|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Deadlift napsal: | | Vašek Spierl? |
pekne |
ja to vedel, ta fotka je tusim z knizky "kulturistika pro vsechny" ale nemohl jsem si to jmeno vybavit :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Daniel-James napsal: | | Deadlift napsal: | | Vašek Spierl? |
pekne |
ja to vedel, ta fotka je tusim z knizky "kulturistika pro vsechny" ale nemohl jsem si to jmeno vybavit :) |
jo je to z tý knížky _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
Vera Mikulicova. Nevim jestli kdy vyjela, ale letos mela reprezentovat, nebyt zraneni tyden pred odjezdem. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Vera Mikulicova. Nevim jestli kdy vyjela, ale letos mela reprezentovat, nebyt zraneni tyden pred odjezdem. |
to si děláš prdel, tak mám 500 v prdeli, pěkné
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Freimen napsal: | | Daniel-James napsal: | | Vera Mikulicova. Nevim jestli kdy vyjela, ale letos mela reprezentovat, nebyt zraneni tyden pred odjezdem. |
to si děláš prdel, tak mám 500 v prdeli, pěkné |
Otazka je co si predstavit pod pojmem reprezentat, pouze byt v narodnim teamu nebo opravdu se postavit na mezinarodni podium. |
tak sázka se jasně točila kolem toho, zda to je on nebo ona, nevím, jestli to na to slůvko "reprezentant" ukecám, ale dík za typ, třeba z toho bude jen pár piv
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
nechci vám do toho zasahovat ale kdo je ona? na té fotce je ona? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
ten chlapec je dievca? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | nechci vám do toho zasahovat ale kdo je ona? na té fotce je ona? |
já v tom mám 500 a tvrdím, že ne...a být to kdokoliv jiný než DJ, tak tak rychle nekapituluju, ale v jeho případě to asi bude pravda...
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
Muzete mi semka nekdo but napsat jmeno nebo postnout obrazky toho ,,kulturisti,, co ma Daniel-James jako Ikonku?Diky _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | | Muzete mi semka nekdo but napsat jmeno nebo postnout obrazky toho ,,kulturisti,, co ma Daniel-James jako Ikonku?Diky |
paul dillet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|