|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phoenix.16

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Povedl se mi vybornej obidek :) ...
200g steacek veprovej s bilym peprem a kari osmahly na olivovym oleji, s osmazenou cibulkou k tomu ryze smichana s dijonskou horcici a syrem ... |
tady si někdo žere to já měl k snídani na pánvičce tři plátky anglincký slaniny a dvě kolečka šunkovýho a dal sem tam tři vájíčka a dál sem tam mín oleje takže to bylo takový křupavější
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
taky dobry ... me na tom tesi hlavne to, ze sem si to pripravil sam _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | taky dobry ... me na tom tesi hlavne to, ze sem si to pripravil sam |
tak to já si hodně specialitek připravuju sám takový ty normální třeba vomáčky to máma
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
Asi me to vareni zacina bavit
Udelal sem si pekne 200g veprovy krkovicky-steacek na olivovym oleju se soli, bilym peprem a kari :) ... k tomu volsky vocko ze dvou vajicek ...
mnamy :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi udelal velkou radost Baníček... super vykon, super atmosfera... jen tak dal kluci _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli se to hodi zrovna do tohoto topiku, ale mel sem silny pocit, ze sem dnes v Brne na GP videl Koubu jako securitaka a pokud ne, tak podle te posledni fotky to bylo jeho dvojce.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevim jestli se to hodi zrovna do tohoto topiku, ale mel sem silny pocit, ze sem dnes v Brne na GP videl Koubu jako securitaka a pokud ne, tak podle te posledni fotky to bylo jeho dvojce. |
A to ti udělalo radost?
K tématu:mě potěšil Pešek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 4:54 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Draper napsal: | | Nevim jestli se to hodi zrovna do tohoto topiku, ale mel sem silny pocit, ze sem dnes v Brne na GP videl Koubu jako securitaka a pokud ne, tak podle te posledni fotky to bylo jeho dvojce. |
A to ti udělalo radost?
K tématu:mě potěšil Pešek. |
Ne nejak zvlast, ale mel sem to radeji napsat do topiku co mi leze na nervy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem drepoval a tahal, sice zadne velke vahy (100-110kg), ale po tom co jsem se nemohl bez ani bolesti posadit... a zada dneska DRZI jak Fucik slovo!!! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevim jestli se to hodi zrovna do tohoto topiku, ale mel sem silny pocit, ze sem dnes v Brne na GP videl Koubu jako securitaka a pokud ne, tak podle te posledni fotky to bylo jeho dvojce. |
kouba řikal že byl v kauflandu _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
shany
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 12:04 am Předmět: |
|
|
| shany napsal: | tak ja se taky pochlubim Po 2 tydnech nucene absence v posilovne a cviceni jen s jednoruckama jsem vcera v posilovne dala drepy se 70 kg a to 12 opak. a 2x Vzdycky jsem cvicila jen s 60 kg, takze mala radost tady je |
hluboky drepy? to je hezky vykon na holku (Kulicha nepocitam )
|
|
| nahoru |
|
 |
shany
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
Objevil jsem krám kde se prodává kuřecí prsa za
70kč kilogram a celé kuře 20 kč kilogram....
Kdybych se za měsíc nestehoval tak už nikdy nejim nic jinýho než:)
BTW.A aby si někdo nemyslel že jsou to nějaký prošlý sračky nebo tak,tak vás potěším nejsou.Hned si jdu 2 kila udělat...
_________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|