| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cooker

|
Zaslal: ne březen 25, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
Já jsem boxoval tři roky je to skvělej sport co člověka naučí spoléhat se sám na sebe, ale posilovna byla silnější. _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
jewix

|
Zaslal: ne červen 03, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
Olala, tak všechny tituly v těžkých vahách maj Rusové (nebo jako sovětské státy).Dneska v noci Ibragimov porazil Shanona Briggse (WBO).Tak tohle jsem asi docela nečekal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
Tak jsem na You Tube viděl ten fajt celej, je pravda ze Sultan dělal zápas a Briggs byl dost pasivní.To je můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
Hoši, zajímalo by mě, kde je v brně nějakej dobrej boxerskej klub nebo něco, kde by mě to naučili? Je mi 19 a budu tam studovat VŠ. Samozřejmě hlavní je pro mě kvalita a finanční dostupnost. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
michaal
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
chtel bych se zetat, doma busim do pytle ale technika na ho*no, da se nekde mimo nejaky fighter club treba najit jak busit nebo neco takoveho nebo nejaky tip od vas??
zkusim jeste kamose dela ving tsun a trochu box...
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
| etc. napsal: | chtel bych se zetat, doma busim do pytle ale technika na ho*no, da se nekde mimo nejaky fighter club treba najit jak busit nebo neco takoveho nebo nejaky tip od vas??
zkusim jeste kamose dela ving tsun a trochu box... |
Zajdi si někam párkrát aspoň na trénink kondičního boxu, tohle nemá cenu... To si moc nepomůžeš a zas tak drahý to není a není čeho se bát.. Oni tě tam vážně nezbijou..
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | etc. napsal: | chtel bych se zetat, doma busim do pytle ale technika na ho*no, da se nekde mimo nejaky fighter club treba najit jak busit nebo neco takoveho nebo nejaky tip od vas??
Zajdi si někam párkrát aspoň na trénink kondičního boxu, tohle nemá cenu... To si moc nepomůžeš a zas tak drahý to není a není čeho se bát.. Oni tě tam vážně nezbijou.. |
jo jo asi budu muset tady ale zadnej box neni vis :-)... zkusim se zeptat kamose dela u policajtu a chodej v nedeli trenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| etc. napsal: | chtel bych se zetat, doma busim do pytle ale technika na ho*no, da se nekde mimo nejaky fighter club treba najit jak busit nebo neco takoveho nebo nejaky tip od vas??
tady platí stará pravda - sto krát ti můžu vyprávět jak chutnaj jahody, ale dokud je neochutnáš...
Dneska už je v každym většim klubu nějakej oddíl pro kondiční cvičení, zkus se po něčem takovym podívat. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder17
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:06 pm Předmět: Re: Boxerské okénko |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | Vím, že je tu hodně fighterů, ale dělá tu někdo i box?
Já o tom poslední dobou čim dál tim víc uvažuji...... |
i ja o tom uvazuji ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|