|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
obdobne jako u CIZOPASNIKA mě teda jenom po měsící, ale začíná se to lepšít každým dnem a můžu si přidávat vahu, návrat k normálu se blíží.....
SQ a DL ale na měsíc nějak nahradim, mám z toho vítr....... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Worth

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | :o))))...to by bylo asi zbytečný....nezlob se:o)))...ale tak dobře - jako snad jedinýmu teda pokud vím od konkurenčních firem se mi ZDÁ SE podařilo vyvinout speciální systém k detekci mikrobiální fosfatázové aktivity s jednoduchou visuální detekcí, která je na rozdíl od nyní moderních 4 - nitrofenylových chromogenních substrátu nefotosenzitivní a taky termostabilní ...a hlavně nejsem závislý na množství volného para nitrofenolu co výrobci mají ve svých substrátech a co se liší šarže od šarže - na to pak nejde pořádně nastavit spektrofotometr, protože peak je vždy ujetej o pár nanometrů. |
takze delas ve vyzkumu? btw. kolik ti je vlastne let a co mas za akademicky titul vsechno???
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | Deadlift napsal: | :o))))...to by bylo asi zbytečný....nezlob se:o)))...ale tak dobře - jako snad jedinýmu teda pokud vím od konkurenčních firem se mi ZDÁ SE podařilo vyvinout speciální systém k detekci mikrobiální fosfatázové aktivity s jednoduchou visuální detekcí, která je na rozdíl od nyní moderních 4 - nitrofenylových chromogenních substrátu nefotosenzitivní a taky termostabilní ...a hlavně nejsem závislý na množství volného para nitrofenolu co výrobci mají ve svých substrátech a co se liší šarže od šarže - na to pak nejde pořádně nastavit spektrofotometr, protože peak je vždy ujetej o pár nanometrů. |
takze delas ve vyzkumu? btw. kolik ti je vlastne let a co mas za akademicky titul vsechno??? | je mi 27 a jsem jen Mgr...na MU nic jinýho ani nedostaneš...doufejme, že co nevidět ze mě bude RNDr....a je i malinkatá šance že i PhD...ale to je v rovině spíš teoretické...PhD. studium ( který sice dělám ) jde dálkově dost blbě zvládnout co se týká publikační aktivity v impaktovaných časopisech pokud neděláš v hi - tech firmě což Lachema není ...jo - dělám ve výzkumu...ještě pořád
ale o titulech výzkum není...můžeš být Mgr a mít plno patentů ( pokud si např. strojař ) nebo být RNDr. a dělat mi laborantku jako některé pí doktorky
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Worth napsal: | | Deadlift napsal: | :o))))...to by bylo asi zbytečný....nezlob se:o)))...ale tak dobře - jako snad jedinýmu teda pokud vím od konkurenčních firem se mi ZDÁ SE podařilo vyvinout speciální systém k detekci mikrobiální fosfatázové aktivity s jednoduchou visuální detekcí, která je na rozdíl od nyní moderních 4 - nitrofenylových chromogenních substrátu nefotosenzitivní a taky termostabilní ...a hlavně nejsem závislý na množství volného para nitrofenolu co výrobci mají ve svých substrátech a co se liší šarže od šarže - na to pak nejde pořádně nastavit spektrofotometr, protože peak je vždy ujetej o pár nanometrů. |
takze delas ve vyzkumu? btw. kolik ti je vlastne let a co mas za akademicky titul vsechno??? | je mi 27 a jsem jen Mgr...na MU nic jinýho ani nedostaneš...doufejme, že co nevidět ze mě bude RNDr....a je i malinkatá šance že i PhD...ale to je v rovině spíš teoretické...PhD. studium ( který sice dělám ) jde dálkově dost blbě zvládnout co se týká publikační aktivity v impaktovaných časopisech pokud neděláš v hi - tech firmě což Lachema není ...jo - dělám ve výzkumu...ještě pořád
ale o titulech výzkum není...můžeš být Mgr a mít plno patentů ( pokud si např. strojař ) nebo být RNDr. a dělat mi laborantku jako některé pí doktorky |
kdyz slysim ze nekdo dela ve vyzkumu tak si predstavim sedive maniky s hafo akademickyma titulama.. proste lidi co jsou docela mimo chapani pro beznou sortu lidi jak se ti vlastne podarilo ziskat misto v teamu pro vyzkum??
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
chodil jsem do školy a byl tak třetí nejhorší v ročníku...pak přišel jeden majitel firmy a nechal si doporučit někoho šikovnýho...nevím proč vybrali mě...tak jsem dělal ve výzkumu firmy zabívající se vývojem ELISA souprav...tj. serologií...pak mě přetáhla Lachema...asi proto, že to čím se zabývám dělá tak pět lidí u nás...možná ani to ne...ne že by to bylo nějyak těžký...ale Lachema je jediná firma ve stř. Evr. která se zabývá mimo jiné bakteriální identifikací...
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | po 4 mesicich me pomalu prestavaji bolet zada, hadam ze tak jeste mesic nez prestanou uplne a dalsi mesic-dva nez to ponatahuju a zpevnim natolik abych mohl jet zase tezky drepy a tahy (v idelanim pripade) |
kamose bolely zada od 19 do 21,roentgen,CT,resonance,sono..vsechno bez nalezu.. uz si myslel,ze to bude mit naporad a pak to najednou prestalo samo od sebe.. nic nemusi byt ztraceny, hlavni je to neuspechat a nejakou dobu se setrit, drzim palce _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
heh nejsem jediny smolar
uplne jak z meho zivota, citace z jednoho blogu:
Před dvěma týdny jsem měl čtyřicáté narozeniny, ale zdálo se, že si toho nikdo nevšiml. Myslel jsem si, že mi třeba manželka po snídani poblahopřeje a možná mě překvapí malým dárečkem, ale neřekla mi ani: "Ahoj miláčku!" Své naděje jsem vkládal do dětí, ale ty snědly snídani, aniž by mi cokoli řekly.
Když jsem odjížděl do práce, cítil jsem se opuštěný a nedoceněný. Ale jakmile jsem vstoupil do kanceláře, tak mi sekretářka popřála vše nejlepší a hned jsem se cítil lépe - alespoň někdo si na mě vzpomněl.. Pracoval jsem do dvou odpoledne, když se otevřely dveře a moje sekretářka se zeptala: "Dnes je tak hezký den, vy máte narozeniny... Nepůjdeme na oběd?"
Ochotně jsem souhlasil, neboť to byla nejmilejší věc, kterou jsem slyšel od rána. Šli jsme do skvělé restaurace, najedli se a v příjemné atmosféře vypili skleničku vína. Když jsme se vraceli, tak se sekretářka zeptala: "Musíme se vracet do kanceláře? Dnes je tak krásně!"
"Nemusíme se vlastně vůbec vracet."
"Nezajdeme ke mně?"
Souhlasil jsem. U ní doma jsme si dali sklenku koňaku, dobře si popovídali a má sekretářka v nejlepším navrhla: "Máte něco proti tomu, abych se šla do ložnice převléci do něčeho pohodlnějšího?"
"Jen běžte!" Moc rád jsem souhlasil.
Odešla do ložnice.............
Po pár minutách vyšla s narozeninovým dortem se zapálenými svíčkami. Nesla ho spolu s mou manželkou a dětmi. Za nimi šla tchýně s tchánem, moje matka a můj šéf s ostatními spolupracovníky. Všichni
společně zpívali narozeninovou písničku.
...seděl jsem na gauči.......a na sobě jsem měl jen ponožky
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | A co z toho vyplývá? Čtyřicátiny se už neslaví....jen si člověk zajde se projít na hřbitov a pak se ožrat s kamarády | pekne zhrnutie
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
Povedl se mi vybornej obidek :) ...
200g steacek veprovej s bilym peprem a kari osmahly na olivovym oleji, s osmazenou cibulkou k tomu ryze smichana s dijonskou horcici a syrem ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|