|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
The Blade

|
Zaslal: so červenec 14, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Aratan napsal: | | The Blade napsal: | SAW 3 bol podlammna kvalitnejsi film aj ako jednotka,no aleto je vec nazoru!dvojka bola najslabsia jednoznacne |
Trojka pro mě byla spíš takovej thriller. Dost z řady vybočovala, to je pravda. Dvojka byla bezhlavej krvák, ale jednička dost nápaditej masakr s perfektním koncem. |
Tak tak, nejlepší byla jednička. Trojka byla jednoznačně nejslabší, ale pořád to byl ještě koukatelnej film (pochopitelně klasickej popcorňák, žádnou hloubku v tom nehledat ) | no tak jednoznacne bola dvojka najhorsia,to bolo dost nudne v trojke bolo pekne vysvetlenie co robil preco to robil velmi zajimava
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so červenec 14, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | SAW 3 bol podlammna kvalitnejsi film aj ako jednotka,no aleto je vec nazoru!dvojka bola najslabsia jednoznacne |
to joo no to souhlasim ve troje bylo nářez u konce jak mu prořízl to hrdlo tou velkou flexou ale ta dvojka taky šla dobrý bylo jak jí hodil do tech jehel
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: so červenec 14, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
Trojka slabota.Jednička a dvojka dobrý filmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: so červenec 14, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Kdyz je to tady u tech trilogii, tak za podivanou stoji vsechny "CUBE"...docela psycho _________________ "...teplý český mladý svale..."
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
Transformers
Vratil sem se do svych detskych let ... cekal sem ze to bude blbost... ted lituju, ze sem na to nesel do kina.
Naprosto neskutecna akcni rezba se spoustou super hlasek .. jak nemam rad filmy, ktery sou zalozeny na efektech, tak tenhle miluju...
bomba, naprosta bomba, doporucuju :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | fakt? No já newím, viděl sem jeden trailer a řekl sem si tak to radši ani nechci vidět... Co je na tom tak dobrý? ptám se,neviděl sem | Viděls trailer a nevíš, co je na tom dobrý? A díval ses dobře?
Já se na ten film těším, akční pecka, perfektně se odreaguju. Stejně jako např. u 300. Vypnu mozek a budu si to užívat.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Miki222 napsal: | | za poslednu dlhsiu dobu som videl dve dobre filmi : Apocalipto a Deja Vu |
Diky za tip, oba filmy jsou fakt super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | Transformers
Vratil sem se do svych detskych let ... cekal sem ze to bude blbost... ted lituju, ze sem na to nesel do kina.
Naprosto neskutecna akcni rezba se spoustou super hlasek .. jak nemam rad filmy, ktery sou zalozeny na efektech, tak tenhle miluju...
bomba, naprosta bomba, doporucuju :) |
fakt? No já newím, viděl sem jeden trailer a řekl sem si tak to radši ani nechci vidět... Co je na tom tak dobrý? ptám se,neviděl sem |
Kdyz sem byl malej, fakt nevim kolik me presne mohlo byt.. ale asi tak 7-8, tak sem se na SuperMaxu nebo na nejaky takovy televizi dival na ten puvodni kreslenej serial... byl to jeden z mich nejoblibenejsich serialu.. a tedka po X letech natocej film, kde sou skoro vseci moji hrdinove :) / metafora
Az ten film uvidis, tak pochopis... plnej akce a skvelych hlasek...
Akorat jedna vytka - Bumblebee je v originale VW Brouk.. tady je Camaro, njn Amici _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
jn já ten seriál ani nějak neznám. Ale z toho traileru mě připadlo, že to bude pitchovina jako milion dalších filmů. 300 se mi líbilo, hezky sem si u toho odpočnul, ale toto mi přišlo jako moc špatnej akční film. No uvidíme, možná si to teda aji časem seženu _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Shari napsal: | | Kdyz je to tady u tech trilogii, tak za podivanou stoji vsechny "CUBE"...docela psycho |
joo to je taky hustota a dobrá je taky 2ka
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:02 am Předmět: |
|
|
Asi před 12-15 lety jsem viděl jednu americkou hororovou komedii s českým názvem Svatební cesta do pekla . Dva novomanželé někam jedou a snad přes nějaký motel se dostanou do pekla. Je tam Pekelnej polda, který hlídá peklo a byla to sranda. Nemůžu nikde najít originální název ani nic jiného. Nevím, čeho se chytnout, české názvy bývají někdy dost zavádějící a tento asi patří mezi ně. Poradí někdo? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|