| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jake sou vase oblibene znacky ?? |
| Aminostar |
|
14% |
[ 13 ] |
| Nutrend |
|
7% |
[ 7 ] |
| Syntrax |
|
8% |
[ 8 ] |
| Weider |
|
14% |
[ 13 ] |
| ATP |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiné (kdyztak napiste) |
|
49% |
[ 45 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
ja nic nepsal o sracich.Jen jsem vam naznacil jak se voli proteinak.Urcite ne podle chuti a podle michani.  To je takova hloupost,jako volit aminokyseliny podle toho jestli jsou kulate nebo ovalne a oduvodnit to snadnosti polknuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
Fortifikovana cokolada taky vyborne chutna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | ja nic nepsal o sracich.Jen jsem vam naznacil jak se voli proteinak.Urcite ne podle chuti a podle michani. To je takova hloupost,jako volit aminokyseliny podle toho jestli jsou kulate nebo ovalne a oduvodnit to snadnosti polknuti. |
tak zrovna ja sem ten kdo podle chuti ani michani protejnak nevybira ale rozumim ti
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
hosi ja mam teda zatim vse od aminostaru...no ale kdo z vas mel v 16 na ty drahy vecicky....proteiny mam 85 prichut cokolada a nestezuju si...akorat jediny co me u nich sklamalo je gainer..mel sem nugat karamel..a jako monstrozni sracka jak svin..to uz nikdy..jinak od sem skousel monohydrat,CEE,krealkalyn a nitro...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | hosi ja mam teda zatim vse od aminostaru...no ale kdo z vas mel v 16 na ty drahy vecicky....proteiny mam 85 prichut cokolada a nestezuju si...akorat jediny co me u nich sklamalo je gainer..mel sem nugat karamel..a jako monstrozni sracka jak svin..to uz nikdy..jinak od sem skousel monohydrat,CEE,krealkalyn a nitro... |
v 16 jsem žral furt rejži s tunakem furt dokala...a na najaký suplementy pche... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
Ja hlavne nechapu proc beres ten protejn aminostar kdyz je tak drahej za stejnou cenu nebo jeste min mas stejny mnozstvi a treba Dymatize nebo Syntrax (sice to nejsou 85) ale je to kvalita ted aspon myslim...ja beru uz jenom tyhle dva po ruznejch omylech s laktofitem atd...kdyby teda ten aminostar 85 stal treba 500 za 2,3kg tak to taky kupuju ale tohle??
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Lázič napsal: | | hosi ja mam teda zatim vse od aminostaru...no ale kdo z vas mel v 16 na ty drahy vecicky....proteiny mam 85 prichut cokolada a nestezuju si...akorat jediny co me u nich sklamalo je gainer..mel sem nugat karamel..a jako monstrozni sracka jak svin..to uz nikdy..jinak od sem skousel monohydrat,CEE,krealkalyn a nitro... |
v 16 jsem žral furt rejži s tunakem furt dokala...a na najaký suplementy pche... |
jasne...ale tag chapej..proste ta touha po velkejch svalech to prebije....jasne ze zeru vic maso,tvarohy atd atd...ale proste tohle k tomu nejak patri uz..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | Ja hlavne nechapu proc beres ten protejn aminostar kdyz je tak drahej za stejnou cenu nebo jeste min mas stejny mnozstvi a treba Dymatize nebo Syntrax (sice to nejsou 85) ale je to kvalita ted aspon myslim...ja beru uz jenom tyhle dva po ruznejch omylech s laktofitem atd...kdyby teda ten aminostar 85 stal treba 500 za 2,3kg tak to taky kupuju ale tohle?? |
sem to zkusil no..za to me odsuzovat nemuzes vid...vyskouset se ma vse..prijdes co ti vyhovuje a je to ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | Ja te v zadnym pripade odsuzovat nechci ani to nedelam ....Jenom ti chci poradit, doporucit neco jinyho...kdyz nechces tak nechces to je tvoje vec |
nerikam ze nechci...urcite v budoucnu sahnu po necem lepsim...taky ti za tvou radu dekuju...co bys mi napriklad presne doporucil..treba s cim mas dobry zkusenosti co fakt funguje??
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
No myslim ze na rady sou tady ostrilenejsi borci ale
me funguje kvalitni strava potom az protejny plus kreatin to je vsechno...hodne spanku a neprestavat makat  to je to jediny co ti muzu poradit
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
no jasne ze strava,spanek trenink..ale kdyz si me zkritizoval 85 aminostar,tag me porad jinej a lepsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
Hlavně žeto vubec nemáte par cm pod timhlev kontextovce _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |