|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Místo toho abys raději nafotil nějaký nový hardcore fotky.... |
jasne casem sem zas neco prihodim..at se bavite
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Draper napsal: | | Lazici delas si z nas srandu, nebo ses fakt dement nebo proc sem ku*va pises? |
myslim ze sem muze psat kazdej kdo chce a co chce ne?a kdyz se ti to nelibi nebo vam ostatnim tag na to nereagujte ne? |
Ano samozrejme ze muze psat kazdy, ale alespon trochu na urovni a ne to co tu predvadis ty.
A uz prestan psat to tag, mej trochu ucty ke svemu rodnemu jazyku. Nevadily by me hrubky, ale tohle je zamerne przneni jazyka v domneni, ze je to very cool .
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:46 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Lázič napsal: | | Draper napsal: | | Lazici delas si z nas srandu, nebo ses fakt dement nebo proc sem ku*va pises? |
myslim ze sem muze psat kazdej kdo chce a co chce ne?a kdyz se ti to nelibi nebo vam ostatnim tag na to nereagujte ne? |
Ano samozrejme ze muze psat kazdy, ale alespon trochu na urovni a ne to co tu predvadis ty.
A uz prestan psat to tag, mej trochu ucty ke svemu rodnemu jazyku. Nevadily by me hrubky, ale tohle je zamerne przneni jazyka v domneni, ze je to very cool . |
taG fajn.prestavam stim ...a zacnu teda psat inteligentne no...ale vy si tu prestante delat prdel z fotek co sem dam...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
To že ti je 17 Lázo, to není důvod se vyjadřovat jako debil  (slušně řečeno)
(ty angločeský patvary, je fakt humus - by mi zajimalo, kterej blbštajn s tím začal  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | To že ti je 17 Lázo, to není důvod se vyjadřovat jako debil (slušně řečeno)
(ty angločeský patvary, je fakt humus - by mi zajimalo, kterej blbštajn s tím začal ) |
ja na to tag sem naucenej z icq..tam ti kazdej pise tea dnesnima modernima zkratkama..a to si pak rychle zvyknes...ale co bych pro vas neudelal..uz to prestanu psat...mist taG bude taK..ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | SCHWACA napsal: | To že ti je 17 Lázo, to není důvod se vyjadřovat jako debil (slušně řečeno)
(ty angločeský patvary, je fakt humus - by mi zajimalo, kterej blbštajn s tím začal ) |
ja na to tag sem naucenej z icq..tam ti kazdej pise tea dnesnima modernima zkratkama..a to si pak rychle zvyknes...ale co bych pro vas neudelal..uz to prestanu psat...mist taG bude taK..ok? |
a když máš ve školičce diktát, tak tohle tam taky nasázíš a řekneš učitelce, sorry, ale my si takle pisem na icq všichni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Lázič napsal: | | SCHWACA napsal: | To že ti je 17 Lázo, to není důvod se vyjadřovat jako debil (slušně řečeno)
ja na to tag sem naucenej z icq..tam ti kazdej pise tea dnesnima modernima zkratkama..a to si pak rychle zvyknes...ale co bych pro vas neudelal..uz to prestanu psat...mist taG bude taK..ok? |
a když máš ve školičce diktát, tak tohle tam taky nasázíš a řekneš učitelce, sorry, ale my si takle pisem na icq všichni ? |
že tys se dneska špatně vyspal
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | SCHWACA napsal: | | Lázič napsal: | | SCHWACA napsal: | To že ti je 17 Lázo, to není důvod se vyjadřovat jako debil (slušně řečeno)
a když máš ve školičce diktát, tak tohle tam taky nasázíš a řekneš učitelce, sorry, ale my si takle pisem na icq všichni ? |
že tys se dneska špatně vyspal |
ale ne, ja jen proste nechapu co je na tomhle tak IN a COOL a cpát všude tyhle rádoby anglismy - to jak sem nekdo postoval ten uryvek diskuze z ICQ tak to byl přesnej příklad. teda za nás takový volivny nebyly. snad z toho vyrostou
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
neboj v diktatu pisu normalne...ale jednou se me to tam napsat povedlo...  ..ne dobry uz klid stimhle...zadny tag u tu odeme neuvidite
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
1) ještě jednou napíšeš G místo K, tak tady asi rozflákám klávesnici, protože mě to neskutenčně sere
2) Chtěl jsem ti napsat, že na 14 nevypadáš špatně, ale ji ti 17 tak sorry _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|