Oblibene znacky suplementu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oblibene znacky suplementu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Oblibene znacky suplementu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jake sou vase oblibene znacky ??
Aminostar
14%
 14%  [ 13 ]
Nutrend
7%
 7%  [ 7 ]
Syntrax
8%
 8%  [ 8 ]
Weider
14%
 14%  [ 13 ]
ATP
5%
 5%  [ 5 ]
jiné (kdyztak napiste)
49%
 49%  [ 45 ]
Celkem hlasů : 91

Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
Vite ja nevim jestli mate vubec predstavu o doplncich a jejich ucincich.Jak muze nekdo doporucovat proteinak?Aniz by rozlisoval jeho slozeni bilkovin?Protejnak se voli dle slozeni bilkovin v bezne strave.A vi to tady strilite od boku aniz by vas zajimalo jakou bilkovinu obsahuje Kluci,kluci.Takto to asi nepujde

doporucuju ho proto, ze mi chutna, dobre se micha a hlavne sem se z neho neposral
leos boruvka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nic nepsal o sracich.Jen jsem vam naznacil jak se voli proteinak.Urcite ne podle chuti a podle michani. To je takova hloupost,jako volit aminokyseliny podle toho jestli jsou kulate nebo ovalne a oduvodnit to snadnosti polknuti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leos boruvka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fortifikovana cokolada taky vyborne chutna.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
ja nic nepsal o sracich.Jen jsem vam naznacil jak se voli proteinak.Urcite ne podle chuti a podle michani. To je takova hloupost,jako volit aminokyseliny podle toho jestli jsou kulate nebo ovalne a oduvodnit to snadnosti polknuti.

tak zrovna ja sem ten kdo podle chuti ani michani protejnak nevybira ale rozumim ti
Lázič

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hosi ja mam teda zatim vse od aminostaru...no ale kdo z vas mel v 16 na ty drahy vecicky....proteiny mam 85 prichut cokolada a nestezuju si...akorat jediny co me u nich sklamalo je gainer..mel sem nugat karamel..a jako monstrozni sracka jak svin..to uz nikdy..jinak od sem skousel monohydrat,CEE,krealkalyn a nitro...
Poman

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lázič napsal:
hosi ja mam teda zatim vse od aminostaru...no ale kdo z vas mel v 16 na ty drahy vecicky....proteiny mam 85 prichut cokolada a nestezuju si...akorat jediny co me u nich sklamalo je gainer..mel sem nugat karamel..a jako monstrozni sracka jak svin..to uz nikdy..jinak od sem skousel monohydrat,CEE,krealkalyn a nitro...

v 16 jsem žral furt rejži s tunakem furt dokala...a na najaký suplementy pche...
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja hlavne nechapu proc beres ten protejn aminostar kdyz je tak drahej za stejnou cenu nebo jeste min mas stejny mnozstvi a treba Dymatize nebo Syntrax (sice to nejsou 85) ale je to kvalita ted aspon myslim...ja beru uz jenom tyhle dva po ruznejch omylech s laktofitem atd...kdyby teda ten aminostar 85 stal treba 500 za 2,3kg tak to taky kupuju ale tohle??
Lázič

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Lázič napsal:

v 16 jsem žral furt rejži s tunakem furt dokala...a na najaký suplementy pche...

jasne...ale tag chapej..proste ta touha po velkejch svalech to prebije....jasne ze zeru vic maso,tvarohy atd atd...ale proste tohle k tomu nejak patri uz..
Lázič

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:
Ja hlavne nechapu proc beres ten protejn aminostar kdyz je tak drahej za stejnou cenu nebo jeste min mas stejny mnozstvi a treba Dymatize nebo Syntrax (sice to nejsou 85) ale je to kvalita ted aspon myslim...ja beru uz jenom tyhle dva po ruznejch omylech s laktofitem atd...kdyby teda ten aminostar 85 stal treba 500 za 2,3kg tak to taky kupuju ale tohle??

sem to zkusil no..za to me odsuzovat nemuzes vid...vyskouset se ma vse..prijdes co ti vyhovuje a je to ne...
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja te v zadnym pripade odsuzovat nechci ani to nedelam ....Jenom ti chci poradit, doporucit neco jinyho...kdyz nechces tak nechces to je tvoje vec
Lázič

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:
Ja te v zadnym pripade odsuzovat nechci ani to nedelam ....Jenom ti chci poradit, doporucit neco jinyho...kdyz nechces tak nechces to je tvoje vec

nerikam ze nechci...urcite v budoucnu sahnu po necem lepsim...taky ti za tvou radu dekuju...co bys mi napriklad presne doporucil..treba s cim mas dobry zkusenosti co fakt funguje??
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslim ze na rady sou tady ostrilenejsi borci ale
me funguje kvalitni strava potom az protejny plus kreatin to je vsechno...hodne spanku a neprestavat makat to je to jediny co ti muzu poradit
Lázič

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jasne ze strava,spanek trenink..ale kdyz si me zkritizoval 85 aminostar,tag me porad jinej a lepsi...
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně žeto vubec nemáte par cm pod timhlev kontextovce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oblibene znacky suplementu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: