|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | 1) ještě jednou napíšeš G místo K, tak tady asi rozflákám klávesnici, protože mě to neskutenčně sere
2) Chtěl jsem ti napsat, že na 14 nevypadáš špatně, ale ji ti 17 tak sorry |
Nechtel sem vypadat jako nerv, ale citim to podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
To je jeden ze dvou duvodu, proc uz delsi dobu NESNASIM icq a nikdy si ho nezalozim.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To je jeden ze dvou duvodu, proc uz delsi dobu NESNASIM icq a nikdy si ho nezalozim. |
hele, tady nejde o icq ale o to s jakyma lidma se tam bavis. jsou lidi kteri si na icq posilaji obrazky, kteri se po kazdym prihlaseni zdravej, kteri tam proste melou nesmysly, ale muzes tam mit treba i jen lidi o kterych vis ze jsou rozumni a ze ti napisou jen opravdu kdyz je potreba nebo kdyz maj co rozumnyho rict.
Jaky si to udelas takovy to mas. Icq je pro me treba telefon zadarmo. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Draper napsal: | | To je jeden ze dvou duvodu, proc uz delsi dobu NESNASIM icq a nikdy si ho nezalozim. |
hele, tady nejde o icq ale o to s jakyma lidma se tam bavis. jsou lidi kteri si na icq posilaji obrazky, kteri se po kazdym prihlaseni zdravej, kteri tam proste melou nesmysly, ale muzes tam mit treba i jen lidi o kterych vis ze jsou rozumni a ze ti napisou jen opravdu kdyz je potreba nebo kdyz maj co rozumnyho rict.
Jaky si to udelas takovy to mas. Icq je pro me treba telefon zadarmo. |
Tady uz jde o jakousi dlouhodobou averzi k icq, chatu a vsem tem vecem....a z casti za to muze ma segra, ale to je fuk, to sem nebudu tahat. Proste sem na to alergicekej at je na druhem konci kdo chce. To uz si s nekym budu radeji psat dopisy s vyuzitim sluzeb Ceske posty
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Draper napsal: | | To je jeden ze dvou duvodu, proc uz delsi dobu NESNASIM icq a nikdy si ho nezalozim. |
Jaky si to udelas takovy to mas. Icq je pro me treba telefon zadarmo. |
Plně souhlasím, kdybych se měl na všechno domlouvat za pomocí mobilu tak nevím. Spíš záleží na tom jaký máš na ICQ kamarády. Tag ticho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mne jen staci slyset z dalky ten zvuk oznamujici prichod nove zpravy - takoveto "kokrhani" nebo co to je a sem schopnej rozmlatit pul baraku. A kdyz jsem k tomu jeste z nejakeho duvodu nasranej, tak si predstav, jak to asi vypada | Zvuk vypni, s debilama se nebav a máš to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
a koho to trapi? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | a koho to trapi? |
me ne, tebe jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | | Kiwara napsal: | vypni sestřičce zvuk, ty zvuky mě taky vadí. Když ICQ startuje tak se pustí takovej parník nebo co, jednou jsem to zapl asi ve 12 večer po tom co jsem se dodíval na kruh nebo co to bylo a málem jsem se posral Od té doby to mám vypnutý Mimochodem, určitě jste viděli nedávno na fóru jeden krutej vrcholek bicepsu, to byl mazec. | ty máš toho Láziče ještě víc rád než já |
ale ja ho mam stejne nejradeji
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|