|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chodí k vám plážoví fitnessáci? |
| Ne |
|
8% |
[ 2 ] |
| Ano |
|
79% |
[ 19 ] |
| Tohle je o me :-) |
|
12% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 24 |
|
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:01 pm Předmět: Plážový fitness |
|
|
Tak tohle me ve fitku pobavilo:
Chodí k nám cvicit jeden kluk, obrovský ruce, kozy, trochu ramena a křídla, ty ruce jsou tak 50, kvalitní, žilnatý. (Předpokládám tedy ze sype)
Na nohou nosí volne tepláky pod kolena, v životě jsem ho neviděl je sundat, ale stejně mi bylo jasný že nohy nebudou nic moc, protože akorát běhá na pásu.
No a teď příjde pointa: místní trenér ve fitku s ním cvičil dřepy, naložil mu tam celých 60 a ten kluk se pod tim kroutil jako žížala. Pak mu tam dal 100 a on udělal 1 opakování - směrem dolů
Vždycky jsme si říkali, takhle bych chtel vypadat... Ted uz ne. Co je mu platný že na ty ruce sbalí 10 holek denne, když neudělá dřep....... hmm, teď mě napadlo, že bych takhle možná trochu vypadat chtěl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:11 pm Předmět: |
|
|
No já taky nesnáším ty nabušence s 45cm bicákama a obřím hrudníkem, a přitim mají stehna poloviční než bicák...
Já posiluju cca 2 měsíce a dřepy sou pro mě základ. Taky hodně slyším od lidí, že nedělají dřepy, protože mají něco s kolenama, ale myslím že je to sopíš výmluva...
Mimochodem, jak sem si za ty 2 měsíce všiml, tak v naší posilce dělám dřepy snad jen já  . Ale zas to má výhodu - dycky když du do místnosti s dřepama, tak je u dřepů volno :))
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
To u nas je na drepech docela narvano...asi vsichni ctou RW ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:37 pm Předmět: |
|
|
Conan: jo přesně jedna taková lama k nám do fitka chodí. nosí růžový tepláky  a dělá hroznýho machra, přitom cvičení nohou mu říká velký hooowno.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Sova napsal: | Conan: jo přesně jedna taková lama k nám do fitka chodí. nosí růžový tepláky a dělá hroznýho machra, přitom cvičení nohou mu říká velký hooowno. |
cože??? von dělá machra s růžovejma teplákama??? tak to je asi dobrý pako
já mít růžový tepláky tak je za prvý nenosim a za druhý když už by mě k tomu někdo donutil, tak zalezu do kouta a koukam až všichni vodejdou a pak bych si možná zacvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
ku*va, nejdriv sem se dozvedel, ze lidi co chodej do posilky s papirkem, kde maj napsanej trenink, jsou jen pro smich !!! a ted se dozvim, ze si mam snad poridit tanga, protoze s teplakama sem opet za de*ila !!! _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:51 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | cože??? von dělá machra s růžovejma teplákama??? tak to je asi dobrý pako
já mít růžový tepláky tak je za prvý nenosim a za druhý když už by mě k tomu někdo donutil, tak zalezu do kouta a koukam až všichni vodejdou a pak bych si možná zacvičil |
jo , s růžovýma teplákama a to jako v pohodě. ještě hezky vtipkuje
a vypadá asi takhle:
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Sova napsal: | jo , s růžovýma teplákama a to jako v pohodě. ještě hezky vtipkuje
a vypadá asi takhle:
|
já se z toho asi poseru, růžový tepláky, to sem nežral, to normálně vidim naživo jak nějaká buzna je ve fitku v růžovejch teplákách a ještě dělá na mě machry že něco jedu špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st únor 11, 2004 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Sova napsal: |
já ho snad kvůli tobě vyfotim |
tak to by bylo dobrý, jo a až ho budeš fotit, tak nenápadně, aby to bylo přirozený, jo a když tě zahlídne a bude se ptát proč ho fotíš, tak mu řekni, víš ty si takovej svalnatej a já tě chci mít na pozadí monitoru a von se ještě začne s těma růžovejma teplákama předvádět a dělat pózy
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 12:09 pm Předmět: POZOR !! |
|
|
| tucet napsal: | | Sova napsal: |
já ho snad kvůli tobě vyfotim |
tak to by bylo dobrý, jo a až ho budeš fotit, tak nenápadně, aby to bylo přirozený, jo a když tě zahlídne a bude se ptát proč ho fotíš, tak mu řekni, víš ty si takovej svalnatej a já tě chci mít na pozadí monitoru a von se ještě začne s těma růžovejma teplákama předvádět a dělat pózy
| Když má ty růžový tepláky, tak pozor!, aby ti nerozuměl, že ho "chceš mít v pozadí", to by mohlo špatně skončit
Jinak mně se tipicky kulturistická postava nelíbí. Líbí se mi, když je hořejšek trochu silnější, úzkej pas a rozumný nohy. Samozřejmě ty nohy nesměj bejt přehnaně tenký.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 12:57 pm Předmět: |
|
|
Já chodim do Factory pro, tam je to skoro samej plážák...., dokonce je tam jeden opravdu nařáchlej, ale stehna má jak já lýtko, a lýtka jak já předloktí, a to rozhodně nepřehánim (a že ještě zdaleka nejsem na tom tak jak bych chtěl)
jinak dneska při tréninku nohou se mi stala taková věc....., při mrtvolách s nataženejma nohama se mi zatmělo před očima (ale ustál jsem to) pak předkopy, zákopy, a lýtka, ve finále na legpressu se mi zvednul kýbl, a měl jsem co dělat, abych stihnul doběhnout na hajzl a tam zem se zeblil jak tornádo....  , nevim čim to, pak ještě půl hodiny mě brněly ruce, tak snad jsem si nic neudělal při těch mrtvolách... (i když jel jsem je po cca měsíci a dřív jsem dával větší váhy...), teď už je mi líp
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|