|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| henno napsal: |
to byla odpoved na predchozi otazku...na to si neprisel ??? |
Spíš nepochopil.....a nejen on....kde je v tom nějaká jo výhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
Henno, to je tvoje fotka ten avatar? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Henno, to je tvoje fotka ten avatar? |
ano
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | henno napsal: |
to byla odpoved na predchozi otazku...na to si neprisel ??? |
Spíš nepochopil.....a nejen on....kde je v tom nějaká jo výhoda. |
tak ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
rychlejsi vstrebani a je to pohodlnejsi pokud ti to staci takhle
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | rychlejsie vstrebanie, nieje nutne vyhoda ... |
nekdy ano, nekdy ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 4:40 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| Tessi napsal: | Které BCAAcka byste mi doporučili? Která firma apod., kdo máte zkušeností, já jsem BCAA ještě nesuplementovala, takže doporučení a postřehy sem  dík. |
ALL STARS nemecko jsou fajn.... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
Otazka asi na Freimena>
po vstupe amikyselin do krvi, ako dlho tam ostavaju? do dvoch hodin?
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Otazka asi na Freimena>
po vstupe amikyselin do krvi, ako dlho tam ostavaju? do dvoch hodin? |
na tohle se neda jednoznacne odpovedet.....zalezi napr. :
jestli jsi po treninku, nebo ne...
kolik aminokyselin mas v krvi, protoze zvysena hladina aminokyselin v krvi ma za nasledek zvyseni hladiny cukru, protoze jatra je rozlozi
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl na čumendě v Olympii v Olomouci a je tam akce na Olpran Amino BCAA 1000ml za 199Kč  je tu někdo kdo to má vyzkoušeny?Sic radši bych bral tablety než sirup.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
ano tablety jsou lepší je tam toho víc ale sirup má rychlejší vstřebavatelnost třeba hned po tréninku je lepší sirup ale tablety bohatě stačí. značku vyskoušenou nemám. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | ano tablety jsou lepší je tam toho víc ale sirup má rychlejší vstřebavatelnost třeba hned po tréninku je lepší sirup ale tablety bohatě stačí. značku vyskoušenou nemám. | no ja myslim ze je to jedno ci tablety alebo sirup vyuzitelnost to ma rovnaku!inak cena za 200 je f pohode preco nie!
|
|
| nahoru |
|
 |
ihuli

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Clint Eastwood napsal: | Dnes jsem byl na čumendě v Olympii v Olomouci a je tam akce na Olpran Amino BCAA 1000ml za 199Kč je tu někdo kdo to má vyzkoušeny?Sic radši bych bral tablety než sirup. |
koupil sem je v tescu a pak zjistil že tam je náký divný složení není tam klasický složení valin-3g,leucin 1g,isoleucin-2g...ale co mám já tak je tam valin 5g leucin 1g,isoleucin 1g....když sem to dojel neměl jsem pocit že by byl něco jako slabí nebo tak něco.... takže myslím že i přes tu cenu budou kvalitní:)jediný co mě nesedí je to složení pač jsem testoval už Bcaa asi 5značek a všude bylo to "klasické" a tady mě zarazilo tadyto mno.....
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem kvalitní protein kde aminokyselin mám 7g v jedné dávce, takže další přídavky ani neřeším. Jedna dávka před treninkem, druhá po treninku a jsem spokojen. Podle mě je to jenom přepych dokupovat ještě další.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|