|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tuto analyzu sem psal na kolemdvou.cz (ano topdefka,mam tam prezdivku uchy
D.Ferrer-J.Isner New Haven.
Tip:1
Kurz:1,5
Zajimavy zapas.Tito hraci se utkali minuly tyden v Cincinnati,D.Ferrer zvitezil 2:0 na sety,to bylo 1.kolo.V kole druhem vyradil skvele hrajiciho R.Stepanka (ktrey mel mozna mensi zraneni) taky 2:0 na sety.V 3.kole vyradil svetoveho hrace cislo 3.A.Roddicka taky 2:0 na sety.V kole 4 uz vypadl na rakete 5.hrace sveta N.Davydenka.Ovsem na tom nemeni nic,ze Ferrer jehoz nejsilnejsim povrchem je antuka,predvedl na tvrdem betonu,skvele vysledky,a dokazal ze muze na tomto povrchu konkurovat kazdemu.Jeho nejvetsi zbrani,je nejlepsi return na okruhu atp,tim nici soupere jako je prave J.Isner kteri maji hru zalozenou na servisu,Roddickuv servis taky eliminoval,dale ma Ferrer sam dobry servis,pekne umisteny,a hlavne je to neskutecne behavy hrac.Je to proste kompletni hrac,pravy opak J.Isnera.205cm vysokeho hrace,ktery co do pohybu se tyce na tom nemuze byt nejlepe,jeho nej.zbran jak uz sem uvedl je servis,s tim by si D.Ferrer mel poradit.J.Isner uhral nejvetsi vysledek ve Whasingtonu (zhruba 14dnu zpet) kde postupne vyradil,ac malem vypadl s dedkem Henmanem 4-6,6-4,7-6,s takovym hracem se trapit Laughing B.Beckera opet 2:1 a ve tretim setu tiebraik,a opet hrac ktery je absolutne s formy.W.Odesnik,opet 2-1 ve vsech setech tiebraik,s neprylis silnym hracem.Tomy Hass jak jinak nez 2-1 ve tretim tiebraik,s hracem ktery kvuli zraneni toho letos moc neuhral.G.monfils opet 2-1 ve tretim tiebraik.A ve finale prohral s A.Roddickem, je schopny zahrat,bez zraneni,forma,jako jediny s teto skupinky.A ted opet narazi J.Isner na takove hrace D.Ferrera,tenisove prednosti jednoznacne ferrer.
Jedina nevyhoda teto sazky je,ze pred US Open hraci muzou vypoustet zapasy,Ja si myslim ze Ferrer takvoy neni,a bude chtit zopakvoat vyhru nad J.IsneremGL.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
Razzano.Craybas Forest Hills 20:00
kurz.1,4
Razzano se potyka se skvelou formou na tvrdem povrchu,zjevne je to betonarka.Letos ma bilanci na hardu 12-7.A skalpy jako Hantuchova,Muller,S.peer dvakrat ,Mirza,Chakvedazeova.Letos nevypadla na tvrdem povrchu ani jednou v 1.kole,vetsinou chodi daleko,az do 4.kola.Na poslednim turnaji v Torontu,vyradila:Rezai,Chakvedazeovou,S.Peer,v 4.kole vypadla s J.Jankovic ktera tady hrala finale.Od roku 2007,ma na konte 7 turnaju na betone,kde umi opravdu skvele zahrat.Jeji souperka J.Craybas,ma na betonu bilanci 7-8.Naposled hrala v Los Angels,kde v 1.kole vyradioa Kudryavtseovou,a v 2.kole vypadla s D.Hantuchovou.Tomuto tipu davam velkou duveru.Hracky se spolu utkali ctyrikrat.Dvakrat na betone kde je to1-1,na trave vyhrala Razzano,a na antuce taky.Bilance je ted 3-1.GL.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
S.Mirza-AL.Bondarenko. New Haven 18.40
tip:1
kurz:1,4.
Mirza ma na tvrdem povrchu neuveritlenou bianci 22-9.Od Wimbledonu,hrala na hardech v Cincinnati,kde byla v semifinale,a prohrala s Chakedazeovou.V stanfordu finale opet s Chakvedazeovou,ale prohrala,nic mene zde vyradila Bammer,Golovin,Schnyder velka jmena.Po te hrala v Sam Diegu,presla pres,S.Per,E.Daniilidou,Safinu,a ve ctvrtfinale prohrala s Sharapovou.Los Angles,Wozniak,Hingis,a pote prohrala s Razzano.To souvelek jeman,ktere dokazala porazit,vzdy dosla aspon do 3.kola.Jeji souperka Bondarenko, ma bilanci 8-8 na hardu.V San Diegu druhe kolo,Los Angels 1.kolo,Toronto 1.kolo.Tady zatim porazila Govortsovou.Zadna velak forma,sme tam druhe kolo,jinak nic.Za to Mirza forma jako hrom.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Almagro-Benneteau
New Haven
kurz:1,7 (vcera,dnes uz klesl)
Tak mame tady zapas mezi antukarem Almagrem a italem Benneteauem,ktery ma posledni dobou obrovskou krizy.Almagro ac,antukar,predvedl na turnaji v Cincinnati dobrou formu na tvrdem povrchu.V prvnim kole vyradil,F.Mayera,v druhem,Ljubicice ,a ve tretim J.Nieminena.V semifinael pak vypadl se svetovou 1 R.Federerem 1:2 na sety.Almagro tady prevedl osilnivou formu,je to behavy a rychly hrac.J.Benneteau,vyradil v prvnim kole na turnaji v Cincinnati,D.Tursunova,a v druhem vypadl s R.Federerem.Tady v New Havenu vyradil v prvnim kole O.Hernandeze,coz je ale typicky antuakr,a letos hral jediny zapas na tvrdem,prave tento.Almagro mel zde volny los.Oba hraci tedy moc na tvrdem povrchu neuhrali,ale aktualni forma,me nuti vsadit Almagra,pokud neypusti zapas pred nadchazejicim US O pen,tak by me vyhrat GL. |
TIP OK 6:7 6:3 6:3
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Tuto analyzu sem psal na kolemdvou.cz (ano topdefka,mam tam prezdivku uchy
D.Ferrer-J.Isner New Haven.
Kurz:1,5
Zajimavy zapas.Tito hraci se utkali minuly tyden v Cincinnati,D.Ferrer zvitezil 2:0 na sety,to bylo 1.kolo.V kole druhem vyradil skvele hrajiciho R.Stepanka (ktrey mel mozna mensi zraneni) taky 2:0 na sety.V 3.kole vyradil svetoveho hrace cislo 3.A.Roddicka taky 2:0 na sety.V kole 4 uz vypadl na rakete 5.hrace sveta N.Davydenka.Ovsem na tom nemeni nic,ze Ferrer jehoz nejsilnejsim povrchem je antuka,predvedl na tvrdem betonu,skvele vysledky,a dokazal ze muze na tomto povrchu konkurovat kazdemu.Jeho nejvetsi zbrani,je nejlepsi return na okruhu atp,tim nici soupere jako je prave J.Isner kteri maji hru zalozenou na servisu,Roddickuv servis taky eliminoval,dale ma Ferrer sam dobry servis,pekne umisteny,a hlavne je to neskutecne behavy hrac.Je to proste kompletni hrac,pravy opak J.Isnera.205cm vysokeho hrace,ktery co do pohybu se tyce na tom nemuze byt nejlepe,jeho nej.zbran jak uz sem uvedl je servis,s tim by si D.Ferrer mel poradit.J.Isner uhral nejvetsi vysledek ve Whasingtonu (zhruba 14dnu zpet) kde postupne vyradil,ac malem vypadl s dedkem Henmanem 4-6,6-4,7-6,s takovym hracem se trapit Laughing B.Beckera opet 2:1 a ve tretim setu tiebraik,a opet hrac ktery je absolutne s formy.W.Odesnik,opet 2-1 ve vsech setech tiebraik,s neprylis silnym hracem.Tomy Hass jak jinak nez 2-1 ve tretim tiebraik,s hracem ktery kvuli zraneni toho letos moc neuhral.G.monfils opet 2-1 ve tretim tiebraik.A ve finale prohral s A.Roddickem, je schopny zahrat,bez zraneni,forma,jako jediny s teto skupinky.A ted opet narazi J.Isner na takove hrace D.Ferrera,tenisove prednosti jednoznacne ferrer.
Jedina nevyhoda teto sazky je,ze pred US Open hraci muzou vypoustet zapasy,Ja si myslim ze Ferrer takvoy neni,a bude chtit zopakvoat vyhru nad J.IsneremGL. |
TIP OK 6:7 6:3 6:3
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Razzano.Craybas Forest Hills 20:00
kurz.1,4
Razzano se potyka se skvelou formou na tvrdem povrchu,zjevne je to betonarka.Letos ma bilanci na hardu 12-7.A skalpy jako Hantuchova,Muller,S.peer dvakrat ,Mirza,Chakvedazeova.Letos nevypadla na tvrdem povrchu ani jednou v 1.kole,vetsinou chodi daleko,az do 4.kola.Na poslednim turnaji v Torontu,vyradila:Rezai,Chakvedazeovou,S.Peer,v 4.kole vypadla s J.Jankovic ktera tady hrala finale.Od roku 2007,ma na konte 7 turnaju na betone,kde umi opravdu skvele zahrat.Jeji souperka J.Craybas,ma na betonu bilanci 7-8.Naposled hrala v Los Angels,kde v 1.kole vyradioa Kudryavtseovou,a v 2.kole vypadla s D.Hantuchovou.Tomuto tipu davam velkou duveru.Hracky se spolu utkali ctyrikrat.Dvakrat na betone kde je to1-1,na trave vyhrala Razzano,a na antuce taky.Bilance je ted 3-1.GL.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu |
TIP OK 2:0
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 11:54 pm Předmět: |
|
|
do pici s tim,celej vejkend v praci,chtel jsem dat dva tikety,jeden jsem stihnul jeste na bwin,druhej vubec,vysly oba...fok
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
bude nekdo davat slavku s ajaxem?Brutalni kurz, 2 za 2.15 ts .Skoro mi prijde,ze bookmakeri vedi vic nez ja :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
Asi naložím...čistou dvojku na Ajax...na Expektu za 2.10.
Sice už mně vypek v prvním zápase, kdy mně stál dost peněz...asi jako 90% sázkařskýho národa...ale tentokrát budu mít buď love a nebo radost _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Asi naložím...čistou dvojku na Ajax...na Expektu za 2.10.
Sice už mně vypek v prvním zápase, kdy mně stál dost peněz...asi jako 90% sázkařskýho národa...ale tentokrát budu mít buď love a nebo radost |
Dej aspon 20 000 at se ti to trosku vyplati.
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
Nevite kde se da vsadit na Olympii?
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Nevite kde se da vsadit na Olympii? |
je,to je docela dobrej napad :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
ten ajax asi dam s arsenalem..a mozna liverpoolem...
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | wescoast napsal: | | Nevite kde se da vsadit na Olympii? |
je,to je docela dobrej napad :) |
Sem genius no, jen nevim jak to udelat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|