Domácí a sklepní posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Domácí a sklepní posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě z jinýho pophledu, ale povidám- z tech fotek to vypadá dycky krásnějc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boze, proc se vzdycky najde nekdo kdo kvuli jedny vete ktera ani nema zadnou hodnotu qoutuje obrazek kterej je o jeden post vys?

Derek Poundstone
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žjjooooova tak tomu řikam OLDSCHOOL-HARDCORE
pekny, docela by me zajimala ta Mutagenova
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele- čiste stůl, čistý cédéčko;-) né já vim, měl bych si víc vážit cédéček, ale zrovna jsem hoi tam odložil... to víš... v tý dřině...
agnez

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
boze, proc se vzdycky najde nekdo kdo kvuli jedny vete ktera ani nema zadnou hodnotu qoutuje obrazek kterej je o jeden post vys?

A proc se najde vzdycky nekdo,komu to vadi.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
CIZOPASNIK napsal:

chtel jsem napsat nekolik padnych duvodu proc to muze nekomu vadit ale... kaslu na to, zbytecna prace

Derek Poundstone
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Mě to třeba taky sere.... (to quotovani)
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
agnez napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Mě to třeba taky sere.... (to quotovani)

Mna tiez a nielen ked ide o obrazky, qoutovat quotovane quoty mi pride dost blbe, najma ked je niekt na fore uz dost dlho, aby sa mohol naucit reagovat aj normalnejsie (plati pre obe pohalvia..). Pardon za OT.
Bara

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Protože je to přihlouplej Agnez
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Triton

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do tý posilovny jsem se asi zamiloval
Atlas stone hned zítra začínám dělat
jzajimalo by mě, jak jsi dělal nebo si nechal udělat tu strongman kladu, dik moc
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem nečekal:-) Hele- našel jsem si kloudnou kládu z hromady co jsme přivezli z lesa na topení, naznačil prostředek (těžiště- né podle metru- a od toho "prostředka" nějakou šířku úchopu- to si musí zvolit každej sám, to se liší. No a pomocí sekery, motorové pily ( no špičkou se řezat nesmí, ale opatrnost a nestrkat tam hlavu) a na konečný úpravy dláto. Tak to by bylo k těm dírám... no a ted madla- použil jsem klasický pozinkovaný vodovodní trubky coulky- 33mm vnější průměr a ty díry pro ty madla- to můžeš navrta vrtákem a pak ouzkým dlátíčkem prorazit- udělat menší ty díry a tu trubku tam natlouct a zajistit proti pootáčení... a ty nástavce pro kotouče- to jsem tam normálně natlouk trubky:-) ale pozor- dýl to vysychá- zezačátku měla asi 42 kilo a ted už asi půl roku má furt 38 a mín už nepude.
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s tím atlas stone- měj trpělivost, nejde to tak hladce... a promysli si ten průměr, pač jako tam stačí, když uděláš o 3 cm větší průměr a už je to dost velkej rozdíl
Bara

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarin23 napsal:
Tak to jsem nečekal:-) Hele- našel jsem si kloudnou kládu z hromady co jsme přivezli z lesa na topení, naznačil prostředek (těžiště- né podle metru- a od toho "prostředka" nějakou šířku úchopu- to si musí zvolit každej sám, to se liší. No a pomocí sekery, motorové pily ( no špičkou se řezat nesmí, ale opatrnost a nestrkat tam hlavu) a na konečný úpravy dláto. Tak to by bylo k těm dírám... no a ted madla- použil jsem klasický pozinkovaný vodovodní trubky coulky- 33mm vnější průměr a ty díry pro ty madla- to můžeš navrta vrtákem a pak ouzkým dlátíčkem prorazit- udělat menší ty díry a tu trubku tam natlouct a zajistit proti pootáčení... a ty nástavce pro kotouče- to jsem tam normálně natlouk trubky:-) ale pozor- dýl to vysychá- zezačátku měla asi 42 kilo a ted už asi půl roku má furt 38 a mín už nepude.

Poradil bych ti abys tu kládu nechával ve vodě a ona naopak ztěžkne nebo jí napenetruj a nebude vysychat.Kup si staré embéčko za pětičento a vykvaltuj.Potom narovnej řízení a tahej to na kšandách To je dobrej základ pro strongy.Pak jen přidáš pár kámošů dovnitř,popřípadě roztahuješ do kopce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam tady v excelu výpočty tvarů- hmotností betonový koule, kvádru, krychle, ale nevim, jak se to posílá[/url]
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Báro!!!! přesně o tom přemejšlim!!! že udělám popruhy a u nás na cestě budem tahat mojí stopětku (viz klíčky na fotce na stole:-D )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: