Melodie nade včechno. Já miluju třeba Eltona Johna, George Michaela, A-ha to jsou geniální melodici.....ale ve fitku to lidé příliš neočekávají......takže volím Rammstein, Rasmus ty dokáží přitvrdit i být melodičtí.
Metal mě nebaví, ale nic proti........ovšem co nenávidím je Hip hop to jsou ubožáci
co máš proti hoperům a jejich gatím s prdelí na kotníkách?:o)))))...jinak Rammstein, POD, System of a down, AC / DC, něco z Fear factory, občas něco od Ozzyho
Melodictejsi Hardcore : Madball
Jinak neco at to odsýpá z Punku a Punkrocku: Good Riddance, NOFX, Dropkick Murphys, Rancid, Misfits,...
( its my job to keep punk rock elite )
Kua ja kdyby mel tu moznost poustet muziku podle sebe tak to by lidi neco zazili
Dneska Orlik ... kamos to pustil, napred sem protestoval, ale pak super ...tenhle typ hudby ani ne tak kvuli te hudbe v pozadi, ale spis kvuli tem textum, to se pak cvici :)
Hip hop se mi líbí jak co, něco jo, většina moc ne, ale na cvičení asi ee...na cvičení je metal úplně super a punk je taky vpoho
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Dneska Orlik ... kamos to pustil, napred sem protestoval, ale pak super ...tenhle typ hudby ani ne tak kvuli te hudbe v pozadi, ale spis kvuli tem textum, to se pak cvici :)
jo ty vole Láďo
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
jo ty vole Láďo
no spis takovy - zarvi si oi oi , drzku mu rozbij :) ... u toho se krasne cvici
The Bones, The Ramones, The Misfits, The Distillers, Discipline, Dropkick Murphys, Avenged Sevenfold, Agnostic Front, Bouncing Souls, Anti-Flag, Rancid, The Hives...atd..
_________________ “Ženy môžu predstierať orgazmus, ale muži dokážu predstierať celý vzťah.”
Me se ted nejlip cvici na takovej ten metal s jihoamerickyma rytmama jako treba od Sepultury-Ratamahatta to miluju nebo Soulfly nebo podobny veci ktery jsou tvrdsi ale musi to byt takovy probasovany a ne vysokej jecivej metal, treba ti POD jsou hodne dobry, Deftones, RATM-Bombtrack, i ten Landa, a ja teda dost muzu i hiphop , na cviceni treba MOP ( ), Cypess Hill, nebo neco takovyho
Naposledy upravil Drago dne st srpen 15, 2007 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru