|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik jich zvladnete za den? |
| Pod pet nejdu |
|
11% |
[ 4 ] |
| 3-5 |
|
38% |
[ 14 ] |
| Minimalne to jedno rano musim mit |
|
30% |
[ 11 ] |
| Pouze pred treninkem |
|
19% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 36 |
|
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Kafe nepiju, je hnusný. |
Káva není hnusná, jen ti nechutná. Jiným třeba ano. |
OK, káva mi nechutná. |
To nic...já si jen vzpomněla na své dětství. Když jsem o nějakém jídle řekla že je hnusné, dostala jsem pohlavek, že se to neříká. Musela jsem říkat, že mi nechutná.
Kávu piji a docela ráda. Musí být silná, černá, bez cukru, bez mléka a bez lžičky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Kafe nepiju, je hnusný. |
OK, káva mi nechutná. |
To nic...já si jen vzpomněla na své dětství. Když jsem o nějakém jídle řekla že je hnusné, dostala jsem pohlavek, že se to neříká. Musela jsem říkat, že mi nechutná.
Kávu piji a docela ráda. Musí být silná, černá, bez cukru, bez mléka a bez lžičky |
Bez lžičky, aby sis nevypíchla oko.
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Vypiju tak 2 kávy deně a už mě to docela sere ,protože jsem na tom asi závislej  .Ale když chodím do školy tak na to nemám čas a nepiju ji přes týden vůbec a pak jedině až o víkendu-takže to stou závislostí tak horký nebude.Ale dycky mě pěkně nakopne a potím se jako ..... _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Kafe nepiju, je hnusný. |
OK, káva mi nechutná. |
Kávu piji a docela ráda. Musí být silná, černá, bez cukru, bez mléka a bez lžičky |
Bez lžičky, aby sis nevypíchla oko. |
Abych ji zbytečně nešpinila....
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Kafe nepiju, je hnusný. |
OK, káva mi nechutná. |
Abych ji zbytečně nešpinila.... |
To ji mícháš prstem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
žádná káva...jen před zkouškama
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
ja davam 3-4 lyzicky nescy + cca 4dcl mlieka zohriateho skoro do varu + umele sladidlo. Toto vo mne dokonca vyvolava pocit zasytenia:) Ale prilis ma to nenakopne, pijem to skor kvoli chuti _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
Žádný,nikdy jsem ho ani nepil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Diana napsal: | | tomass napsal: | | Kafe nepiju, je hnusný. |
OK, káva mi nechutná. |
Abych ji zbytečně nešpinila.... |
To ji mícháš prstem? |
Já ji nemíchám vůbec. Nepiji ani turka, ani kávu s mlékem nebo s cukrem. A pít jakýkoliv nápoj s lžičkou v šálku je dost otřesné.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
Pred kazdym treninkem dam kafeo,takze jedno, 5 do tydne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
pocas skuskoveho tych 5-6 denne vypijem, inokedy tak 1-2 _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Pokud nežeru kreatin tak 5-8denně, pravidelně hlavně ráno a před tréningem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|