AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
R@ven

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik ze me nepovazujes za debila (urcite to tak nekdy musi vypadat)
Uvazuju Hydro dymatize ale hydro se prodava jen v SK nebo uz je i zastoupeni v CR (pls kdyz tak link (PM pro jistotu)bylo by to supr kdyby bylo v CR)
Ty Amina za ty prachy zkusit to muzu uz dlouho dobu o tom premyslim apon poznam na vlastni kuzi co to umi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tessi

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 2:08 pm    Předmět: BCAA Odpovědět s citátem

Které BCAAcka byste mi doporučili? Která firma apod., kdo máte zkušeností, já jsem BCAA ještě nesuplementovala, takže doporučení a postřehy sem dík.
saty

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 2:37 pm    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

Tessi napsal:
Které BCAAcka byste mi doporučili? Která firma apod., kdo máte zkušeností, já jsem BCAA ještě nesuplementovala, takže doporučení a postřehy sem dík.

na lowcarb diete vysoke davky (tak okolo 0.3g na kilo cistej telesnej vahy treba) aj neco spravia ... dost draha hracka ... pomer medzi leu/ile/val by mal byt 2:1:1 ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Smog

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozmyslal som tiez nad BCAA ale vaham,myslteze je to vhodne ked mam aj protein ktory zeriem 3x denne?zasadit do toho aj BCAAcka? a ktore by ste si vybrali?od Weidera All Free Form BCAA alebo od scitec BCAA Nitro-X?A su lepsi v diete vobjemovke alebo silovo-objemovom trenindgu? (len nepiste ze nikge) dik
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smog napsal:
rozmyslal som tiez nad BCAA ale vaham,myslteze je to vhodne ked mam aj protein ktory zeriem 3x denne?zasadit do toho aj BCAAcka? a ktore by ste si vybrali?od Weidera All Free Form BCAA alebo od scitec BCAA Nitro-X?A su lepsi v diete vobjemovke alebo silovo-objemovom trenindgu? (len nepiste ze nikge) dik
nechceš slyšet...ale pokud se rozhoduješ jaká značka AK je lepší v dietě nebo objemovce...nemá smysl abys je bral.
Alexander89

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako mi minule hovoril moj spoluziak: "Moj stryko berie 3 tablety amina denne, ale on uz cvici asi dobrych 10 rokov. Ja cvicim len 5 mesiacov, tak si mozem dat len 1 tabletu, lebo inak by som sa mohol predavkovat a skoncit v nemocnici"
Hagrid

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Po dvouch letech jsem se zase vrhnul na posilování.

Zajímalo by mě jaký máte názor na tyto BCAA http://www.leutor.com/

Mám okolo 90 kilo. Jím 3x denně 77procentní protein od Scitecu, Monohydrát také Scitec (ted už udržovací 2x denně) a do toho jsem začal sypat 7 pilulek 20 minut před tréninkem.

Snažím se jít na objem. Zajímalo by mě jestli ty amina mají pro mě nějakou cenu nebo jestli není lepší to za něco vyměnit... popřípadě to celé předělat.

Předem díky za reakce.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:06 pm    Předmět: vitalmax Odpovědět s citátem

mam dotaz: co si myslite o znacce VITALMAX? proc na ni tolik lidi plive a rika ze je to spatna znacka? podle ceho vlastne normalni clovek pozna co je dobra a spatna znacka?? podle ceny? hmm kdo vi? casto to tak neni.
JPS

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hagrid napsal:
Zdravím. Po dvouch letech jsem se zase vrhnul na posilování.

Zajímalo by mě jaký máte názor na tyto BCAA http://www.leutor.com/

Mám okolo 90 kilo. Jím 3x denně 77procentní protein od Scitecu, Monohydrát také Scitec (ted už udržovací 2x denně) a do toho jsem začal sypat 7 pilulek 20 minut před tréninkem.

Snažím se jít na objem. Zajímalo by mě jestli ty amina mají pro mě nějakou cenu nebo jestli není lepší to za něco vyměnit... popřípadě to celé předělat.

Předem díky za reakce.

Pockej ty to nedavas do vody? ty to zeres rovnou z pixle?
saty

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hagrid pozri na to davkovanie, co je tam predpisane ... tak to je tak spodna hranica ucinnej davky ... BCAAcka su gut ... akruat ucinne davakovanie sa celkom predrazuje ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Kup si za to prachy radeji kvalitni jidlo a udelas lip a BCAAcka si nech treba do diety
Hagrid

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
Hagrid pozri na to davkovanie, co je tam predpisane ... tak to je tak spodna hranica ucinnej davky ... BCAAcka su gut ... akruat ucinne davakovanie sa celkom predrazuje ...

jsem to vul :)) já to počítal jako 0,5 že je libra. Takže doporučuješ abych bral 9 tabletek?
Hagrid

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Kup si za to prachy radeji kvalitni jidlo a udelas lip a BCAAcka si nech treba do diety

A co místo toho? Na penězích moc nesejde. Potřebuji se zase dostat do formy za každou cenu.
JPS

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hagrid napsal:
Draper napsal:
citace:

A co místo toho? Na penězích moc nesejde. Potřebuji se zase dostat do formy za každou cenu.

Napis jidelnicek.
saty

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hagrid napsal:
Draper napsal:
citace:

ked ti moc nesejde na penezich tak by som daval nejakych 9-10 pred terninkom, k PTN dalsich 5 a 2-3 davky po 5 s hlavnymi jedlami ...

len dufam ze mas nejaky rozumny trenink (ne prsa+biceps a podobne) a ako taky jedalnicek ...

Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: