 let |
|
29% |
[ 23 ] |
| 15-20 let |
|
42% |
[ 33 ] |
| 20-30 let |
|
26% |
[ 21 ] |
| více |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 78 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: út únor 10, 2004 11:04 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | LJ z toho vyrostes, prectes si co si tu napsal a zasmejes se | Mám svou hrdost, z tý vyrůst nechcu;).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: út únor 10, 2004 11:17 pm Předmět: |
|
|
postup reseni nebo tvorby rovnice je vlastne stejny. jeden postup je akorat opacny k tomu druhemu.
chci-li aby mi nejaka rovnice vysla pro konkretni hodnotu x, neni nic jednodussiho, nez napsat "x = pozadovana hodnota" a na teto rovnici postupne aplikovat algebraicke upravy
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 10, 2004 11:23 pm Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | postup reseni nebo tvorby rovnice je vlastne stejny. jeden postup je akorat opacny k tomu druhemu.
chci-li aby mi nejaka rovnice vysla pro konkretni hodnotu x, neni nic jednodussiho, nez napsat "x = pozadovana hodnota" a na teto rovnici postupne aplikovat algebraicke upravy | Viz. moje alternativa retrospektivy (=od konce na začátek).
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 10, 2004 11:25 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | BenX napsal: | postup reseni nebo tvorby rovnice je vlastne stejny. jeden postup je akorat opacny k tomu druhemu.
chci-li aby mi nejaka rovnice vysla pro konkretni hodnotu x, neni nic jednodussiho, nez napsat "x = pozadovana hodnota" a na teto rovnici postupne aplikovat algebraicke upravy | Viz. moje alternativa retrospektivy (=od konce na začátek). |
Ani si moc nedokážu představit, jak to (rozumně) dělat jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: st únor 11, 2004 7:43 am Předmět: |
|
|
Jaké bylo původní táma ? Matematika ?
Aha , kdy jsi začal posilovat . Tak já v 18ti a to je letos 36 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Alkorn

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st únor 11, 2004 9:48 am Předmět: |
|
|
Už ani nevím, ale plácat jsem se v tom začala asi od 17let, systém jsém do toho vnesla asi až ve 20letech ( možná že to bylo v 19 ).
Od prosince mám pauzu ( byla jsem neustále v práci od rána do noci a neměla jsem čas se ani pořádně vyspat ). Ale teď už se zase začínám rozjíždět, protože jsem neustále pronásledována krutou ručičkou na váze
|
|
| nahoru |
|
 |
LEFTY

|
Zaslal: st únor 11, 2004 1:13 pm Předmět: |
|
|
v 15 (2krat do tyzdna) tak rekreacne a az po takych 2-2,5 rroku som zacal tak profesionalno rekracne (3-4 krat do tyzdna) s obacsnymy nutenymy  prestavkami asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st únor 11, 2004 2:01 pm Předmět: |
|
|
asi od 14ti...s nejakejma prestavkama hlavne v puberte:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: st únor 11, 2004 2:23 pm Předmět: |
|
|
Nejdřív jsem byl marod - asi do 21 let /celkem fest/.
Pak jsem se pozdravil, tak jsem začál jásat nad životem /= víno, ženy zpěv, někdy i chlast, kurvy a nesrozumitelné brblání/.
Ve třiceti jsem měl postavu, že by se z ní udělalo blbě i zebře, tak jsem začal cvičit.
Dneska je mi 35 a jedinej pokrok, kterýho jsem dosáhl je, že
- jsem o 20 kg težší,
- vypadám líp než moji vrstevnící, co vždycky vypadali líp.
P.S.: S tou matikou jděte na Macháčkův palouk, pěkně doprostředka, já tady taky nepíšu, že mám narozeniny na 27. výročí Pearl Harbour
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: st únor 11, 2004 2:46 pm Předmět: |
|
|
| BenX napsal: |
chci-li aby mi nejaka rovnice vysla pro konkretni hodnotu x, neni nic jednodussiho, nez napsat "x = pozadovana hodnota" a na teto rovnici postupne aplikovat algebraicke upravy |
takhle jsem to dělal
příště radši napíšu jenom "od 17" a nebudu tady vymejšlet žádný rovnice. *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st únor 11, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší byly stejnak ty první týdny posilování???
Jak to bylo u Vás?
Bez dýchání,serie ne serie,a žádný dny odpočinku nebo-li trening non-stop!
A jak VY???
m.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|