| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
babovka
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
U nás se nevystavovaly uřezané hlavy za bílého dne na ulici... u nás nikoho nerozstříleli škorpíkama jako u vás v Dubnici... zkrátka jste víc na východ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Babovko vazne nevis o cem je rec.Udelal bych ti vylet Prahou a neco ukazal.Na Slovensku si to sveho casu ohlidali sami slovaci.Tady jsme pracovali proti min peti cizojazycnym skupinam.A pro tvoje info nekolikrat jsme byli vdecni za pomoc prave slovenskym bratrum.
Naposledy upravil leos boruvka dne po červenec 16, 2007 9:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
Nechme to.Spousta veci jeste dlouho zustane verejnosti utajena.Smir se s tim ze proste v teto oblasti nejsi nejmoudrejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
A jeste k ekonomickemu rustu.Prave v dobe kdy vladli na Slovensku ty jak rikate mafie,byl ekonomicky rust na Slovensku vyssi nez u nas.Zacal tam klesat az kdyz se k moci dostali novodoby komunisti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:25 pm Předmět: ... |
|
|
nic ti nehovori restaurace u holubu ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:41 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| trvo napsal: | | nic ti nehovori restaurace u holubu ??? |
rok 1995 urna rozprášila ruskou mafii jo slyšel jsem o tom -proč? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 5:51 am Předmět: |
|
|
Po Praze se určitě neprohání banda vyholených maníků ozbrojených po zuby, v černých géčkách a v hadrech Thor Steinar, kteří si dělají co chtějí...
Trvo: to byla ruská mafie, já mluvím o tom, že česká mafie není skoro žádná, oproti tomu organizovaných skupin na Slovensku jsou mraky...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 6:10 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Nechme to.Spousta veci jeste dlouho zustane verejnosti utajena.Smir se s tim ze proste v teto oblasti nejsi nejmoudrejsi. |
osobní zkušenost mi samozřejmě chybí. Nikterak toho nelituju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 6:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
U Holubu.To je jedna z veci kde byl umyslne zmanipulovan tisk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
jo tak to mě docela zajímá ale tohle téma je trochu o ničem jiněm než o mafii tak kdyžtak to přesunte nějak jinam _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st červenec 18, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|