Od kolika jste začali posilovat:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Od kolika jste začali posilovat:-)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Od kolika jste začali posilovat:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Od kolika jste začali posilovat ?
0-15 let
29%
 29%  [ 23 ]
15-20 let
42%
 42%  [ 33 ]
20-30 let
26%
 26%  [ 21 ]
více
1%
 1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 78

Autor Zpráva
Gladiátor

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
Nejdřív jsem byl marod - asi do 21 let /celkem fest/.

Pak jsem se pozdravil, tak jsem začál jásat nad životem /= víno, ženy zpěv, někdy i chlast, kurvy a nesrozumitelné brblání/.

Ve třiceti jsem měl postavu, že by se z ní udělalo blbě i zebře, tak jsem začal cvičit.

Dneska je mi 35 a jedinej pokrok, kterýho jsem dosáhl je, že
- jsem o 20 kg težší,
- vypadám líp než moji vrstevnící, co vždycky vypadali líp.

P.S.: S tou matikou jděte na Macháčkův palouk, pěkně doprostředka, já tady taky nepíšu, že mám narozeniny na 27. výročí Pearl Harbour

Saurone, já jsem z toho akorát nepochopil, jestli jsi po těch pěti letech spokojenech s výsledkama nebo jestli jsi očekával větší pokrok...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bucci

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BenX napsal:
Bucci napsal:
Sova napsal:
od (40-5x)-8=- (3x+2)

takže vcelku mladej , teda jestli dobře počítám, tak 15

bucci, co jsi mel z matiky?

no - jsem mimo, no, zkoušel jsem to po hóóóóóóóóóóóóódně dlouhý době (matiku jsem měl naposled v prváku - to je cca 9 let, a propo jsem hovado největšího kalibru, měl jsem to celý dobře, akorát 2x=34 a pak jsem to dělil 2 a blbec (před odchodem z práce napsal 15 )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sauron

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To GLADIATOR:

Tak napůl. Spokojenej jsem, protože -

- jsem se dokopal,
- na plovárně nevypadám jak mrtvola, která polkla medicimbál
- zespoda těla mám i sílu jakž takž - dřep, MT

Sere mě že -

- jsem začal tak pozdě,
- bench mám cca 58% dřepu a 50% MT, protože každej trouba se zeptá "jé ty cvičíš, kolik dáš na bench, dřepy já nedělám, mám silný nohy z fodbalu ..." - debilové, jinak je mi to jedno
- se tomu při výkonu advokacie nemůžu věnovat tak soustavně, jak bych chtěl.

Celkově ale good, na to, že můj první bench byl 30 kg M01 ve 30ti letech ..... . Nekladu si nesmyslné cíle. Taky na srazu základky po 20 letech si nějaké baby všimly, dokonce si mi i jedna sedala na klín /doufám, že to nečte manželka .../.
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matika to je pro mě na howno předmět po češtině!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sauron

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:

Přeji Ti mnoho pracovních úspěchů ve výdělečné části Tvého života, znám spoustu povolání, kde ani jedno nebudeš potřebovat . Možná by stálo za to seznámit se s taji romského a ukrajinského dialektu, protože s takovým přístupem k češtině a matematice je vysoce pravděpodobné, že budeš pracovat s těmito menšinami.

P.S.: Za pravopisné chyby svých zaměstnanců strhávám Kč 100,-- z prémií za každou. Proč bych na ně řval, když na ně bude řvát jejich stará.
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
Za pravopisné chyby svých zaměstnanců strhávám Kč 100,-- z prémií za každou. Proč bych na ně řval, když na ně bude řvát jejich stará.

Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
Mára napsal:

Přeji Ti mnoho pracovních úspěchů ve výdělečné části Tvého života, znám spoustu povolání, kde ani jedno nebudeš potřebovat . Možná by stálo za to seznámit se s taji romského a ukrajinského dialektu, protože s takovým přístupem k češtině a matematice je vysoce pravděpodobné, že budeš pracovat s těmito menšinami.

P.S.: Za pravopisné chyby svých zaměstnanců strhávám Kč 100,-- z prémií za každou. Proč bych na ně řval, když na ně bude řvát jejich stará.

*16* *16*
Co se týče práce do budoucna tak to už mám zajištění:-))
Můj otec má firmu, takže nebudu muset chodit hledat prái někde jako vagabunt! Jinak já zas tak špatné vysvědčení nemám! Sice jsem to měl někde na hraně, ale nakonec z toho vyšlo čtyřka. Mám asi tři čtyřky z předmětů jako-Aj,Č,D...
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čj-4
M-3
Aj-4
CH-3
D-4
Vv-1
Sport.-1
TV-1
OV-3
Př-3
Inf-1
Z-2
HV-2
Chov-1
F-3

Tak zrovna jsem měl předsebou vysvědčení tak sem se musel pochlubit!
Já jsem chytrý chlapec!
Ještě řekněte, že NE! Sice některé předměty ulítli jinak to je OK.

Gladiátor

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Sauron napsal:
Mára napsal:

*16* *16*
Co se týče práce do budoucna tak to už mám zajištění:-))
Můj otec má firmu, takže nebudu muset chodit hledat prái někde jako vagabunt! Jinak já zas tak špatné vysvědčení nemám! Sice jsem to měl někde na hraně, ale nakonec z toho vyšlo čtyřka. Mám asi tři čtyřky z předmětů jako-Aj,Č,D...

takže "Starej Mára and Son" Czech-Ukraine corporation
A na jakou pozici se tam chystáš? Financial manager nebo Business manager. Předpokládám, že General director ještě nějakou dobu bude "bussy"

Zdar Maras
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz uz si na chvili zacnu myslet, ze me tady na forech nic neprekvapi, tak prijde Mara a vyvede me z om ! lu...
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já budu nástupník pana Vladimíra Špidly z ČSSD!

Nevěříte mi!!!

Časem poznáte...
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schopnosti na to mas
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže "Starej Mára and Son" Czech-Ukraine corporation
A na jakou pozici se tam chystáš? Financial manager nebo Business manager. Předpokládám, že General director ještě nějakou dobu bude "bussy"

Zdar Maras[/quote]

Buď zdráv Řecko-římský Gladiatore!
Tak co už plánuješ sraz RW II ???
Už asi někteří na mě zapoměli, tak mě tam uvidíte!

Měj se chlape!

S pozdravem

Chytrý Mára z ČR!
Mára

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak chlapííí když se mi smějete na moje známky tak se koukněte na tot forum (vysvědčení ze ZS) a uvidíte, že budu taky jediný komu se ve škole (ne)vede!

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=2240

Svěřte se tam i poprvadě i VY !!!
Tominator

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
schopnosti na to mas
Poslední dobou o tom přesvědčuje snad každýho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Od kolika jste začali posilovat:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: