|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
brut

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
Úzký stojany u bench lavice nejsou problém.Já tak cvičim bench 10let a nemůžu si to vynachválit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:39 am Předmět: |
|
|
tomass
To víš že jo blbečku, zquotuj nám tady pro jistotu celou stránku
_________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
Naposledy upravil Triton dne po červenec 23, 2007 9:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
| brut napsal: | | Úzký stojany u bench lavice nejsou problém.Já tak cvičim bench 10let a nemůžu si to vynachválit. |
Mně se na tom cvičilo blbě. Musel jsem to brát až za těma vidlicema a při pokládání jsem si vždycky skřípl ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | tomass
To víš že jo blbečku, zquotuj nám tady pro jistotu celou stránku
|
Nebreč.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | To sa neda quotovat len jeden obrazok? : ( |
Nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | | Lázič napsal: |
všechno je doma dělaný..... [/img] |
Já jsem na podobné benchové lavičce taky cvičil, ale ty stojany byly tak úzký, že to bylo na prd. |
já si nejdříf taky myslel že to bude na houno,ale jako překvapilo mě to...zvykl sem so na to a je vše v poho...
|
|
| nahoru |
|
 |
pallice
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
taky si ted zacinam doma zarizovat skromnou posilovnu viz. zde
ironfactor.com/viewtopic.php?t=649&postdays=0&postorder=asc&start=15
ale postradam uzavery na osu o prumeru 25mm nejlepe na klicku, pripadne pruzinove, pokud nekomu nadbyvaji, ozvete se, odkoupim....nebo staci napsat link na nejaky obchod kde je prodavaji, zatim jsem nasel jenom na 30mm osu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
kura11
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: |
Pak pošli fota Btw tohle je moooc hustý http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/07/
Jináč parádní posilky Jarine a Láziči |
dobrá posilka a ještě mu tam někde hraje rádio
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | pallice napsal: | taky si ted zacinam doma zarizovat skromnou posilovnu viz. zde
ironfactor.com/viewtopic.php?t=649&postdays=0&postorder=asc&start=15
ale postradam uzavery na osu o prumeru 25mm nejlepe na klicku, pripadne pruzinove, pokud nekomu nadbyvaji, ozvete se, odkoupim....nebo staci napsat link na nejaky obchod kde je prodavaji, zatim jsem nasel jenom na 30mm osu |
Pak pošli fota Btw tohle je moooc hustý http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/07/
Jináč parádní posilky Jarine a Láziči |
což o to hustý to je , ale ta investice TOTAL: 930.55 euros/1,130.39 US
https://obchod.ronnie.cz/s-912-klec-na-drepy-kps-pc.html
nevim no
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
čaute pánové,
taky jsem se dal do zařizování sklepní posilovny - jde o malou místnost ve sklepě rodinného domku, ve které se dříve skladovalo uhlí do kotle na tuhá paliva
je tam místa tak akorát na stojan na dřepy, možná i na bench...jediný problém je nízký strop, který je max 210cm...což asi nebude na hrazdu...nebo byste měli nějaký nápad  ? popřípadě zkušenosti s děláním shybů, které bych v podstatě musel začínat z pokleku
mám vyhlédnuté osy činek a asi 200 kg železa...a nyní schází polohovací lavička, stojan na dřepy a na bench...chci se proto zeptat, zda byste mohli doporučit nějakou lavičku z vlastní zkušenosti  ?
co se týká stojanů, tak to ještě nevím jak řešit, ale fakt se mi nechce vrážet prachy (a ani je nemám) do nákupu stojanu na dřepy za 10 000 a více...stojany na bench asi budou lacinější...ale taky ještě nemám úplně jasno
díky za názory _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: po srpen 20, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
nechapem preco je problem s hrazdou, ak je tam vyska po strop 210 cm...
ved zhyby s pokrcenymi nohami niesu nic noveho
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|