|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | | Draper napsal: | | rafaelo napsal: | | Kiwara napsal: | vypni sestřičce zvuk, ty zvuky mě taky vadí. Když ICQ startuje tak se pustí takovej parník nebo co, jednou jsem to zapl asi ve 12 večer po tom co jsem se dodíval na kruh nebo co to bylo a málem jsem se posral Od té doby to mám vypnutý Mimochodem, určitě jste viděli nedávno na fóru jeden krutej vrcholek bicepsu, to byl mazec. | ty máš toho Láziče ještě víc rád než já |
ale ja ho mam stejne nejradeji | Bude další anketa:Kdo má Láziče (známého tady na foru spíš jako vrcholek bicepsu) nejraději? |
joo budu mit svou anketu..super...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loolan
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | rafaelo napsal: | | Draper napsal: | | rafaelo napsal: | | Kiwara napsal: | vypni sestřičce zvuk, ty zvuky mě taky vadí. Když ICQ startuje tak se pustí takovej parník nebo co, jednou jsem to zapl asi ve 12 večer po tom co jsem se dodíval na kruh nebo co to bylo a málem jsem se posral Od té doby to mám vypnutý Mimochodem, určitě jste viděli nedávno na fóru jeden krutej vrcholek bicepsu, to byl mazec. | ty máš toho Láziče ještě víc rád než já |
ale ja ho mam stejne nejradeji | Bude další anketa:Kdo má Láziče (známého tady na foru spíš jako vrcholek bicepsu) nejraději? |
joo budu mit svou anketu..super... |
a kdyš si koupíž carnitine (=super pohoda dopink), tag tě budou mít rádi i provozovatelé fora a dostaneš i lízátko (to je prý taky dobrý na biceps, říkal dolfa)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
Vidim, ze se tu vubec nic nezmenilo a probiraji se tu neustale do kola samy picoviny ta g si to preberte _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:52 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Vydim ze stari cholerici se vztekaj nad g |
ja sem mladej cholerik a me zase sere kdyz nekdo pise vydim misto vidim
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
Lázič: ty se ptáš každýho po pm odkud je ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Lázič: ty se ptáš každýho po pm odkud je ? |
ne ale kamos te asi zna..ses z trutnova?
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
mr.leg

|
Zaslal: po září 24, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
Janicka - moc pekne, a spredu by nebolo? _________________ ---
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
katuschka

|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|