| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filipescu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Hagrid napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | Snažím se jít na objem. Zajímalo by mě jestli ty amina mají pro mě nějakou cenu nebo jestli není lepší to za něco vyměnit... popřípadě to celé předělat. |
Kup si za to prachy radeji kvalitni jidlo a udelas lip a BCAAcka si nech treba do diety |
A co místo toho? Na penězích moc nesejde. Potřebuji se zase dostat do formy za každou cenu. |
no aminace sa daju aj v objeme,hned po trenngu daj aspon 15 tabl. + maltu 1g na kg hmotnosti... a potom sa poriadne nazer :D. no len kym pohltas tych 15 tabl tak to vypijes asi 2 litre vody (asi zapijat s maltou) tak si kup racej nejaky protak....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Hagrid

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: |
len dufam ze mas nejaky rozumny trenink (ne prsa+biceps a podobne) a ako taky jedalnicek ... |
Trénink mám dvoufázový. Prsa - triceps, ramena - biceps, záda - břicho.
Nohy jezdím jen na protažení. Jezdím down hill a xross country. Denně 30-50 km.
Edit: trenuji 3+1 nebo 6+1 podle toho jak mám čas. _________________ Cvičím a to mě baví
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
a ake su tvoje ciele vlastne? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Filipescu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Hagrid napsal: | | saty napsal: |
len dufam ze mas nejaky rozumny trenink (ne prsa+biceps a podobne) a ako taky jedalnicek ... |
Trénink mám dvoufázový. Prsa - triceps, ramena - biceps, záda - břicho.
Nohy jezdím jen na protažení. Jezdím down hill a xross country. Denně 30-50 km.
Edit: trenuji 3+1 nebo 6+1 podle toho jak mám čas. |
dvojvazfovy to akoze chodis dvakrat denne? to radsej odcvic vsetko v na jeden krat, vsak dve svalove partie to ti zaberie max hodinu a pol ak sa neflakas. ak dvojfazovo tak rano a vecer. sval by mal min 8 hod odpocivat po zatazi.... ani kardio. (6 hodin kym sa sval naplni sachardidmi a mozu zacat anabolicke procesy). 2 fazovky su oblubene u tych co dru 3 a viac hodin v posilke denne a mislia si ze budu neviem ake hovada, ale na konec aj tak zacnu sypat, pretoze bez AS svaly taku zataz nemozu vydrzat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hagrid

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | a ake su tvoje ciele vlastne? |
Moje cíle jsou budování hmoty. Prostě vypadat a cítit se dobře. _________________ Cvičím a to mě baví
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jestli chces objem, tak dej 3-4x trening, nejlip Bear,a nejezdi moc na kole :)
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Hagrid napsal: | | saty napsal: | | a ake su tvoje ciele vlastne? |
Moje cíle jsou budování hmoty. Prostě vypadat a cítit se dobře. |
budovanie svalov a corss country 30-50km nejde moc dokopy ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hagrid

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
Všechno je to kopec a kopec. Vím, že to pro nábírání svalové hmoty není dobré, ale tohle si neodpustím. Zase mě může těšit to, že je to převážně záběr na hranici, takže to není v té pvní tepové hranici, ale v té druhé vyšší tepovce. _________________ Cvičím a to mě baví
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
to nieje bohvieaka zachrana ... ale ked uz takto bicyklujes tak ten trenink 6+1 je hovadina ... 3-4krat tyzdenne neco ako bear bude ok ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hagrid

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Zkusíme a uvidíme :) Každopádně děkuji všem za rady. _________________ Cvičím a to mě baví
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
a? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
to byla odpoved na predchozi otazku...na to si neprisel ???
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |