|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phoenix.16

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | phoenix.16 napsal: | Bara
hele to neplatí to jídlo jak sem sem dal sem si udělal sám a ty tohle né
ale vypadá krásně |
a proc ne? von si ho SAM objednal. |
lol ale máš pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | Bara
hele to neplatí to jídlo jak se sem dal sem si udělal sám a ty tohle né
ale vypadá krásně |
Ale sám si to tam vždycky objednám Když tam přijedeme s Goldem,tak to je největší sranda.Oni nás už znají a volají-HODNĚ CARPACCIA PŘIPRAVIT,pak přišel novej číšník a prej co to bude.A my,že předkrm Carpaciio ,ale patero.Jak patero,ptá se.No prostě pět porcí pro každého A potom steak
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
Baro di s tema fotkama do haje, zacinam mit hlad a du si vytahnout z lednicky testoviny s masem a ty tohle ... styd se :)
btw. byls nekdy v K1 ?? tedka me to doporucoval kamos, ze tam prej delaj dobry steacky ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Neni niekto v Diete , ze by som pridal zopar "lahúdek" z mojej cukrarne | ani neskusaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Baro di s tema fotkama do haje, zacinam mit hlad a du si vytahnout z lednicky testoviny s masem a ty tohle ... styd se :)
btw. byls nekdy v K1 ?? tedka me to doporucoval kamos, ze tam prej delaj dobry steacky ... |
To mi nic neříká,ale rád zkusím.Já jsem takovej týpek,co si někde zvykne a chodí tam.Olympia je pro mně super u cesty a jezdím tam min. dvakrát týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | | Black Dragon napsal: | Baro di s tema fotkama do haje, zacinam mit hlad a du si vytahnout z lednicky testoviny s masem a ty tohle ... styd se :)
btw. byls nekdy v K1 ?? tedka me to doporucoval kamos, ze tam prej delaj dobry steacky ... |
To mi nic neříká,ale rád zkusím.Já jsem takovej týpek,co si někde zvykne a chodí tam.Olympia je pro mně super u cesty a jezdím tam min. dvakrát týdně |
To chapu... kdyz tam vari dobre, tak proc tam nechodit... to K1 je primo steak house, co sem se dival na jidelnak, tak docela dobra nabidka a super ceny.. http://www.steakhousek1.cz/rest-jidelak01.htm |
asi bych si dal ten steak tří barev
musim si jít udělat neco k jídlu mam hlad a do toho ještě tyhle steaky
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | Konečně sem udělala zkoušku z Organické chemie.....zááázrak |
Gratuluji! Chytrá holka
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Black Dragon napsal: | Baro di s tema fotkama do haje, zacinam mit hlad a du si vytahnout z lednicky testoviny s masem a ty tohle ... styd se :)
To mi nic neříká,ale rád zkusím.Já jsem takovej týpek,co si někde zvykne a chodí tam.Olympia je pro mně super u cesty a jezdím tam min. dvakrát týdně |
V tom steakhousu sme byli kdyz si tady byl naposledy s Goldem,je to kousek co bydlim....pamatujes?
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | Konečně sem udělala zkoušku z Organické chemie.....zááázrak |
jak se vůbec liší od normální chemie
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | Hami88 napsal: | Konečně sem udělala zkoušku z Organické chemie.....zááázrak |
Gratuluji! Chytrá holka |
dekujuuuuu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | Hami88 napsal: | Konečně sem udělala zkoušku z Organické chemie.....zááázrak |
jak se vůbec liší od normální chemie |
Je těžš (složitější)í než anorganická.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|