|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chodí k vám plážoví fitnessáci? |
| Ne |
|
8% |
[ 2 ] |
| Ano |
|
79% |
[ 19 ] |
| Tohle je o me :-) |
|
12% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 24 |
|
| Autor |
Zpráva |
zacatecn1k

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:09 pm Předmět: |
|
|
no tak to ti nezavidim  neni to tlakem? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bucci

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:17 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | no tak to ti nezavidim neni to tlakem? |
netušim, stalo se mi to poprvé,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | | zacatecn1k napsal: | no tak to ti nezavidim neni to tlakem? |
netušim, stalo se mi to poprvé,... |
kůra?
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:42 pm Předmět: |
|
|
keď tu čitam niektore vaše jebnute nazory, tak vidim, ze tu je 50 % ludi asi zakomplexovanych zo svojich slabych vrchnych partii.
Mne zase vadia ludia, co chodia obleceny v priliehavych trickach/teplakoch, neviem, ci sa to da nazvat teda teplaky, a hlavne, ked vidim, ako sa taky kokot celu dobu iba obzera v zrkadle, pred cvikom, pri cviku, po cviku, potom si zrejme ho ide do šatne vyhoniť, aky je borec....
-pritom ma na sebe 50 % tuku, a každy ho ma jedine za kokota.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Sova napsal: | | Bucci napsal: | | zacatecn1k napsal: | no tak to ti nezavidim neni to tlakem? |
netušim, stalo se mi to poprvé,... |
kůra? |
ne, ne, naturál, ale asi nervy, je toho poslední dobou ňák moc......
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: |
ne, ne, naturál, ale asi nervy, je toho poslední dobou ňák moc...... |
sem si dělal srandu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Sova napsal: | | Bucci napsal: |
ne, ne, naturál, ale asi nervy, je toho poslední dobou ňák moc...... |
sem si dělal srandu.... |
pohoda, já to bral jako normální dotaz
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:49 pm Předmět: |
|
|
Taky sem blil po drepech..trochu nastydlej...a jed sem pul hodiny pred treninkem vajicka...tak to slo ven..pak uz neslo cvicit...ledovej pot a brneni v celym tele...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zoner
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:51 pm Předmět: |
|
|
2 kakac: zda se ze potrefena husa se ozvala
2 bucci (nebo komu to bylo blbe): nejspis to bude tim ze svaly stihaji a zbytek tela ne, mel bys zaradit nakou aerobku at stiha kardio system. tyhle stavy znam moc dobre...
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Zoner napsal: | 2 kakac: zda se ze potrefena husa se ozvala
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LEFTY

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 2:26 pm Předmět: |
|
|
no tak unas v posilke je tka dos ale dost zvlasna particka jeden hovorime mu bud knedlik alebo drevorubac ako ze vazba najvecsia ale teraz straske schudol volakedy mal tak  120  kg potom prestal sypkat a uz ma asi len tych  100-95  skratka oto nejde ten kazdemu radi ze jak ma cvicit ako pohoda niekedy sa hodi a ale naj vecsia haluz je ze tvrdi ze profesionalny kulturisti maju 30 sekundove prestavky podlamna kokotina ale moze byt a vzdy ked cvici vedla teba tak ze ci ides na  30  sekundovky ale ked ho clovek sleduje tak on sam ma take nieze 1-2 minutovky ale dobre  15  minutovky
potom tam je zase  matko  tak ho mame volat "chalani v pohode mi mozte hovori matko" skratka  buzerant  cisty ten tam obcas dojde so svojimi 3 teplimi malimi zajacikmi nahore bez vstcia traja az na neho jak poriska od metly a dvihaich na hrazde a podobne a kazdeho nahovara on totis dohadzuje buzerantov alebo skratka chalanov na akty a podone veci
dalej tam je taka skupikna 4-5 nasypanych hovad mafianov  (vcelku do pohody chalani ked potrebujes daco vybavyt ako ze ti ujebaly tel a podobne) ty chodia vzdy len od 22 00 a neskvor cvicit aj to len cez tyzden a nie v piatok ako priemerna vaha  120  kg tym kebyze poviem ze plazovy kulturisti tak mi asi hlavu odtrhnu
 potom taky pravicovo orientovany kokoti ktori si myslia aky su velky silny a zly ty sa tam radsej ale objavuju len 1 do tyzdne to su taky plazovy kulturisti
a plus zopar blaznou ktory chodia len tak pre radost taky podnikatelia v naj rokoch ale vymakany jak hovado *16* asi este z mladi
a zopar normalnych ludi co ako cvicia a nechaju cvicit aj ostatnych a neotravuju a cvicia si sami preseba a tak tam patrim ja ja s kamosom
+ mame este jedneho speci blazna ktori shi holy nohy a v poslednej dobe som si vsimol ze sa dako moc bratrickuje s  "matkom" a este najvecsi blazon je  barman ten sa raz zacas nadrbe a roby protaky a ine srandyco tam ma na ucet podniku
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
| LEFTY napsal: | no tak unas v posilke je tka dos ale dost zvlasna particka jeden hovorime mu bud knedlik alebo drevorubac ako ze vazba najvecsia ale teraz straske schudol volakedy mal tak 120 kg potom prestal sypkat a uz ma asi len tych 100-95 skratka oto nejde ten kazdemu radi ze jak ma cvicit ako pohoda niekedy sa hodi a ale naj vecsia haluz je ze tvrdi ze profesionalny kulturisti maju 30 sekundove prestavky podlamna kokotina ale moze byt a vzdy ked cvici vedla teba tak ze ci ides na 30 sekundovky ale ked ho clovek sleduje tak on sam ma take nieze 1-2 minutovky ale dobre 15 minutovky
potom tam je zase matko tak ho mame volat "chalani v pohode mi mozte hovori matko" skratka buzerant cisty ten tam obcas dojde so svojimi 3 teplimi malimi zajacikmi nahore bez vstcia traja az na neho jak poriska od metly a dvihaich na hrazde a podobne a kazdeho nahovara on totis dohadzuje buzerantov alebo skratka chalanov na akty a podone veci
dalej tam je taka skupikna 4-5 nasypanych hovad mafianov (vcelku do pohody chalani ked potrebujes daco vybavyt ako ze ti ujebaly tel a podobne) ty chodia vzdy len od 22 00 a neskvor cvicit aj to len cez tyzden a nie v piatok ako priemerna vaha 120 kg tym kebyze poviem ze plazovy kulturisti tak mi asi hlavu odtrhnu
potom taky pravicovo orientovany kokoti ktori si myslia aky su velky silny a zly ty sa tam radsej ale objavuju len 1 do tyzdne to su taky plazovy kulturisti
a plus zopar blaznou ktory chodia len tak pre radost taky podnikatelia v naj rokoch ale vymakany jak hovado *16* asi este z mladi
a zopar normalnych ludi co ako cvicia a nechaju cvicit aj ostatnych a neotravuju a cvicia si sami preseba a tak tam patrim ja ja s kamosom
+ mame este jedneho speci blazna ktori shi holy nohy a v poslednej dobe som si vsimol ze sa dako moc bratrickuje s "matkom" a este najvecsi blazon je barman ten sa raz zacas nadrbe a roby protaky a ine srandyco tam ma na ucet podniku |
Tam to teda musi vypadat
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LEFTY

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|